Napisać mi, że jestem pisowskim trollem to zrównać mnie z tym zjebanym Pacjentem. Czemu chcesz mnie tak obrazić? Czy ja Ci coś zrobiłem? :-) Opozycja jest chujowa i boi się podskoczyć kościółkowi, choć kościółek depcze ich butami ujebanymi świńskim gnojem. Niech pisiory wygrywają, marzę, żeby doprowadziło to do sytuacji podziału Polski na dwa kraje. :-)Rumburak pisze:nicramie ty nie jesteś czasem pisowskim trolem? nie żebym poczuł się dotknięty bo na wschód mam dość daleko natomiast między innymi dzięki takiemu pierdzeniu piss będzie kolejną kadencję rządziło bezwzględną większością głosów.Jedyne co ma do zaoferowania ta papierowa opozycja i jej zwolennicy to imputowanie przeciwnikom defektów intelektualnych i wystawianie postkomunistów na pierwszych miejscach list wyborczych, nie dziwi mnie że w takich warunkach wystarczy sypnąć emerytom 800 zł żeby w cuglach wygrać wybory.nicram pisze: LOL. Słowa proroka z zaścianka. Chyba wschód Polski to faktycznie alternatywna rzeczywistość, względnie chmura radioaktywnego pyłu po wybuchu w Czarnobylu rozjebała wam tam mózgi.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
all the monsters will break your heart
- nicram
Myślę pajacu, że twoje miejsce jest tam gdzie panuje całkowita wolność. I nie, nie chodzi mi o Białoruś, jedź do Korei Północnej. :-) Tam nie ma Niemców, Żydów i pedałów, którzy tak bardzo zagrażają twojej wewnętrznej integracji. :-)Pacjent pisze: Koleś o prokomunistycznych poglądach jara się zamordyzmem i cenzorskimi zapędami współczesnego Zachodu, a ćwierćinteligent, typowy produkt PO-PiS-u wyzywa ludzi, którzy to uprzejmie zauważają :)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
akurat w Korei Polnocnej mozna spokojnie byc pedalem - nie scigaja tego w jakikolwiek sposob.
Guilty of being right
-
- zahartowany metalizator
Biedny Pacjent, nie ma dla niego miejsca na Ziemi :D
- nicram
Tym bardziej można tam Pacjenta wysłać. Może spokojnie być tam pedałem, co tutaj kłóci się z jego katolicką wiarą. :-)uglak pisze:akurat w Korei Polnocnej mozna spokojnie byc pedalem - nie scigaja tego w jakikolwiek sposob.
- Hatefire
Nie no bez przesady. Kilka się znajdzie ;-)byrgh pisze:Biedny Pacjent, nie ma dla niego miejsca na Ziemi :D

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Zostały Ci najsłabsze teksty, biedy, zniewolony PO-PiS-owcu.nicram pisze:Myślę pajacu, że twoje miejsce jest tam gdzie panuje całkowita wolność. I nie, nie chodzi mi o Białoruś, jedź do Korei Północnej. :-) Tam nie ma Niemców, Żydów i pedałów, którzy tak bardzo zagrażają twojej wewnętrznej integracji. :-)Pacjent pisze: Koleś o prokomunistycznych poglądach jara się zamordyzmem i cenzorskimi zapędami współczesnego Zachodu, a ćwierćinteligent, typowy produkt PO-PiS-u wyzywa ludzi, którzy to uprzejmie zauważają :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
i kolejne projekcje kolesia, któremu zagraża cały Świat...:-)
-
https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-taje ... 412941441a" onclick="window.open(this.href);return false;
Genialny janusz biznesu :D
Genialny janusz biznesu :D
-
Chyba jednak mniejszy niż Twoje pierdolce w postaci Rosji i Watykanu (zapomniałem jak tam masz pod deklem z Chinami).nicram pisze:i kolejne projekcje kolesia, któremu zagraża cały Świat...:-)
PS. A teraz pisz, bo przecież ostatnie słowo musi należeć do Ciebie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
To jest pewnie miejsce które obiecywała partia Zandberga w spotach wyborczych które słyszałem w radio Kraków. I żebyśmy jeszcze byli zawsze piękni, zdrowi i młodzi. Nie wiem kto to gówno pisał, ale nabiłbym na deskę duży gwóźdź i pogonił hen przez łąkę.Hatefire pisze:Nie no bez przesady. Kilka się znajdzie ;-)byrgh pisze:Biedny Pacjent, nie ma dla niego miejsca na Ziemi :D
- mad
- weteran forumowych bitew
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l#opinions" onclick="window.open(this.href);return false;
Rysuneczek całkiem śmieszny, a skowyt lewactwa zastanawiający...
