BLASPHEMY RITES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nie zapierdalalbym przez cala Polske na ich koncert. SLyszalem demo i po tym moge ich oceniac jako zespol. Chuj mnie obchodzi co robilii, jak robili, jak wygladali.
Z tego co piszesz wynika, ze nie zrozumie muzyki BR, jesli nie poznalem Cioska czy nie bylem na ich koncercie. Jestem zalamany po prostu...
Z tego co piszesz wynika, ze nie zrozumie muzyki BR, jesli nie poznalem Cioska czy nie bylem na ich koncercie. Jestem zalamany po prostu...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by antigod[/i]
[quote] Nie wiesz poprostu co ja chce przez to powiedzieć... [/quote]
Nie wiem i sie nie dowiem. Bo ilekroc probuje racjonalnie to zrozumiec wychodzi jedna wielka bzdura. Chyba, ze ja naprawde jestem wtornie ograniczony. [/quote]
bvylem raz na ich koncercie - fanem ich grania dzieki temu nie zostalem, wrecz patrzylem sie na to wszystko z kompletnym zazenowaniem (wogole do imprezy 'Grind Tour de Pologne' pasowali jak pizda do czoła), ale zgodze sie ze bez Cioska to zespol nie bedzie ten sam - koles robil tam ten caly szoł z darciem zapijaczonej mordy przed koncertem, rozpierdalaniem sobie kufli na glowie i o scene itp. - to caly klimat tej muzyki - nie ma sie co oszukiwac. Tego typu riffy moze zagrac kazdy gowniarz po tygodniowej nauce gry na elektrycznych drutach - ale nie w tym rzecz przeciez. Kolesie na pewno czuja tego ducha. Wykonanie mi nie odpowiada, ale w kategorii na najbardziej zulerski polski zespol pewnie dyskwalifikuja wszystkich
[quote] Nie wiesz poprostu co ja chce przez to powiedzieć... [/quote]
Nie wiem i sie nie dowiem. Bo ilekroc probuje racjonalnie to zrozumiec wychodzi jedna wielka bzdura. Chyba, ze ja naprawde jestem wtornie ograniczony. [/quote]
bvylem raz na ich koncercie - fanem ich grania dzieki temu nie zostalem, wrecz patrzylem sie na to wszystko z kompletnym zazenowaniem (wogole do imprezy 'Grind Tour de Pologne' pasowali jak pizda do czoła), ale zgodze sie ze bez Cioska to zespol nie bedzie ten sam - koles robil tam ten caly szoł z darciem zapijaczonej mordy przed koncertem, rozpierdalaniem sobie kufli na glowie i o scene itp. - to caly klimat tej muzyki - nie ma sie co oszukiwac. Tego typu riffy moze zagrac kazdy gowniarz po tygodniowej nauce gry na elektrycznych drutach - ale nie w tym rzecz przeciez. Kolesie na pewno czuja tego ducha. Wykonanie mi nie odpowiada, ale w kategorii na najbardziej zulerski polski zespol pewnie dyskwalifikuja wszystkich

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by antigod[/i]
[quote] w kategorii na najbardziej zulerski polski zespol pewnie dyskwalifikuja wszystkich
[/quote]
To tylko taki tani chwyt marketingowy :] [/quote]
biorac pod uwage klasę trunków ktore sacza / saczyli to na pewno tani !
[quote] w kategorii na najbardziej zulerski polski zespol pewnie dyskwalifikuja wszystkich

To tylko taki tani chwyt marketingowy :] [/quote]
biorac pod uwage klasę trunków ktore sacza / saczyli to na pewno tani !

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] biorac pod uwage klasę trunków ktore sacza / saczyli to na pewno tani !
[/quote]
Facet, Ty wiesz jak im wzrosnie w gore sprzedaz demowek, naszywek, koszulek, jak tacy nastoletni metalowce (chcacy byc ekstramalni) zobacza swojego idola z browarem? Jak sie dowiedza, ze on to wskrzesza kult wojny, jest pijackim outsiderem i wyrzutkiem? W koncu definicja "ideal" juz dawno zostala wywrocona do gory nogami i przybiera coraz to nowsze i bardziej kontrowersyjne formy.

