II tura wyborów na urząd Prezydenta RP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Re: II tura wyborów na urząd Prezydenta RP
Powiem szczerze nawet gdybym miał głosować na Bronka jako na 'mniejsze zło" to po tym co się przez ostatnie 1,5 tygodnia zmienił bym zdanie. Dawno nie widziałem tak chamskiej propagandy. Lis zapraszający trzech gości ostrzegających przed widmem "Kaczyzmu" czym kpi sobie z widzów. Plus wisienka w postaci oczerniania córki Andrzeja Dudy. Nagłe pojawienie się u Wojewódzkiego (zresztą wypadł dosyć sztywno).Reakcja TVP na program Lisa . Nagana dla Lisa? Nie! Zdjęcie programu Pospieszalskiego. Nie mówiąc już o tym nagłym festiwalu obietnic. Nie dość, że nie szczerych to jeszcze nie będących w kompetencji prezydenta. Dlatego przekornie zagłosuję na dalekiego od mojego ideału Dudę
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nigdy nie rozumiałem tego typu zachowań, ale oczywiście "każdy sobie rzepkę skrobie". Dla mnie to ten sam kaliber co - zrobię mamie na złość i odrąbię sobie nogę. Każdy tutaj, który chce głosować na Dudę usprawiedliwia się w jakiś sposób, że robi to na przekór itd. Brutalne fakty są takie, że jesteście pisowskimi katotalibami i w dodatku boicie się do tego przyznać. :-)Edinazzu pisze:Dlatego przekornie zagłosuję na dalekiego od mojego ideału Dudę

all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
- nicram
W punkt...He,he,he. Zawsze to powtarzam. Jebana w dupę arystokracja.manieczki pisze: .
Znam Was doskonale. Od 30 lat. Obserwuję Wasze "kariery". Wasze salony, warszawskie Monako, bufonadę, rauty. Wasze dwory. Waszą butę. Waszą "lepszość". 3/4 z Was wstydzi sie Białej Podlaskiej, Białegostoku, Lublina, Zamoscia... Przepięknych, kochanych, POLSKICH klimatów... Wy "warszawiaki" jesteście !
... Za kasę całą rodzinną tradycję sprzedacie. Swoje szlachetne chłopstwo, dume Przodków....Szukacie żydowskich, szlacheckich, holenderskich czy Bóg wie jakich korzeni (byle nie Białostockich) i zrobicie wszystko by spłacić kredyty za mieszkanie w W-wie
- Riven
- Kontakt:
http://www.zelaznalogika.net/15-pytan-d ... rowskiego/" onclick="window.open(this.href);return false;
this is a land of wolves now
Zaklinanie rzeczywistości, odcinek 12353. Naprawdę nie potrafisz uwierzyć, że wszyscy mamy Bronka zwyczajnie dość? Wiem, że sprowadzanie wszystkich do tego, że są głupkami a Ty jesteś mądry to łatwe rozwiązanie, ale może jednak warto rozważyć inne możliwości?nicram pisze:Brutalne fakty są takie, że jesteście pisowskimi katotalibami i w dodatku boicie się do tego przyznać. :-)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ale chodzi o moj blad czy o umiejscowienie tego poltora tygodnia? bo jesli to drugie to chodzi mi o okres fantazyjnych obietnic po pierwszej turze ;-)mysticcum pisze:Czego?uglak pisze:poltorej tygodnia
Guilty of being right
- Caligula
- rozkręca się
Człowieku, co Ty pierdolisz?nicram pisze:Nigdy nie rozumiałem tego typu zachowań, ale oczywiście "każdy sobie rzepkę skrobie". Dla mnie to ten sam kaliber co - zrobię mamie na złość i odrąbię sobie nogę. Każdy tutaj, który chce głosować na Dudę usprawiedliwia się w jakiś sposób, że robi to na przekór itd. Brutalne fakty są takie, że jesteście pisowskimi katotalibami i w dodatku boicie się do tego przyznać. :-)Edinazzu pisze:Dlatego przekornie zagłosuję na dalekiego od mojego ideału Dudę
Komorowski to przestępca, zdrajca, złodziej, bezczelny oszust, hipokryta, na całym świecie przynosi Polsce wstyd.
A Duda? No tak! Toż to KATOL!!! NO PASARAN!!!
Jeśli w obliczu tego poparcie dla Dudy czyni z ludzi "pisowskich katotalibów" to zastanów się kogo z Ciebie czyni głos na Komorowskiego.

