Proponuję wykonać takie doświadczenie. Przesłuchać kilkanaście, (kilkadziesiąt) razy The Headless Ritual, a potem jeden tylko raz, włączyć Macabre Eternal.Skaut pisze: Nie no, spokojnie płyta lepsza od poprzedniej, oślizgła, bulgocząca, odrażająca i świetnie komponująca się z okładką.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re:
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Nie mogę, "The Headless Ritual" nie chce się wysunąć z odtwarzacza.535 pisze:Proponuję wykonać takie doświadczenie. Przesłuchać kilkanaście, (kilkadziesiąt) razy The Headless Ritual, a potem jeden tylko raz, włączyć Macabre Eternal.Skaut pisze: Nie no, spokojnie płyta lepsza od poprzedniej, oślizgła, bulgocząca, odrażająca i świetnie komponująca się z okładką.
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Jak mogłem zapomnieć o perfekcyjnych wokalach w "Running From The Goathead"...Skaut pisze:Kurwa, czemu takie Immolation, Incantation czy Suffocation musiało przeprodukować brzmienie? Przy "The Headless Ritual" brzmią naprawdę cieniutko. Wspaniały jest "She Is A Funeral", doskonale brutalny "When Hammer Meets Bone", epicki "Arch Cadaver", monumentalny "FLESH TURNS TO DUST".
Coś tam było! Człowiek!
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Re: AUTOPSY
odsłuchałem raz czy dwa parę dni temu... jakoś w ogóle nie chce mi się słuchać tego albumu.
-
535
To jest naturalne. Gdybym przedstawił listę klasycznych metalowych płyt, których mi się nie chce słuchać to zrobiłoby się wesoło. Poza tym, patologia nie dla każdego. Jest przecież tyle wymuskanych zespołów na tej scenie.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No proszę jak ciocia ładnie się dowartościowuje. Typowe. Wpadnij na Nile do Torunia to też cie dowartościuje tak jak na to zasługujesz ciociu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Typowe zachowanie żałosnej cioty bez jaj.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Podmyj się.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- aginsiak
- w mackach Zła
Poranna dawka nienawiści zawsze na propsie.
- Adrian696
ale to zdrowsze od kofeiny :)aginsiak pisze:Poranna dawka nienawiści zawsze na propsie.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
535
Zostawiam przyjemność tobie. Przynieś wiadro wody ze studni i pożycz od starej miednicę. W ogóle, to moglibyśmy to już zakończyć. Po chuja mnie zaczepiasz? Pisałem ci ze dwa razy, że na żonę się nie nadaję. Za dużo włosów mam na plecach.Plastek pisze:Podmyj się.
- Plastek
- Kontakt:
Jaka nienawiść? Z takiej cioty to się tylko można śmiać.aginsiak pisze:Poranna dawka nienawiści zawsze na propsie.
Wystarczy zajrzeć do tematu o promocjach, czy kilka postów wcześniej tutaj, by zobaczyć kto się wpierdala i kogo ciśnie:) Zatem ciociu możesz mi skoczyć. Ciociu.535 pisze: Zostawiam przyjemność tobie. Przynieś wiadro wody ze studni i pożycz od starej miednicę. W ogóle, to moglibyśmy to już zakończyć. Po chuja mnie zaczepiasz? Pisałem ci ze dwa razy, że na żonę się nie nadaję. Za dużo włosów mam na plecach.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
shitfun
- weteran forumowych bitew
nie czytałem wątku od premiery by nie wyrabiać zdania przed usłyszeniem albumu w całości.
opóźniona przesyłka dzisiaj dotarła i jest rewelacyjnie - jak dla mnie lepsza od macabre eternal po tych kilka przesłuchaniach. by nie było, MA to rewelacyjna rzecz.
opóźniona przesyłka dzisiaj dotarła i jest rewelacyjnie - jak dla mnie lepsza od macabre eternal po tych kilka przesłuchaniach. by nie było, MA to rewelacyjna rzecz.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jako zaprzysięgły fan Autopsy potrafisz być krytyczny?;-) Tzn, potrafisz wskazać najbardziej nieudany kawałek ich autorstwa, bo całą płytę to pewnie nie wskażesz;-)
-
shitfun
- weteran forumowych bitew
przed rozpadem jest to monolit, nowe rzeczy minimalnie inaczej odbieram. z calosci dyskografi najmniej trafia do mnie all tomorrows.. i w niektorych momentech macabre eternal. ep i mcd sa genialne i mam wrazenie ze headless tez takie jest, po tych kilku przesluchaniach :)
ale niestety shitfanowego grania chyba juz sie nie doczekam ;)
ale niestety shitfanowego grania chyba juz sie nie doczekam ;)
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
-
535
Nadzieja w tym, że jeszcze kiedyś nagrają jakieś gówno.shitfun pisze:ale niestety shitfanowego grania chyba juz sie nie doczekam ;)