Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Brutal Assault XVIII
Czyli jeszcze Voivod oraz FOTN i można popierdolić ten interes.
- YNKE
- w mackach Zła
Philm??? kurwa jaka to niedojebana muza, pewnie i tak znafcy będą strugać ogóra pod sceną, w końcu Lombardo gra
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- lysstay
- zaczyna szaleć
oj tam oj tam. Fieldów lubię od zawsze, ale nigdy na żywo nie widziałem... cieszę sie jak dziecko na ten koncert, ale żeby zaraz strugać ogóra?YNKE pisze:Philm??? kurwa jaka to niedojebana muza, pewnie i tak znafcy będą strugać ogóra pod sceną, w końcu Lombardo gra
edit: dupa! Piszę o FOTN a post powyżej byl o Philim. Najebany już chyba jestem. sry
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Już w zeszłym roku też się tak cieszyłem na nich i się zesrało, oby tą razą wypaliło.
-
- postuje jak opętany!
Philm na żywo widziałem i to był dobry koncert, mimo kiepskich warunków. Problemem tego zespołu jest wokalista, na szczęście rzadko się odzywa. Za to sekcja chodzi pięknie, myślę że w warunkach brutalowych dobrze to zabrzmi. Ja tam się na ten koncert cieszę.YNKE pisze:Philm??? kurwa jaka to niedojebana muza, pewnie i tak znafcy będą strugać ogóra pod sceną, w końcu Lombardo gra
Szkoda Killing Joke i DRI :(
Te dwie kapele były jednym z głównych powodów, dla których chciałem jechać na ten festiwal. Jeśli nie będzie Killing Joke i DRI to muszę się poważnie zastanowić czy jest sens...
^ Można powiedzieć, że odwołali połowę festiwalu. No ale nic. Siła wyższa.
"Dla tych, którzy chcieliby pojawić się tylko na jednym dniu festiwalu dostępny będzie bilet na dowolny dzień Brutal Assault (środę, czwartek, piątek lub sobotę) w cenie 1200 CZK (około 47 €) i można je nabyć wyłącznie na miejscu festiwalu w głównym punkcie."
Czytaj: Przedsprzedaż idzie wyjątkowo marnie.
VOIVOD
8 AUG 2013
FOTN
9 AUG 2013
"Dla tych, którzy chcieliby pojawić się tylko na jednym dniu festiwalu dostępny będzie bilet na dowolny dzień Brutal Assault (środę, czwartek, piątek lub sobotę) w cenie 1200 CZK (około 47 €) i można je nabyć wyłącznie na miejscu festiwalu w głównym punkcie."
Czytaj: Przedsprzedaż idzie wyjątkowo marnie.
Z pobieżnej lektury oficjalnych stron wynika, że535 pisze:Czyli jeszcze Voivod oraz FOTN i można popierdolić ten interes.
VOIVOD
8 AUG 2013
FOTN
9 AUG 2013
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Faktycznie, tak jeszcze nie było chyba żeby można kupić bilet na dowolny dzień festu. A to niegłupia sprawa w sumie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Dragazes
- w mackach Zła
Mozna było kupić bilet na ostatni dzien rok temu.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jak co roku, jak byl motorhead mozna bylo jeszcze kupic na dzien ich wystepuDragazes pisze:Mozna było kupić bilet na ostatni dzien rok temu.
Guilty of being right
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Spokojnie! Poza wymienionymi ja wymieniłbym jeszcze CARCASS, MISANTHROPE, OVERKILL, ANTHRAX, ENTOMBED, OPETH, ORPHANED LAND, GOJIRA, a pare kolejnych bez napinki spokojnie przy browarze zobaczę ;-)535 pisze:Czyli jeszcze Voivod oraz FOTN i można popierdolić ten interes.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Browar to ja sobie mogę wypić w domu, bez tego całego zamieszania.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Ale to fajne zamieszanie jest, po co się kisić w domu jak jest kilka fajnych kapel do posłuchania. Jeszcze przecież np. BENEDICTION będzie grało, więc będzie fajowsko. A ten cały ORPHANED LAND to naprawdę taki dobry jest? Bo jakoś nie miałem okazji?
Ihsahn gra jakieś kawałki EMPEROR na koncertach?
Ihsahn gra jakieś kawałki EMPEROR na koncertach?
Ja tak tylko sobie pod nosem pierdolę, bo strasznie mi zależy na FOTN, a Killing Joke i przede wszystkim DRI, to bez wątpienia były dwie duże "przyczyny" do tego, by ruszyć w tamtym kierunku dupę. Inna sprawa, że kwaterę i tak mam zapłaconą, więc cóż mi pozostaje.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
No cholera naprawdę szkoda tych dwóch kapel, bardzo mocne punkty tej edycji by to były, ostatnio non stop słuchałem sobie D.R.I. i cieszyłem się jak głupi jak będzie zajebiście na koncercie a tutaj taka lipa.
Tak DRI to kapela, którą wymieniało się zaraz po Slayer, a znałem takich, którzy bez żadnego skrępowania zamieniali kolejność.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jak dla mnie proste, latwe i przyjemne, ale po wysluchaniu singla z nowej plyty boje sie siegnac po caly album...jaszyn pisze:A ten cały ORPHANED LAND to naprawdę taki dobry jest? Bo jakoś nie miałem okazji?
setlist.fm twierdzi ze zdarzalo mu sie grywac Thus Spake the Nightspirit i The Tongue of Fire, ale ostatnio na BA nie zagral nic...jaszyn pisze:Ihsahn gra jakieś kawałki EMPEROR na koncertach?
Guilty of being right
Jeszcze niech Benediction odpadnie i z czystym sumieniem będę mógł sobie w tym roku odpuścić...
Benediction, bez Barney'a i tak odpada.Maria Konopnicka pisze:Jeszcze niech Benediction odpadnie i z czystym sumieniem będę mógł sobie w tym roku odpuścić...
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ostatni to nie dowolny ;)Dragazes pisze:Mozna było kupić bilet na ostatni dzien rok temu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.