Yep.Ketler pisze:Możesz podać w jakim serwisie?dzik pisze:Możesz.Ketler pisze:
Można to zobaczyć online?
zalukaj.com albo http://ekino-tv.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Yep.Ketler pisze:Możesz podać w jakim serwisie?dzik pisze:Możesz.Ketler pisze:
Można to zobaczyć online?
a to miał byc artyzm i propaganda?byrgh pisze:Raw - jebiący rozkładającym się ścierwem, a nie artyzm. Coraz mniej we mnie tolerancji do takich propagandowych happeningów.
No chyba raczej nie był, albo i był, chuj z tym, nie leczę uprzedzeń, które mi nie szkodzą ;] Na pewno był przeintelektualizowany (długie, głuche sceny, efekty, wiele niedopowiedzeń), w paru miejscach nielogiczny, a przy tym kładł większy nacisk na głupi przekaz, niż szokowanie widza.yossarian84 pisze:a to miał byc artyzm i propaganda?byrgh pisze:Raw - jebiący rozkładającym się ścierwem, a nie artyzm. Coraz mniej we mnie tolerancji do takich propagandowych happeningów.
bo ja jestem prosty chłopak z kieleckiego i odebrałem to jako mocno śmieszkowaty i fajny film :-)
Bardzo fajnybyrgh pisze:
Mam takie samo zdanie - podchodziłem do niego z dystansem, ale film przekonywał mnie do siebie scena po scenie.[V] pisze:bardzo dobry film.Nostromo pisze:
Całkiem dobrze się to to oglądało.
Tak sobie myślę, że gdyby nasze Matki Polki miały takie problemy jak główna bohaterka to co by z nas wyrosło? Zakładając, że w ogóle byśmy się na świecie pojawili. Deprecha to jednak suka jest.
Kwestia gustu. Dla mnie "The VVitch" odrobinę lepszy, ale i "Hereditary" ma ode mnie dyszkę. Tak czy inaczej - oba przejdą do klasyki horroru.[V] pisze:Nie było lepszego horroru od lat IMO.
namówiliście mnieChal-Chenet pisze:Kwestia gustu. Dla mnie "The VVitch" odrobinę lepszy, ale i "Hereditary" ma ode mnie dyszkę. Tak czy inaczej - oba przejdą do klasyki horroru.[V] pisze:Nie było lepszego horroru od lat IMO.