POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... Id,3032621" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyżby z cebulakami zaczynali się liczyć? Szacun!
Jebać żuli.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Skoro szefem komisji europejskiej ma być chadek, to może, któryś z "naszych" chadeków; Miller, Cimoszewicz, Hubner?wolff pisze:https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... Id,3032621
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
no niestety, od czasu jak mi zjebał na privie matkę i mnie od najgorszych, staram się chłopaka unikać. oczywiście mam w dupie to patologiczne forum i chorych osobników tu piszących, ale tak tylko informuję. i chuj mnie interesują czyjeś choroby, zwłaszcza, że tutaj co drugi to alkoholik, narkoman, zboczeniec, miłośnik behemota, koniobijca lub zwolennik platformy obywatelskiej. ale nadal będę obserwowałnicram pisze:Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
- Skaut
a Ty czasem nie miałeś nic już nie pisać, albo pisać sporadycznie?Heretyk pisze:no niestety, od czasu jak mi zjebał na privie matkę i mnie od najgorszych, staram się chłopaka unikać. oczywiście mam w dupie to patologiczne forum i chorych osobników tu piszących, ale tak tylko informuję. i chuj mnie interesują czyjeś choroby, zwłaszcza, że tutaj co drugi to alkoholik, narkoman, zboczeniec, miłośnik behemota, koniobijca lub zwolennik platformy obywatelskiej. ale nadal będę obserwowałnicram pisze:Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
Coś tam było! Człowiek!
-
a piszę tu codziennie czy raz na dwa tygodnie, szerloku?
-
- zahartowany metalizator
Słucham? :D I oczywiście jak już zauważyła niejedna osoba: płaczesz, żalisz się jak jakiś chłopaczyna bez życia, ale notorycznie tu wracasz. Po co to sobie robisz? Może od razu strzel samobója.Heretyk pisze:no niestety, od czasu jak mi zjebał na privie matkę i mnie od najgorszych, staram się chłopaka unikaćnicram pisze:Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
Ostatnio zmieniony 08-06-2019, 16:40 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wiadomo, że nie pamiętasz, bo byłeś na prochach antydepresyjnych, ale ja jestem tak pamiętliwy, że koniec świata. nie pozdrawiam
-
Zacytuj to, kłamliwy idioto, bo poza obrzucaniem siebie nawzajem nie ma ani słowa o twojej matce. Dajesz :)
-
Re:
i chuj ci do tego. tez tu piszesz od święta więc w czym problem?Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
- Medard
Re:
Narkomani forumowi, odchodzą, ale czytają i piszą. On, Karkasonne i wielu innych.Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
wypierdalaj nie kłamliwy idioto. nie mam nic do roboty tylko trzymać twoje wywody i je później cytować. litościbyrgh pisze:Zacytuj to, kłamliwy idioto, bo poza obrzucaniem siebie nawzajem nie ma ani słowa o twojej matce. Dajesz :)
-
I kto tu jest popierdolony? Abstrahując, że robisz z siebie absolutnego idiotę i ignoranta, waląc takie teksty o antydepach :D
-
Re: Re:
szkoda że nie odchodzą takie osobniki ja medard. dlatego to forum wygląda tak, a nie inaczej :)Medard pisze:Narkomani forumowi, odchodzą, ale czytają i piszą. On, Karkasonne i wielu innych.Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
-
spoko. dla mnie koniec tematu. każdy ma już tu o tobie zdanie wyrobionebyrgh pisze:I kto tu jest popierdolony? Abstrahując, że robisz z siebie absolutnego idiotę i ignoranta, waląc takie teksty o antydepach :D
- Skaut
w Twojej niekonsekwencji i braku dotrzymywania obietnic. Ja się nie zarzekałem, że nie będę na tym forum od czasu do czasu aktywny. Nie musisz się unosić kiedy ktoś wytknie Ci prawdę.Heretyk pisze:i chuj ci do tego. tez tu piszesz od święta więc w czym problem?Skaut pisze:no pojawiasz się dość często i gęsto choć już milion razy zapewniałeś, że dziękujesz i że nara. Mocna niekonsekwencja z Twojej strony rzekłbym, Panie Captain Obvious.
Coś tam było! Człowiek!
-
Ale chuj mnie obchodzą osobnicy tobie równi, co mieszają fakty i jeszcze wyzywają od pojebów? :D Osobiście znam osoby, które twierdzą, że jesteś najgorszym betonem i co w związku z tym? A teraz idź się dalej nad sobą użalać, ofiaro, bo dzisiaj to już przekroczyłeś rubikon absurdu ;) I nie odpowiadaj, chyba że w końcu zacytujesz upragnioną wiadomość, jak obrażam twoją matkę.Heretyk pisze:spoko. dla mnie koniec tematu. każdy ma już tu o tobie zdanie wyrobionebyrgh pisze:I kto tu jest popierdolony? Abstrahując, że robisz z siebie absolutnego idiotę i ignoranta, waląc takie teksty o antydepach :D
-
chłopie, ale ja się nie nazywam 535 żebyśmy teraz się obrażali, czy toczyli jakąś "polemikę" do trzeciej nad ranem. mam 100 lepszych rzeczy do roboty więc znikam. po raz kolejny nie pozdrawiam
-
To po chuj odpowiadasz? Proszę tylko o prosty cytat, ty natomiast produkujesz swoje ckliwe historyjki o życiu :D