Fakt... Holandia, Belgia... wiedz, że coś się dzieje...
a tymczasem w kraju franków, ślimaków i żabich udek oraz Brigitte Bardot...
Solidny wpierdol.

https://www.youtube.com/watch?v=utQTi85ThAI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Obawiam się, że tym kolesiom trzeba będzie założyć oddzielny temat.swetrwser pisze:Desolation Realm:
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Cholera, dobre je to. Mam nadzieje, że ktoś wyda ten materiał na fizycznym nośniku ( znaczy na cd, bo inne mnie nie interesują hehe)swetrwser pisze:Desolation Realm:
[youtube][/youtube]
o kurwa,te 20 minut doskonałe.Fajnie jakby wyszło na fizycznym nośniku.Szykuje się mocna konkurencja dla Blood Incantation/Spectral Voice,bo takie skojarzenia jako pierwsze mi przyszły na myśl.swetrwser pisze:Desolation Realm:
[youtube][/youtube]
Bless this tongue pisze:[youtube][/youtube]
Dikasterion, Belgia (kolejna miejscowka w Europie gdzie w muzycznej piwnicy czy tez podziemiu cos sie zaczyna mocno burzyc pod powierzchnia ;))
calkiem niezle sie slucha, jest w tym DM/BM troche nawiedzonej atmosfery... oby nie skonczylo sie na jednym demku
W końcu przesłuchałem. Doskonałe! Gdyby ukazało się na cd to bym brał!AroHien pisze:Cholera, dobre je to. Mam nadzieje, że ktoś wyda ten materiał na fizycznym nośniku ( znaczy na cd, bo inne mnie nie interesują hehe)swetrwser pisze:Desolation Realm:
[youtube][/youtube]
Ciśnij o to zespół. Wiem, że potrafisz.Harlequin pisze:AroHien pisze:W końcu przesłuchałem. Doskonałe! Gdyby ukazało się na cd to bym brał!swetrwser pisze:Desolation Realm:
Cholera, dobre je to. Mam nadzieje, że ktoś wyda ten materiał na fizycznym nośniku ( znaczy na cd, bo inne mnie nie interesują hehe)