- trup
Pan Shogun - Liberalny Katodebil
Pan Dupa - Socjalizujący Katocfaniak
Głosować na Pana Dupę przeciwką Panu Shogunowi to jest jakas dziecinada....
Chyba lepiej w ogóle nie iść niż głosować na kogos z nich prawda?
Niech zdecydują tylko Ci którzy głosowali w poprzedniej na jednego z nich z pobudek ideologicznych a nie teraz nie ma Kukiza czy Korwina więc zagłosuję na złość Panu Shogunowi..... no ludzie....
Pan Dupa - Socjalizujący Katocfaniak
Głosować na Pana Dupę przeciwką Panu Shogunowi to jest jakas dziecinada....
Chyba lepiej w ogóle nie iść niż głosować na kogos z nich prawda?
Niech zdecydują tylko Ci którzy głosowali w poprzedniej na jednego z nich z pobudek ideologicznych a nie teraz nie ma Kukiza czy Korwina więc zagłosuję na złość Panu Shogunowi..... no ludzie....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
Jak sfrustrowanym nieudacznikiem trzeba być, żeby pisać takie rzeczy? Jak masz dowody jego przestępstw po polecam się udać do prokuratury. Tam będą wiedzieli co zrobić z tym fantem. Fakty są takie, że większość ludzi, którzy są ciemiężeni przez system to banda nieudaczników bez wykształcenia lub z wykształceniem tzw. humanistycznym, którym nie chce się pracować i wyciągają swoje łapska do państwa, żeby im dało.Caligula pisze: Człowieku, co Ty pierdolisz?
Komorowski to przestępca, zdrajca, złodziej, bezczelny oszust, hipokryta, na całym świecie przynosi Polsce wstyd.
Jeśli w obliczu tego poparcie dla Dudy czyni z ludzi "pisowskich katotalibów" to zastanów się kogo z Ciebie czyni głos na Komorowskiego.
A co do mnie. To ja tutaj głównie piszę, żeby podkurwiać takie ludzkie ściery jak ty. Czerpię z tego autentyczną satysfakcję jak metalowczyk z masterfula, nagle broni katotalibańkiego kandydata na prezydenta, który choć ma doktoraty, to nie umie odpowiedzieć na proste pytania w debacie. Taki paradoks metal-pis. :-)
- trup

- uglak
- trup
wyrwane z kontekstu.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zapomniałeś o najważniejszym - MORDERCA - bo nie zapomnij - GMO, ustawa aborcyjna, a do tego zabija zwierzęta jako myśliwy. O Smoleńsku nie wspomnę - bohaterskiej krwi Kaczyńskiego z rąk nie zmyją nigdy. Na pałac marsz!Caligula pisze:Komorowski to przestępca, zdrajca, złodziej, bezczelny oszust, hipokryta, na całym świecie przynosi Polsce wstyd.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Caligula
- rozkręca się
No witam, misiu.nicram pisze:Jak sfrustrowanym nieudacznikiem trzeba być, żeby pisać takie rzeczy? Jak masz dowody jego przestępstw po polecam się udać do prokuratury. Tam będą wiedzieli co zrobić z tym fantem. Fakty są takie, że większość ludzi, którzy są ciemiężeni przez system to banda nieudaczników bez wykształcenia lub z wykształceniem tzw. humanistycznym, którym nie chce się pracować i wyciągają swoje łapska do państwa, żeby im dało.Caligula pisze: Człowieku, co Ty pierdolisz?
A co do mnie. To ja tutaj głównie piszę, żeby podkurwiać takie ludzkie ściery jak ty.
Może Cię to zaskoczy, ale z pracą u mnie wszystko w porządku, pieniążków też starczy na to i tamto. Po nic do nikogo nie mam ochoty swoich łapsk wyciągać. Widzę co się dzieje i mam tego serdecznie dosyć, ot, i cała przesłanka stojąca za moją "antysystemowością". Tak, że swoje fakty możesz sobie w dupę wsadzić :)
Co tam dalej? Aha. Misiu, żeby podkurwić taką ludzką ścierę jak ja to musiałbyś się dużo bardziej postarać, to fajnie że wybrałeś sobie jakiś cel i starasz się go realizować, ale musisz jeszcze popracować nad tym :) Chyba nie myślisz, że jakaś ludzka spierdolina w fartuchu jest w stanie choćby poirytować w miarę rozgarniętego, dorosłego jegomościa jakimiś postami na jakimś forum? :)
Przypomnij mi, misiu, jakiego wyznania jest Komorowski?Czerpię z tego autentyczną satysfakcję jak metalowczyk z masterfula, nagle broni katotalibaśnkiego kandydata na prezydenta
Ja Ci dobrze radzę, zastanów się, czy oby na pewno chcesz brnąć w dyskusję na temat tego jak który odpowiada na pytania :D, który choć ma doktoraty, to nie umie odpowiedzieć na proste pytania w debacie.
