Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
02-05-2019, 23:52
Ascetic pisze:jak rozumieć to zdanie? to minimum?
że państwo zajmuje się kilkoma najważniejszymi obszarami, resztę zostawiając ludziom. Żadnych dotacji, sponsorowania Owsiaków, Rydzyków itp.
Ascetic pisze: byłbyś pierwszym do .... jakbym miał ułamek tej władzy.
Do czego?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Prodi
- postuje jak opętany!
02-05-2019, 23:54
Pacjent pisze:Moim ideałem jest autorytarne państwo minimum z wolnym rynkiem i niskimi podatkami.
Dobra, dobra > nie kokietuj tu ideami wolnorynkowymi wyznawco Adasia Gmurczyka i pedaliady z NOPu:]
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
Ascetic
02-05-2019, 23:56
Pacjent pisze:Ascetic pisze:jak rozumieć to zdanie? to minimum?
że państwo zajmuje się kilkoma najważniejszymi obszarami, resztę zostawiając ludziom. Żadnych dotacji, sponsorowania Owsiaków, Rydzyków itp.
ok. czaje. poza zwierzatkami nikomu tez bym nic nie dał. poza soba. i zwierzatkami.
Ascetic pisze: byłbyś pierwszym do .... jakbym miał ułamek tej władzy.
Do czego?
do niczego miłego. cos by sie przykrego i dokuczliwego wymysliło. sam zreszta wiesz jak systemy autorytarne traktuja jednostke.
lys på slutten av lys
-
Ascetic
03-05-2019, 00:02
Prodi pisze:Pacjent pisze:Moim ideałem jest autorytarne państwo minimum z wolnym rynkiem i niskimi podatkami.
Dobra, dobra > nie kokietuj tu ideami wolnorynkowymi wyznawco Adasia Gmurczyka i pedaliady z NOPu:]
fajnie, fanie.
mam nieodparte wrażenie, że imba się rozkręca ;-)
lys på slutten av lys
-
Pacjent
03-05-2019, 00:15
Prodi pisze:Pacjent pisze:Moim ideałem jest autorytarne państwo minimum z wolnym rynkiem i niskimi podatkami.
Słaby gimnazjalny trolling.
Ascetic pisze:do niczego miłego. cos by sie przykrego i dokuczliwego wymysliło. sam zreszta wiesz jak systemy autorytarne traktuja jednostke.
Nie wiem, bo znam takie, które robią jej lepiej od demokracji. Zresztą Polska przez większość swego istnienia była państwem autorytarnym.
Nawiasem mówiąc jutro będziesz obchodził święto bardzo autorytarnej i antydemokratycznej konstytucji. Patrz na bydło, które będzie miało frazesy pełne demokratycznych bzdetów. Żegnam. Nie pij na smutno, bo wtedy przynudzasz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ascetic
03-05-2019, 00:17
Pacjent pisze:Prodi pisze:Pacjent pisze:Moim ideałem jest autorytarne państwo minimum z wolnym rynkiem i niskimi podatkami.
Ascetic pisze:do niczego miłego. cos by sie przykrego i dokuczliwego wymysliło. sam zreszta wiesz jak systemy autorytarne traktuja jednostke.
Nie wiem, bo znam takie, które robią jej lepiej od demokracji. Zresztą Polska przez większość swego istnienia była państwem autorytarnym.
Nawiasem mówiąc jutro będziesz obchodził święto bardzo autorytarnej i antydemokratycznej konstytucji. Patrz na bydło, które będzie miało frazesy pełne demokratycznych bzdetów. Żegnam. Nie pij na smutno, bo wtedy przynudzasz.
... i zrobiło mi się przykro. a było tak fajnie.
lys på slutten av lys
-
Ascetic
03-05-2019, 00:25
535 pisze:Napisał "bydło" o swoich rodakach?
nie chce być inaczej. niedobrze. i to po dniu flagi. a w dzień św. konstytucji. ale z drugiej strony ona do zmiany jest. ja też bym tam kilka rzeczy wyjebał. zacząłbym od preambuły. coś tam chyba o Bogu jest. jest coś takiego jak ten Bóg?. bo nie spotkałem.
lys på slutten av lys
-
Prodi
- postuje jak opętany!
