sorry, nie interesują mnie szczegóły twoich noclegów na plebaniibyrgh pisze:Przeloguj się z powrotem na cyferkę, posłałem ci PM-a, będziesz mógł się znowu poskarżyć ;)
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Księża
I niestety prowadzi. Pomijam arystokratyczne nawyki katabasów. Skąd ludzie pochodzący z wielodzietnych biednych rodzin mają takie wielkopańskie nawyki? Służba, sprzątaczki kucharki itp...jaką kurwą trzeba być żeby posłać tam swoje dziecko?wolff pisze:Przecież celibat od początku był fikcją, brak kontaktów seksualnych w przypadku dorosłych ludzi może prowadzić do takich właśnie zwyrodnień.
Dzisiaj znowu ktoś tam pierdział, że trza znieść tyle, że to temat na "kilkaset lat temu".
-
Niedawno bredziłeś coś o "wy", nie pamiętasz już? Ty znasz przyczynę tych zaników pamięci. A jak nie, to jest z tobą jeszcze gorzej.535 pisze:Wy? Znowu jesteś w jakiejś grupie? Pierdol dalej o ataku na kościół, na ostoję twojej moralności. Może proboszcz popuści kutasa.byrgh pisze::D Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. My o jednym, a ty jak zwykle sam ze sobą.
Można ci powtarzać n razy, że ma się w dupie Kościół i prawdopodobnie było tam po raz ostatni tak dawno jak ty, ale ty zaślepiony swoją nienawiścią (wiem, nie nienawidzisz, chociaż nienawidzisz, jesteś popierdolony jak ta lala) zwyczajnie nie przyswajasz.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tyle, że pedofilii w całym społeczeństwie nie wyplenisz i piszę tutaj o naszym kraju bo aż strach wspomnieć o krajach muzułmańskich.
Natomiast działania typu zniesienie celibatu, konkretne kary, koniec z kryciem przestępców może zminimalizować, chociaż lepiej będzie napisać, zmniejszy problem.
Być może przemawia w tym momencie przeze mnie konserwa ale mam wrażenie, że ludziom się nudzi i przewraca w dupach stąd te ich skrzywienia.
Natomiast działania typu zniesienie celibatu, konkretne kary, koniec z kryciem przestępców może zminimalizować, chociaż lepiej będzie napisać, zmniejszy problem.
Być może przemawia w tym momencie przeze mnie konserwa ale mam wrażenie, że ludziom się nudzi i przewraca w dupach stąd te ich skrzywienia.
Jebać żuli.
-
Spoko, tymczasem latasz za mną niczym mały kundel, jak tylko masz szansę, by mi nawrzucać. Jesteś niekonsekwentny, śmieszku ;)nagrobek pisze:sorry, nie interesują mnie szczegóły twoich noclegów na plebaniibyrgh pisze:Przeloguj się z powrotem na cyferkę, posłałem ci PM-a, będziesz mógł się znowu poskarżyć ;)
Możesz się poczuć przez chwile ważny, a teraz hop do pawlaczyka i spokój już.
-
A może w końcu zrealizujesz swoje obietnice i powiesz mi to w końcu prosto w oczy? ;*
-
Sprytny wymyk jak na ciebie, ale pamiętaj, że postów nie usuniesz, tak że bądź grzeczny, bo w przeciwnym i najlepszym razie jedyne, co wyrwiesz, to zawiasy, a i w tych 15 tysiącach znalazłby się na ciebie niejeden paragraf :E
Ostatnio zmieniony 14-05-2019, 23:55 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To ty mi groziłeś "wypierdolem". Nie przekręcaj teraz.
-
Nie widzę. Za to widzę, jak mnie obrażasz i nie jest to miłe.
Ani legalne.
Ani legalne.
Czytasz to co do mnie i o mnie wypisujesz koleżko? Bo ja cały czas rejestruję. Także przestań ćpać. I nie strasz.
-
Każdy kij ma dwa końce, pamiętaj. Ale zrozumiesz to może dopiero jutro, gdy procenty wywietrzeją, o ile w ogóle doświadczasz jeszcze stanów trzeźwości.
Ty jesteś naprawdę chory. O jakich procentach piszesz?Godzinę temu napierdalałem jak wściekły autostradą wracając z roboty, mam to na kamerze , gps też pokaże. Mam świadków że byłem i jestem trzeźwy. Apeluję skończ pierdolić i przestań mnie straszyć. Masz problem to leć na milicję. I pamiętaj ja do ciebie listów nie pisałem. Przy okazji wszyscy się dowiedzieli z kim mają tutaj do czynienia. Brawo ty.
-
Z kim do czynienia wszyscy mają? Z anonimowym gościem, który kręci bekę z mega(po)ważnego osła, co wiedzą wszyscy od początku, oprócz ciebie i typka, który używa pięciu kont do spamowania na forum? Sam mi głupcu wmówiłeś, że jestem z policji i sam się stałeś ofiarą własnej głupoty :)
I chyba zaspałeś jeden ważny fakt: nie ma już milicji.
I chyba zaspałeś jeden ważny fakt: nie ma już milicji.
-
To jak tam, jak już wyjaśnione, to może zakopiemy topór i zapomnimy o zaszłościach? Wybaczysz mi? Jakby co, będę głosował na Biedronia.