Zasyłam buziaki :*
- Caligula
- rozkręca się
O widzisz, dzięki za przypomnienie!Olo pisze:Zapomniałeś o najważniejszym - MORDERCA - bo nie zapomnij - GMO, ustawa aborcyjna, a do tego zabija zwierzęta jako myśliwy. O Smoleńsku nie wspomnę - bohaterskiej krwi Kaczyńskiego z rąk nie zmyją nigdy. Na pałac marsz!Caligula pisze:Komorowski to przestępca, zdrajca, złodziej, bezczelny oszust, hipokryta, na całym świecie przynosi Polsce wstyd.
- uglak
trup pisze:wyrwane z kontekstu.
z kontekstem uwazasz za mniej karygodne?Rozmowa Elżbiety Bieńkowskiej (B) i Pawła Wojtunika (W):
B: A ona jest z Gdyni i jeździ co tydzień w ogóle, wiesz, z tymi dziećmi (…) bo tam ma wykłady. Ten jej mąż zginął tragicznie. Gdzieś się utopił, czy no… No utopił się, dwa lata temu czy ileś. I jest wdową z dwójką dzieci, takich no w wieku, zdaje mi się późnopodstawówkowym, nie gimnazjalnym, na pewno jeszcze. I ona te dzieci ma tutaj ze sobą. Czyli ona prowadzi normalne gospodarstwo.
W: Dwa domy. Bo jeszcze tam…
B: Tak, dokładnie tak. Mówi: i wiesz ile mi w zimie zostawało, jak dochodziło za ogrzewanie, tam wiesz tego...
W: A dzieci tam jeszcze do jakiejś szkoły...
B: Mówi: ja dostawałam pensji 6 tys. 6 tys. zł! No rozumiesz to?
W: Nie, nie...
B: No albo złodziej, albo idiota. To jest niemożliwe tak? Żeby ktoś za tyle pracował. Ona mówi, że jej koledzy z uczelni to w ogóle się w głowę pukają, bo nie wierzą. Jak uwierzą, to się w głowę pukają – co ona tu jeszcze robi?!
W: Kiedyś w Polsce było tak, że bycie wiceministrem to jest już kamień milowy w CV. Że po tym już jesteś autorytetem, guru, czeka cię tylko lepsza kariera. A tu po prostu każdy patrzy. Mnie też się tak kiedyś wydawało… A teraz podsekretarzem stanu, tak? Zobacz jak wiceministrowie mają (...) klepią biedę.
B: Tak, tak…
Guilty of being right
- nicram
Już podirytowałem. Czego dowodem było to, że się odezwałeś i zapragnąłeś tyle mądrego napisać. Tylko muszę ci coś powiedzieć. Ściery takie jak ty myślą że są "w miarę rozgarnięci i dorośli", ale to ich "myślenie" nie ma w sobie zalążka myśli.Caligula pisze:Chyba nie myślisz, że jakaś ludzka spierdolina w fartuchu jest w stanie choćby poirytować w miarę rozgarniętego, dorosłego jegomościa jakimiś postami na jakimś forum? :)
- Riven
- Kontakt:
E tam, po prostu skrajnie niekompetentny człowiek który firmuje swoim stolkiem skompromitowany rząd. No ale oczywiście straszny PiS!!! Uuu! Zakazo koncertów i wprowadzo religie na maturze! Ciemnogrod!Olo pisze:Zapomniałeś o najważniejszym - MORDERCA - bo nie zapomnij - GMO, ustawa aborcyjna, a do tego zabija zwierzęta jako myśliwy. O Smoleńsku nie wspomnę - bohaterskiej krwi Kaczyńskiego z rąk nie zmyją nigdy. Na pałac marsz!Caligula pisze:Komorowski to przestępca, zdrajca, złodziej, bezczelny oszust, hipokryta, na całym świecie przynosi Polsce wstyd.
Lol
this is a land of wolves now