No ja pierdole...
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: INFERNAL WAR
z tą komercją to też przesada .. komu pieniędzy nie potrzeba w tych czasach ...
-
- weteran forumowych bitew
ale spinka o śmieszną reklamę. label ma swoją politykę promocji i tyle, zespół to gówno obchodzi
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
- maciek z klanu
słuchasz Ślązaków polaczku?flow pisze:Kawałek na ich możliwości a jeśli taki poziom ma trzymać cała płyta to niech będzie to ich ostatnia za to na pawia się zbiera widząc jedną wielką reklamę merchu. Zdaję sobie sprawę, że trzeba za coś żyć ale kurwa jebie to straszliwie plastikiem, kiedy Warcrimer w Tańcu z Gwiazdami?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- flow
- postuje jak opętany!
(nie ważne)
Ostatnio zmieniony 22-02-2015, 20:58 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- Kontakt:
Tyle, że nie o komercje tu chodziło debile pierdolone, ale co ja mam tłumaczyć niedorozwojom.
Ci sami co to teraz bronią spaślaków pierwsi jebali ze stringów Dimmu Borgir. Ale przecież pamiętajmy, że " label ma swoją politykę promocji i tyle, zespół to gówno obchodzi".
Ci sami co to teraz bronią spaślaków pierwsi jebali ze stringów Dimmu Borgir. Ale przecież pamiętajmy, że " label ma swoją politykę promocji i tyle, zespół to gówno obchodzi".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Self
- rasowy masterfulowicz
A o co chodzi, Plastuś? Bo siedzę se w tym Castel Gandolfo, rucham sześciolatka i ni rozumiem, o co chodzi z tym sprzedajnym black metalem. Oświeć mnie, chce być bliżej ludzi niczym Franciszek I.
Tak BTW to mnie się numer jakoś specjalnie nie podoba, choć druga połowa utworu istotnie ma potencjał. Dla kontrastu puściłem potem sobie dwa losowe numery z Redesekration i różnicę jakościową na korzyść płyty sprzed 8 lat słychać wyraźnie. No ale zobaczymy, jak wyjdzie całość.
Chyba bardziej jednak czekam na nowy Iperyt niż na IW.
Edit: dzięki Plastuś, teraz rozumiem, uspokoiłeś mnie. <3
Tak BTW to mnie się numer jakoś specjalnie nie podoba, choć druga połowa utworu istotnie ma potencjał. Dla kontrastu puściłem potem sobie dwa losowe numery z Redesekration i różnicę jakościową na korzyść płyty sprzed 8 lat słychać wyraźnie. No ale zobaczymy, jak wyjdzie całość.
Chyba bardziej jednak czekam na nowy Iperyt niż na IW.
Edit: dzięki Plastuś, teraz rozumiem, uspokoiłeś mnie. <3
- Plastek
- Kontakt:
Spoko, chcesz zobaczyć mojego włochatego twardziela?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Kurwa jaki to jest nudny zespół :D Byle szybko, byle głośno, byle głupio. Nastoletni fani są zachwyceni, bo jest napierdalanie. Niektórym tyle wystarczy. Muzyka bez jakiegokolwiek klimatu, i mówiąc "klimat" bynajmniej nie mam na myśli klawiszy, skrzypków i kobiecych wokali :-) Black metal dla głupków.
PS. Najlepszym przykładem tego, że ci kolesie nie potrafią tworzyć muzyki bez bezsensownego napierdalania jest raczej dość żenujący split z KSM.
PS. Najlepszym przykładem tego, że ci kolesie nie potrafią tworzyć muzyki bez bezsensownego napierdalania jest raczej dość żenujący split z KSM.
- Plastek
- Kontakt:
Sęk w tym kolego, że teraz nie ma już napierdalania ale jest delikatność i lubrykant.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- flow
- postuje jak opętany!
Juz nie spinaj, przecież KSM trza szanować wszak to zacny band bo kto tak gra jak oni no powiedz kto tak kurwa gra :)yossarian84 pisze:PS. Najlepszym przykładem tego, że ci kolesie nie potrafią tworzyć muzyki bez bezsensownego napierdalania jest raczej dość żenujący split z KSM.
Podejrzewam, że forumowe gimby spuszczające się nad ostatnim KSM nie pamietają tego materiału ale to nieistotne bo kto tak gra no kto?
Jeśli nowa płyta IW będzie podobnego formatu to i po niej słuch zaginie miesiąc lub dwa po premierze, gimby wrócą do modnego Voivod, Satyricon i Autopsy czekając z utęsknieniem na nowe Morowe :)
- Bień
- postuje jak opętany!
Na maxa pojechany pomysl na promocje..wrzucanie reklam merchu miedzy sceny z wojno? :/
Mogli to lepiej wszystko wrzucic w ostatnie 15 sec..Chuj tam...kawalek mocno sredni.
Mogli to lepiej wszystko wrzucic w ostatnie 15 sec..Chuj tam...kawalek mocno sredni.
- Block69
-
wiem że trolujesz prawie cały czas, chodzi Ci tylko o robienie zamieszania na forum i od razu lepiej się czujesz jak się z kimś powyzywasz, no ale kurwa, są pewne granice chyba :)
Plastek pisze:Pewnie, tylko że tu paru stulejarzy darło szaty gdy mówiłem, że IW to dokładnie taka sama komercha jak popowe zespoliki. Teraz w dodatku także muzycznie.
Plastek pisze:Tyle, że nie o komercje tu chodziło debile pierdolone, ale co ja mam tłumaczyć niedorozwojom.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Znam od tych panów tylko "Redesecration", więc znawcą żadnym nie jestem, ale nowy kawałek mi się podoba, zwłaszcza od 1:47 tak mniej więcej.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ja jebię, to Morowe już też nie jest true? Nie wiem już czego słuchać :( Zejdę do piwnicy i puszczę Kill'em All.flow pisze:Jeśli nowa płyta IW będzie podobnego formatu to i po niej słuch zaginie miesiąc lub dwa po premierze, gimby wrócą do modnego Voivod, Satyricon i Autopsy czekając z utęsknieniem na nowe Morowe :)
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
true jest tylko wielki Elvis i The Beatles
Norma to głupota, degeneracja to geniusz