Facet, Ty wiesz jak im wzrosnie w gore sprzedaz demowek, naszywek, koszulek, jak tacy nastoletni metalowce (chcacy byc ekstramalni) zobacza swojego idola z browarem? Jak sie dowiedza, ze on to wskrzesza kult wojny, jest pijackim outsiderem i wyrzutkiem? W koncu definicja "ideal" juz dawno zostala wywrocona do gory nogami i przybiera coraz to nowsze i bardziej kontrowersyjne formy.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Mental
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Mental
W ksiazeczce jest pare zdjec kolesi z zespolu, jakies adresy czlonkow itp. (4 strony w sumie), plyta to jak na moje oko CDR, tyle że z nadrukiem.
[align=center]Demo I '02[/align]
1.Goat Vomit 2.Godfucker 3.Ritual Massacre 4..The Exorcist 5.Wintercold 6.Messiah of Doom 7.Hell 8.Sadistic Antichrist 9.Intro 10.Lord of Terror 11.Christ's Death (Sarcofago)
[align=center]Reh '00 (August)[/align]
12.Intro 13.Sadistic Antichrist 14.Under a Funeral Moon (Darkthrone)
[align=center]Live '01 (May)[/align]
15.Sadistic Antichrist 16.Black Magic (Slayer) 17.Messiah of Doom 18.Punkowy 19.Godfucker 20.Lord of Terror 21.Goat Vomit 22.Ritual Massacre 23.Wintercold 24.Atichrist (Sepultura) 25.Atomic Nuclear Desolation (Blasphemy)
[align=center]Reh '00 (Winter)[/align]
26.Hell 27.Wintercold
[align=center]Reh '98 (Winter)[/align]
28.Dead Bitch 29.Warhead (Venom) 30.Twelve seconds of Destraction
31.Dethroned Emperor (Celtic Frost) 32.Outro
ufff...
[align=center]Demo I '02[/align]
1.Goat Vomit 2.Godfucker 3.Ritual Massacre 4..The Exorcist 5.Wintercold 6.Messiah of Doom 7.Hell 8.Sadistic Antichrist 9.Intro 10.Lord of Terror 11.Christ's Death (Sarcofago)
[align=center]Reh '00 (August)[/align]
12.Intro 13.Sadistic Antichrist 14.Under a Funeral Moon (Darkthrone)
[align=center]Live '01 (May)[/align]
15.Sadistic Antichrist 16.Black Magic (Slayer) 17.Messiah of Doom 18.Punkowy 19.Godfucker 20.Lord of Terror 21.Goat Vomit 22.Ritual Massacre 23.Wintercold 24.Atichrist (Sepultura) 25.Atomic Nuclear Desolation (Blasphemy)
[align=center]Reh '00 (Winter)[/align]
26.Hell 27.Wintercold
[align=center]Reh '98 (Winter)[/align]
28.Dead Bitch 29.Warhead (Venom) 30.Twelve seconds of Destraction
31.Dethroned Emperor (Celtic Frost) 32.Outro
ufff...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Tokarz
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- MinT
- Kontakt:
a ksiądz się nad nim przeżegnał?
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Tokarz
- zaczyna szaleć
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Co tu duzo gadac , po pierwszym odsluchu syf odrzucil mnie na kilometr w pozytywnym znaczeniu oczywiscie.Gdy Brzozak napierdala refren: GOATTT VOMMMMITTT milo pomyslec ze na zadupiach nie choduje sie tylko kolejnych amatorow nowej pianki do golenia i trojpaskowych gatek.
Ostatnio jak gadalem ze wspoltworca Metal Night w Lublinie dowiedzialem sie ze BR odmowilo wystepu na nowej edycji .Reha nagrali , moze koncerty pozniej?
Ostatnio jak gadalem ze wspoltworca Metal Night w Lublinie dowiedzialem sie ze BR odmowilo wystepu na nowej edycji .Reha nagrali , moze koncerty pozniej?