ano masz racje ziomeczku, tez swego czasu doszedlem do takich wnioskow i nadal uwazam, ze jest to aktualna teza.Karkasonne pisze:Internet to tylko szkiełko przez które widać ludzi, jak są chujowi to i w internecie będą chujowi, jak są fajni to z reguły w internecie też będą spoko. Jak ktoś odstawia syfiozę w necie, to jest to pewna wskazówka, że na żywo też może to zrobić.manieczki pisze:internet siriułz byznes
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ŚCIANA PŁACZU
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo nieładne zachowanie z strony Pana Krzysztofa jeśli miało miejsce (tym bardziej klient). W sumie ta sytuacja uzmysłowiła mi wiele, że kiedyś sam się obudzę, ktoś wpierdoli na złość, by pokazać, zaszkodzić linka mojej firmy i napisze:
patrzta na tego chuja, na Masterfulu pisze, gołe dupy wkleja i jakieś chujowe zdjęcia zamieszcza
przedzwońta ktoś tam do Lublińca i i pokażta co ten debil na forum wyczynia.
Nie żeby ktoś był tym zaskoczony, bo osoby z mojego otoczenia doskonale wiedzą, że w wolnej chwili zamieniam się w dupczyka i zachlejmordę, ale takie rzeczy faktycznie mogą mieć miejsce i pewnie działania zaszkodzić. Ja w życiu bym się do czegoś takiego nie posunął, życzę każdemu jak najlepiej czy to w życiu prywatnym czy tutaj. To jest forum gdzie można się pośmiać, porozmawiać o wspólnych zainteresowaniach, powyzywać ale tak wiecie wirtualnie, nikomu nie szkodząc, może poza podniesieniem ciśnienia. Publikacja danych ad personam kogoś to już jest jeden krok za dużo.
A Lykantrop swoją drogą w tematach muzycznych miał wiele sensownego do powiedzenia.
patrzta na tego chuja, na Masterfulu pisze, gołe dupy wkleja i jakieś chujowe zdjęcia zamieszcza
Nie żeby ktoś był tym zaskoczony, bo osoby z mojego otoczenia doskonale wiedzą, że w wolnej chwili zamieniam się w dupczyka i zachlejmordę, ale takie rzeczy faktycznie mogą mieć miejsce i pewnie działania zaszkodzić. Ja w życiu bym się do czegoś takiego nie posunął, życzę każdemu jak najlepiej czy to w życiu prywatnym czy tutaj. To jest forum gdzie można się pośmiać, porozmawiać o wspólnych zainteresowaniach, powyzywać ale tak wiecie wirtualnie, nikomu nie szkodząc, może poza podniesieniem ciśnienia. Publikacja danych ad personam kogoś to już jest jeden krok za dużo.
A Lykantrop swoją drogą w tematach muzycznych miał wiele sensownego do powiedzenia.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
-
co na to loża?
;)
;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Sprawa jest prosta. Można obrzucać się kurwami, można to, można tamto. Ale jest granica, po przekroczeniu której jest się zwykłym konfidentem. Tacy ludzie za komuny ochoczo spowiadali się służbom, tacy dzisiaj piszą anonimy do skarbówki, tacy za okupacji donosili na sąsiada. Wszyscy oczywiście "brzydzili się kłamstwem".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
mozemy wprowadzic ograniczenia dostepu na forum, zamknac dla ogolu, wprowadzic platne, duze abonamenty, gdzie bedziesz miec dostep do danych, kto i kiedy ogladal twoje profile, wypowiedzi itp. taki KLUBIK ;-)tomaszm pisze:
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- nagrobek
- zahartowany metalizator
powinna zmienić nazwę na Cweloza[V] pisze:co na to loża?
;)
-
To oczywiste.nagrobek pisze:powinna zmienić nazwę na Cweloza[V] pisze:co na to loża?
;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gall
- weteran forumowych bitew
Że tak się wjebię między dupę a stringi:
+1
+1
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Podsumowując. Lykantrop, nie pierdol, wracaj, bo ktoś musi dokończyć drugą część dzieła.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- COFFIN
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
COFFIN pisze:^ nadal zajebiste:)
-
Karkasonne pisze:Internet to tylko szkiełko przez które widać ludzi, jak są chujowi to i w internecie będą chujowi, jak są fajni to z reguły w internecie też będą spoko. Jak ktoś odstawia syfiozę w necie, to jest to pewna wskazówka, że na żywo też może to zrobić.manieczki pisze:internet siriułz byznes
zgadza się
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jestem dumny, że zostałem wspomniany w tym wielkim dziele535 pisze:Podsumowując. Lykantrop, nie pierdol, wracaj, bo ktoś musi dokończyć drugą część dzieła.
[youtube][/youtube]
- Self
- rasowy masterfulowicz
Czy tylko mi się wydaje, że ten rok czy tam dwa lata temu większość jebała Lyćkana, jaki to z niego nie jest frajer, oszust, że nigdy go lubiła, że już dawno miała podejrzenia że z niego chuj nie komórnik i że w ogóle tak jakoś nie po chrześcijańsku się zachował, a teraz nagle wszyscy chco go z powrotem? Nie chce mi się czytać tego szrotu sprzed 2 lat, więc poprawcie mnie, jeśli mi optyka albo pamięć szwankuje.
- uglak
pamiec szwankuje - o ile moja dziala poprawnie to od razu sporo osob mowilo, ze to bzdury i zeby wracal
Guilty of being right
Zaraz, zaraz ja nie jebałem. I z tego co pamiętam kilku tutaj obecnych też nie.Self pisze:Czy tylko mi się wydaje, że ten rok czy tam dwa lata temu większość jebała Lyćkana, jaki to z niego nie jest frajer, oszust, że nigdy go lubiła, że już dawno miała podejrzenia że z niego chuj nie komórnik i że w ogóle tak jakoś nie po chrześcijańsku się zachował, a teraz nagle wszyscy chco go z powrotem? Nie chce mi się czytać tego szrotu sprzed 2 lat, więc poprawcie mnie, jeśli mi optyka albo pamięć szwankuje.
Ostatnio zmieniony 11-05-2016, 00:03 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Self
- rasowy masterfulowicz
-
Ależ Wodzu, co Wódz....
- manieczki
rajwen, kurwiu
MELDUJ SIE
MELDUJ SIE
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biały
- w mackach Zła
wypuszczą nowego androida to stanie na baczność