03-05-2019, 00:49
Pacjent pisze:Prodi pisze:Pacjent pisze:Moim ideałem jest autorytarne państwo minimum z wolnym rynkiem i niskimi podatkami.
Uoo, argument ad gimnazjum wjechał, prawda w dupkę kole?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
Pacjent
03-05-2019, 11:38
Nie o wszystkich i nie tylko o Polakach. Miłego Święta Narodowego Trzeciego Maja dla wszystkich :)
-
Ascetic
03-05-2019, 11:54
Pacjent pisze:535 pisze:Napisał "bydło" o swoich rodakach?
Nie o wszystkich i nie tylko o Polakach. Miłego Święta Narodowego Trzeciego Maja dla wszystkich :)
ja tam w swoim imieniu podziękuję. każda okazja do świętowania jest dobra ;-)
zobacz Pacjent co oni tu piszą. niezłe hitlejurgenki im tam rosną:
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemie ... mw/t96ndzg" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
-
Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
03-05-2019, 11:57
Widocznie Pacjent jest tym no, jak to leci..., ojkofobem :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Pacjent
03-05-2019, 12:13
Ascetic pisze:Pacjent pisze:535 pisze:Napisał "bydło" o swoich rodakach?
ja tam w swoim imieniu podziękuję. każda okazja do świętowania jest dobra ;-)
zobacz Pacjent co oni tu piszą. niezłe hitlejurgenki im tam rosną:
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemie ... mw/t96ndzg" onclick="window.open(this.href);return false;
Od dawna twierdzę, że gdy Niemcom poluzuje się trochę gumki od majtek to od razu wracają im koncepcje Adolfa :)
-
Ascetic
03-05-2019, 12:16
Pacjent pisze:
Od dawna twierdzę, że gdy Niemcom poluzuje się trochę gumki od majtek to od razu wracają im koncepcje Adolfa :)
^ i tu się też zgadzamy.
pewnie w ocenie już tego póki-co-niedoszłego-faktu trochę mniej się zgadzamy, ale, ale ... robimy postępy. to ważne.
lys på slutten av lys
-
Pacjent
03-05-2019, 12:23
Ascetic pisze:Pacjent pisze:
^ i tu się też zgadzamy.
pewnie w ocenie już tego póki-co-niedoszłego-faktu trochę mniej się zgadzamy, ale, ale ... robimy postępy. to ważne.
Za szybko to idzie, bo obiecałem sobie, że gdy przedłożysz mi do podpisania protokół zbieżności to wyślę Ci flaszkę :)
-
Ascetic
03-05-2019, 12:40
Pacjent pisze:Ascetic pisze:Pacjent pisze:
^ i tu się też zgadzamy.
Za szybko to idzie, bo obiecałem sobie, że gdy przedłożysz mi do podpisania protokół zbieżności to wyślę Ci flaszkę :)
nie opyla mi się. nie piję. od niedzieli. a flaszka nie zdąży przyjść. szkoda.
lys på slutten av lys
-
Pacjent
03-05-2019, 12:45
Już w ogóle nie pijesz?!
-
Ascetic
03-05-2019, 12:48
Pacjent pisze:Już w ogóle nie pijesz?!
tak się nie da przecież ;-)
dołączam do rzygacza. załatwił mi miejscówkę w tej swojej odwykowni.
plan jest taki, że radio-kopenhaga zacznie nadawać. bądźcie czujni!
lys på slutten av lys
-
SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
03-05-2019, 12:54
jasne, ja czekam na relację z Gangu Olsena :)
-
Ascetic
03-05-2019, 12:57
SODOMOUSE pisze:jasne, ja czekam na relację z Gangu Olsena :)
no tak ;-)
mały. duży. gruby. chudy. dobra tam zbieranina jedzie ;-)
lys på slutten av lys