Ej stary nie czytam twoich smutnych watkow i w ogole, od czasu do czasu sie tylko dowiaduje, ze jestes jak sie akurat przypierdolisz. Nie chcesz mi dac Anthraxa to nie mamy o czym gadac. Ja tez ci cos mialem kupic jak przegram, zaraz sprawdze ile zaoszczedzilem.Ascetic pisze:akurat chodziło o innego zawodnika. w wątku "wybitnie mnie wkurwia" w kontekście złamanej ręki mojej córki. naucz sie albo interpretować albo manipulować. niedomagasz w jednym i drugimTriceratops pisze:wczezniej pisal o jakims nieszczesciu i odgrazal sie ze komus tam uprzykrzy zycie na forum czy cos podobnego.a co do Ciebie, to sobie swobodnie jaja robisz z koleżką 535. tyle, że źle sobie dobrałeś przyjaciela. jego trolling dopadnie i Ciebie. tak to widzę. no i wracając do głównego wątku. tak się dobraliście i sobie swobodnie płyniecie. jak widać wkurwiając tego i owego.
wycofując się z tej jałowej gadki. ja tam nie mam jakiegoś specjalnego "ale" do Ciebie. a tym do których mam, liczę, że zasram forumowe "życie". na zasadzie rewanżu. bo mściwy huj ze mnie.
nastepny raz sie nie umawiaj, zreszta i tak byles na straconej pozycji ;D