- nicram
Kolejny prawacki prostak się objawił na forum...
-
Moim zdaniem każdy kto na poważnie używa terminu "homofobia" i legitymizuje afirmację środowisk homoseksualnych (czym jest m.in. postulowanie zakazu naśmiewania się z homoseksualistów) obnaża swój bardzo niski poziom intelektualny.mad pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l#opinions
-
+1500Pacjent pisze:Moim zdaniem każdy kto na poważnie używa terminu "homofobia" i legitymizuje afirmację środowisk homoseksualnych (czym jest m.in. postulowanie zakazu naśmiewania się z homoseksualistów) obnaża swój bardzo niski poziom intelektualny.mad pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l#opinions
- SODOMOUSE
serio, ale przeczytałem hornofobia....już się bojałem... (homofobia aka hornofobia)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Hatefire
Ludzie ogarnijcie się. To jednak człowiek pełniący dosyć ważną funkcję w państwie. Co wypada anonimowemu łośkowi, nie wypada urzędnikowi państwa. Swoją drogą co się dziwić, że polityka wygląda jak wygląda, skoro niby wykształceni i inteligentni ludzie spuszczają się z zachwytem, że polityk puścił prymitywnego mema w świat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Moim zdaniem taki Pacjent, który boi się wyjść na zewnątrz bo wszędzie czyhają niedobrzy Niemcy, Żydzi i pedały, a którego intelektualnie zaorała połowa tego forum, lepiej by było, żeby wypisywał swoje głębokie myśli na forum Frondy, albo innego medium katolicko-prawackiego niż na forum muzyki satanistycznej. Albowiem kij w dupie oraz ogólna głupota tego osobnika nie raz została obnażona. Obawiam się, że i nie raz zostanie obnażona ponownie. :-) Szczęść boże Pacjenciku!Pacjent pisze:Moim zdaniem każdy kto na poważnie używa terminu "homofobia" i legitymizuje afirmację środowisk homoseksualnych (czym jest m.in. postulowanie zakazu naśmiewania się z homoseksualistów) obnaża swój bardzo niski poziom intelektualny.mad pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l#opinions
Prawackie zjeby nie rozumieją, że:
Hatefire pisze:Co wypada anonimowemu łośkowi, nie wypada urzędnikowi państwa. Swoją drogą co się dziwić, że polityka wygląda jak wygląda, skoro niby wykształceni i inteligentni ludzie spuszczają się z zachwytem, że polityk puścił prymitywnego mema w świat.
-
Najśmieszniejsze jest to, że pod tym artykułem mamy konkurs "Kto jest głupszy od Suskiego" i niemal wszyscy wygrywają :)
-
Nigdzie nie napisałem, że mem jest najwyższych lotów, co akurat jest standardem wśród polskich polityków. Absurdalna jest natomiast reakcja totalitarnej lewicy z obroną pozycji afirmujących homoseksualizm aż do odwoływania się do przymusu państwowego. To jest dopiero groźne. Inna sprawa, że Suski dostaje za nazwisko co najmniej od czasów słynnej rozmowy o Katarzynie Wielkiej gdy jego interlokutor skompromitował się jeszcze bardziej.Hatefire pisze:Ludzie ogarnijcie się. To jednak człowiek pełniący dosyć ważną funkcję w państwie. Co wypada anonimowemu łośkowi, nie wypada urzędnikowi państwa. Swoją drogą co się dziwić, że polityka wygląda jak wygląda, skoro niby wykształceni i inteligentni ludzie spuszczają się z zachwytem, że polityk puścił prymitywnego mema w świat.