Girls, girls, girls v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

Re: Girls, girls, girls v.2

11-04-2019, 13:13

byrgh pisze:W KOŃCU jakaś solidna kandydatka, a nie ruskie i żydoskie zdziry i kopiuj-wklej wieszaki.
No przecież wg panujących tu standardów Naomi to też wieszak. ;)

Ech, Mulholland Drive mi się przypomniał. Partnerująca tam Naomi Laura Harring też była baaardzo ok. :)

Obrazek
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

11-04-2019, 13:25

Laura była nawet bardziej ok, jeśli chodzi o urodę. Do tej pory nieźle się trzyma, a to 1964 rocznik.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

11-04-2019, 13:40

Osobiście wolę delikatniejsze rysy Naomi, ale Laurze - jak już wspomniałem - też niczego bym nie zarzucił. Jednak w temacie piersi pojedynek chyba wygrała. ;)
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-04-2019, 15:11

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ascetic

11-04-2019, 15:26

Prodi pisze:Mnie najbardziej rozpierdala jak się tu co poniektórzy spuszczają nad naturalnością tych pań co to kol. Devastator wkleja nie biorąc pod uwagę, że 3/4 z tych zdjęć jest tak podkręcona w fotoszopie, że nawet Stivi Łonder by się zorientował. Te nienaturalne, podoklejane zwisy czy suty w skali 5:1.No bez jaj, jaka to naturalność. I ta kutanga dodana do tej suchej blondyny, litości.

drogi kolego. odbieram powyższą informację jako kierowaną również do mnie. w ramach obrony, choć zapewne sam by się obronił, dopowiedziałbym, że Devastator pokazuje w różnych ujęciach kobiece piękno. wszystkie jego barwy i zapachy. i bober. i wypięte dupsko. i wykręcone suty. i jakiś wojeryzm pod sklepem wielkopowierzchniowym. doceńcie to. jego twórczą kreatywność też. nie zabijajcie jej.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

11-04-2019, 18:17

Jest postęp
Bacchus
zaczyna szaleć

11-04-2019, 20:07

Ta fajna.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

12-04-2019, 07:50

Gunman pisze:Jest postęp
Zdecydowanie! :)
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

12-04-2019, 09:12

Ascetic pisze:
Prodi pisze:Mnie najbardziej rozpierdala jak się tu co poniektórzy spuszczają nad naturalnością tych pań co to kol. Devastator wkleja nie biorąc pod uwagę, że 3/4 z tych zdjęć jest tak podkręcona w fotoszopie, że nawet Stivi Łonder by się zorientował. Te nienaturalne, podoklejane zwisy czy suty w skali 5:1.No bez jaj, jaka to naturalność. I ta kutanga dodana do tej suchej blondyny, litości.

drogi kolego. odbieram powyższą informację jako kierowaną również do mnie. w ramach obrony, choć zapewne sam by się obronił, dopowiedziałbym, że Devastator pokazuje w różnych ujęciach kobiece piękno. wszystkie jego barwy i zapachy. i bober. i wypięte dupsko. i wykręcone suty. i jakiś wojeryzm pod sklepem wielkopowierzchniowym. doceńcie to. jego twórczą kreatywność też. nie zabijajcie jej.
A niech pokazuje skoro czuje taką potrzebę, dla mnie to było nawet zabawne na początku, tyle że od dłuższego czasu jest czerstwe jak chuj. No ale jak widać po - nie tylko Twoich Asceticzny Wacławie - postach w tym temacie jest zapotrzebowanie na tego typu "żarty" ;)
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Ascetic

12-04-2019, 09:21

Prodi pisze:
Ascetic pisze:

A niech pokazuje skoro czuje taką potrzebę, dla mnie to było nawet zabawne na początku, tyle że od dłuższego czasu jest czerstwe jak chuj. No ale jak widać po - nie tylko Twoich Asceticzny Wacławie - postach w tym temacie jest zapotrzebowanie na tego typu "żarty" ;)
nawet nie wiesz jak mi jest przykro. tylko słyszę kocopoły, czerstwe, znów kocopoły, smętne pierdolenie.... i tak non stop. rozkrusza mnie to każdego dnia ... rzeczywiście już pora na zostawienie miejsca dla tych co mają coś do powiedzenia.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

12-04-2019, 09:38

Ascetic pisze: nawet nie wiesz jak mi jest przykro. tylko słyszę kocopoły, czerstwe, znów kocopoły, smętne pierdolenie.... i tak non stop. rozkrusza mnie to każdego dnia ... rzeczywiście już pora na zostawienie miejsca dla tych co mają coś do powiedzenia.
Nie było moją intencją byś zamknął się w sobie! Wychodzę z założenia, że jeśli to wklejanie komuś sprawia frajdę a innym oglądanie i komentowanie tego to okej - nie muszę tu przecież wchodzić, natomiast nie dorabiajmy do tego ideologii typu: "oo, prawdziwe kobiety a nie jakieś kościste wieszaki od ruchania, których bolą biodra".
Ps - Przykro mi, że Ci przykro zrobiło się, no i mi tu nie kruszej - stay rude, stay rebel hehe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
TheDude

12-04-2019, 14:08

^ Eyes of the beast staring from the depths of abyss.

