tak to mniej więcej wygląda
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Przecież to ty nie ogarniasz najprościej skonstruowanych postów, a robię je specjalnie z myślą o tobie. I aha, mam sto razy więcej szacunku do gościa opierdalającego gałkę wikaremu (rzekomo jestem nieletni, więc czy to nie podpada przypadkiem pod szyderę z ofiar pedofilii, nad których losem tak rzekomo ubolewasz? :D) niż niedomytym kolesiom, którzy z biedoty muszą odcinać kupony, chlać tanie browary i pocieszać się lachociągami w średnim wieku, co twierdzą, że Voivod i rajstopiany VBE najleprzy :D535 pisze:No zaraz. Jeszcze przed chwilą niemal mnie aresztowałeś , o uwielbieniu do muzyki Kanadyjczyków nie wspominając , a teraz pojawia się problem ? Ciasny umysł? Niech zgadnę . Trzydziestometrowy apartament ogranicza i pije w móżdżek? Matka wie że pociągasz nosem i bawisz się gałgankiem wikarego?
Ja miałem laskę z Wałcza. Zajebista była. Mogę dać fotki w odpowiednim temacie, niech ziomkowie jak 535 popatrzą, co stracili poświęcając życie chlańsku na umór.Jimmy Boyle pisze:Znałem jednego jegomościa z Wałcza.
A co, miał powiedzieć wprost, że jesteś gówniakiem? Dziwisz się, że cię nawet sprzedawcy bez szkoły nie szanują? Jak chcesz, mogę cię uświadomić dlaczego :D535 pisze:Dobra panowie. Wystarczy. I tak już dzisiaj sprzedawca kiszonej kapusty lał ze mnie, że się tarmoszę na forum z jakimś przecwelonym zerem. Trochę mi było wstyd.
i można zamykać ten śmieszny tematRumburak pisze:Mnie wcale nie dziwi że pedofile w sutannach mają w tym kraju jak "u pana boga za piecem" skoro nawet na forum poświęconym muzyce metalowej są gorący orędownicy i obrońcy tych zboczeńców próbujący bagatelizować zjawisko pedofilii w sutannach niczym twardogłowe dewoty.stawianie znaków równości pomiędzy pedofilami a edukacją seksualną to już czyste skurwysyństwo.Chuj proboszcza wam w dupy;)
Ty chyba nie znasz poglądów Isakiewicza-Zaleskiego. On o tych sprawach mówił już kilkanaście lat temu.Stary Metal pisze:Fajnie, tyle tylko, że mówi to ksiądz.
Nie ufam mu, bo sądzę, że jest to wyłącznie zmiana kłamliwej retoryki kościoła katolickiego.
Wszyscy nagle zaczęli na wyścigi przepraszać i mówić takie rzeczy, jak ten powyżej.
Tyle, że wszystko to za późno, bo owa fałszywa skrucha nastąpiła dopiero po ujawnieniu całego plugastwa przez media.
Sami nic wcześniejnie ujawnili i nic by nigdy nie ujawnili, gdyby nie media.
To dopiero pierwsze z ujawnionych bagien. Następne czekają w kolejce. I kościół będzie musiał się z nich rozliczyć.
Chociaż nie. Kościół sam z niczego nie jest w stanie się rozliczyć.
Skoro zapewniają o transparentności w kwestii ujawniania pedofilii, niech udostępnią niezależnym komisjom swoje archiwa. To będzie prawdziwy sprawdzian ich dobrej woli, którą deklarują na każdym kroku, lecz póki co, to są tylko słowa, za którymi nie idą żadne czyny.
Idę sobie posłuchać Halforda.