Ciekaw jestem jak wyglądają uczucia religijne i jak można je obrazić? Pytam, bo sam takowych nie posiadam...mistrzsardu pisze:Generalnie wyrok skazujący za obrazę uczuć religijnych bardzo by się Nergalowi przydał.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
all the monsters will break your heart
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
to akurat zalezy od tego ktora religie sie obraza ;-)mistrzsardu pisze:Na biletowanym prywatnym koncercie może robić wszystko, w przestrzeni publicznej - niekoniecznie.
Guilty of being right
- TheDude
^ Michel Houellebecq coś o tym napisał z perspektywy obywatela Francji :)
- Bloodcult
Wyrok mógłby go zastopować a tak może bezkarnie robić z siebie idiotę i obnażać prawdziwą twarz (mordę raczej) gimboateizmu :)mistrzsardu pisze:Generalnie wyrok skazujący za obrazę uczuć religijnych bardzo by się Nergalowi przydał.
Na biletowanym prywatnym koncercie może robić wszystko, w przestrzeni publicznej - niekoniecznie.
Pozwólmy ludziom upośledzonym mieć swojego idola :)
- dzik
- zahartowany metalizator
jak na przykład jezusBloodcult pisze:Wyrok mógłby go zastopować a tak może bezkarnie robić z siebie idiotę i obnażać prawdziwą twarz (mordę raczej) gimboateizmu :)mistrzsardu pisze:Generalnie wyrok skazujący za obrazę uczuć religijnych bardzo by się Nergalowi przydał.
Na biletowanym prywatnym koncercie może robić wszystko, w przestrzeni publicznej - niekoniecznie.
Pozwólmy ludziom upośledzonym mieć swojego idola :)
dobry kościół to kościół spalony
- Bloodcult
Jezus był upośledzony ?
Może nie był? Znajdź mi pacjenta, który będzie umierał za ludzi z których większość to miernoty i debile.Bloodcult pisze:Jezus był upośledzony ?
-
- weteran forumowych bitew
jezus był kosmitą na znieczuleniu ( ówczesna kosmiczna technologia farmaceutyczna służyła mu) więc mógł535 pisze:Może nie był? Znajdź mi pacjenta, który będzie umierał za ludzi z których większość to miernoty i debile.Bloodcult pisze:Jezus był upośledzony ?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Bloodcult
Nie wszyscy oceniają ludzi przez pryzmat ich miernoty i debilizmu.535 pisze:Może nie był? Znajdź mi pacjenta, który będzie umierał za ludzi z których większość to miernoty i debile.Bloodcult pisze:Jezus był upośledzony ?
- Lucek
- weteran forumowych bitew
różowe skarpety i jezus, masterful 2019
Uciekasz od meritum.Bloodcult pisze:Nie wszyscy oceniają ludzi przez pryzmat ich miernoty i debilizmu.535 pisze:Może nie był? Znajdź mi pacjenta, który będzie umierał za ludzi z których większość to miernoty i debile.Bloodcult pisze:Jezus był upośledzony ?
-
Bloodcult pisze:Podobno Nergal pokonał obraz...
Tzn? Bo nie do końca kojarzę o co chodzi...?
- Sybir
Pochwalił się butem, ale niefortunnie zaprezentował go na obrazku przedstawiającym Maryję, matkę Jezusa, stąd i afera. Just Nergal thing.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Tak założyłem, sugerując się zwrotem o matce pełnej miłosierdzia, choć nie roszczę sobie prawa do nieomylności. Gdyby tak było, wykonywałbym inny zawód.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Sybir pisze:Pochwalił się butem, ale niefortunnie zaprezentował go na obrazku przedstawiającym Maryję, matkę Jezusa, stąd i afera. Just Nergal thing.
Znowu pierdolnął to na swoim facebooku czy instagramie? Jest jakiś link do tego performancu?
- Sybir
Na fb nie widziałem, a na Instagramie musiałem poszukać. Zresztą, proszę - oto dowod: " onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dziecinne i żałosne. Że też jeszcze są ludzie którzy karmią go swoim oburzeniem....olać go, gdyby nie rozgłos to by nie odwalał takich akcji.
- Ascetic
pokaż lepiej te foty z biletami na tle prlowskiej meblościanki. tam mieliśmy masterful 1989.Lucek pisze:różowe skarpety i jezus, masterful 2019
poza tym jak nie kochasz jezusa to wypierdalaj z tego forume. jak kochasz to też wypierdalaj.
lys på slutten av lys
- Ascetic
a w temacie nerdżegi, bo behe to ON, to ja nawet go rozumiem. ma tubę to napierdala i turla dropsa z tych wszystkich oburzonych.
wczoraj dildo, dzisiaj buty, jutro skarpety.
swój chłop.
wczoraj dildo, dzisiaj buty, jutro skarpety.
swój chłop.
lys på slutten av lys