Nieco przerażające foto :)
Heretyk

12-04-2019, 17:05

ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

12-04-2019, 17:26

Zajebisty jest ten temat. W żadnym innym nie trzeba z tak ogromną ostrożnością przesuwać suwaka w dół. Masterfulowy "Saper".
PENIS METAL
byrgh
zahartowany metalizator

12-04-2019, 17:30

:D Jak każdy temat na tym forum w zasadzie.
Awatar użytkownika
uglak

12-04-2019, 17:34

Block69 pisze:Zajebisty jest ten temat. W żadnym innym nie trzeba z tak ogromną ostrożnością przesuwać suwaka w dół. Masterfulowy "Saper".
Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

12-04-2019, 20:04

Heretyk pisze:ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Dobrze jest krytykować, pytanie co masz do zaoferowania w drugą stronę? Częstokroć jest bowiem tak, że spasione brzuchacze gorliwie rozpisują się o pięknie płci przeciwnej kreując się na znawców, mędrców, smakoszy.
Spoko kobiet miałem w swoim życiu, bardzo sporo bo to moje hobby i powiedzmy uzależnienie. Przyznam szczerze, że te najlepsze w łóżku, najmądrzejsze i najbardziej zaradne to te przeciętne (najlepiej blondi z dużym cycem i tyłkiem). Torpedy seksualne i myślące babki dla których sensem życia nie jest odcień opalenizny i ciuchy kupowane na tony w galeriach lecz nieco inne cele.
Przypominam, uroda przemija a spędzanie reszty życia z naszprycowanym wieszakiem mija się z celem, dla mnie!
Jebać żuli.
byrgh
zahartowany metalizator

12-04-2019, 20:11

wolff pisze:
Heretyk pisze:ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Dobrze jest krytykować, pytanie co masz do zaoferowania w drugą stronę? Częstokroć jest bowiem tak, że spasione brzuchacze gorliwie rozpisują się o pięknie płci przeciwnej kreując się na znawców, mędrców, smakoszy.
Spoko kobiet miałem w swoim życiu, bardzo sporo bo to moje hobby i powiedzmy uzależnienie. Przyznam szczerze, że te najlepsze w łóżku, najmądrzejsze i najbardziej zaradne to te przeciętne (najlepiej blondi z dużym cycem i tyłkiem). Torpedy seksualne i myślące babki dla których sensem życia nie jest odcień opalenizny i ciuchy kupowane na tony w galeriach lecz nieco inne cele.
Przypominam, uroda przemija a spędzanie reszty życia z naszprycowanym wieszakiem mija się z celem, dla mnie!
Zajebiście sie zgadzam. A juz w szczególności z pierwszym akapitem; często kolesie rozpisują się szeroko o typach kobiecego piękna i antypiękna, jednak ich prywatna rzeczywistość nie jest już tak różowa i zazwyczaj "wybierają" coś, co odpowiadałoby bardziej ich kobiecym antytezom.

Niby to wszystko takie oczywiste, ale, jak się okazuje, dla niektórych wciąż o dziwo nie.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

12-04-2019, 20:22

byrgh pisze:często kolesie rozpisują się szeroko o typach kobiecego piękna i antypiękna,
Temat stary i złożony na którego odpowiedzi nie znajdziemy nigdy :)
Pytanie czy powinniśmy się wypowiadać zgodnie z naszymi potrzebami, fascynacjami, oczekiwaniami czy tak jak jest dobrze widziane (by nie zostać wyszydzonym, wytykanym, obśmianym).
Ja wybieram to pierwsze, pewnie i devastator również :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-04-2019, 20:28

zawsze mówiłem, że te laleczki - nieosiągalne - dla wielu to wklejają tutaj ci dla których aktywność seksualna sprowadza się do walenia niemca po kasku - takie życie w sferze ideałów i imaginacji. a proza życia jest dość prozaiczna. tyle, że trzeba mieć więcej niż 15 lat.

poza tym jakby jeden z drugim esteta zobaczył nie jedną z nich bez pełnego makijażowego rynsztunku i tak po jakiejś bibie rano w wyrze , to by z marszu kazał jej wypierdalać, po ówczesnej weryfikacji, czasu, miejsca i swojego stanu psycho-fizycznego.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