Heretyk pisze:ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Dobrze jest krytykować, pytanie co masz do zaoferowania w drugą stronę? Częstokroć jest bowiem tak, że spasione brzuchacze gorliwie rozpisują się o pięknie płci przeciwnej kreując się na znawców, mędrców, smakoszy.
Spoko kobiet miałem w swoim życiu, bardzo sporo bo to moje hobby i powiedzmy uzależnienie. Przyznam szczerze, że te najlepsze w łóżku, najmądrzejsze i najbardziej zaradne to te przeciętne (najlepiej blondi z dużym cycem i tyłkiem). Torpedy seksualne i myślące babki dla których sensem życia nie jest odcień opalenizny i ciuchy kupowane na tony w galeriach lecz nieco inne cele.
Przypominam, uroda przemija a spędzanie reszty życia z naszprycowanym wieszakiem mija się z celem, dla mnie!
Jebać żuli.