wizualnie cudo.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ja dzis ogladnalem, chociaz przyznam, ze jednym okiem, bo drugim siedzialem na internetach. chyba najslabszy Spielberg w historii (przebija go moze tylko Wojna swiatow). mierna historia, paradokslanie wizualnie bardzo przecietne, tragiczne dialogi i postacie, masa nawiazan popkulturowych, ale prawie wszystkie bez pomyslu. na plus mozna zaliczyc jedynie muzyke i poczatek The Shining.yossarian84 pisze:usiłowałem obejrzeć Ready Player One ale wyjebałem po 20 minutach
too old for this shit
bez przesady z bardzo dobrym. doceniam oryginalny pomysl, ale nagromadzanie idiotyzmow w fabule przekracza wszelkie poziomy. jak w slasherach zazywyczaj nie mam z tym problemu tak tutaj to az razilo podczas seansu.Plagueis pisze:
Powiew świeżości w tego typu kinie, bardzo dobry.
pełna zgoda - nawet scena sikania może być zjawiskowawonsz pisze:
wizualnie cudo.
znaczy Warcraft niby nie byl smierdzacym balasem dla imbecylow?byrgh pisze:http://www.kawerna.pl/aktualnosci/filmy ... rafta.html
Wiadomka, a zamiast kontynuacji powstanie 10 filmów z marvela, dc i innego śmierdzącego balasa dla imbecylów, gdzie jakakolwiek fabuła i poczucie żenady w ogóle nie istnieją. Byle tak dalej.