Bylem ciekawy czy na Pikabu przebija sie jakies glosy ktore jednak poddalyby w watpliwosc ten jakze imperialny atak, ale nie, maja swoje ,,wyjasnienia" - ze tam byli pewnie zolnierze wmieszani, ze to glupota ze strony ludzi ze w czasie wojny sie tam znajdowali itd. Jednak ruscy to nie ludzie, przynajmniej ci ktorzy zostali tam, w najlepszym razie homo erectusy.
Orangutan w formie:
On (Zełenski – przyp. red.) zawsze chce kupować rakiety, wiecie. On jest przeciwko... Słuchaj, kiedy zaczynasz wojnę, musisz wiedzieć, że możesz ją wygrać, prawda? Nie zaczynasz wojny przeciwko komuś, kto jest 20 razy większy od ciebie, a potem liczysz na to, że dadzą ci kilka rakiet – stwierdził Trump w odpowiedzi na pytanie dziennikarza.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
No tak. No przecież. Oczywiste. Po chuj rossja zaczynała z silniejszym? A teraz prosi o rakiety i ludzi. Od Iranu. Korei. Chin.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Orangutan w formie:
On (Zełenski – przyp. red.) zawsze chce kupować rakiety, wiecie. On jest przeciwko... Słuchaj, kiedy zaczynasz wojnę, musisz wiedzieć, że możesz ją wygrać, prawda? Nie zaczynasz wojny przeciwko komuś, kto jest 20 razy większy od ciebie, a potem liczysz na to, że dadzą ci kilka rakiet – stwierdził Trump w odpowiedzi na pytanie dziennikarza.
Przekutas
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Mam nadzieję że Stormy Daniels wydupczy go kiedyś wielkim czarnym dildo. Na streamie w Fox News
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Dla znających angielski - rozkmina dotycząca taryf, ich konsekwencji itd. Trochę mi to wyjaśniło i było ciekawe, ale ja gówno wiem o ekonomii, a koleś z filmu mówi, że należy bardziej opodatkować bogatych więc lewak (tfu!), więc dla widzów o mocnych nerwach.
Orangutan w formie:
Bylem ciekawy czy na Pikabu przebija sie jakies glosy ktore jednak poddalyby w watpliwosc ten jakze imperialny atak, ale nie, maja swoje ,,wyjasnienia" - ze tam byli pewnie zolnierze wmieszani, ze to glupota ze strony ludzi ze w czasie wojny sie tam znajdowali itd. Jednak ruscy to nie ludzie, przynajmniej ci ktorzy zostali tam, w najlepszym razie homo erectusy.
Przecież na początku wojny były na forume wypowiedzi o dokładnie takiej samej wymowie czyt. że ofiary wśród ludności cywilnej to wina Ukraińców, bo uzbroili ludzi, żołnierze byli skoszarowani na zamieszkałych terenach itp. Nie mówiąc już o totalnym psychiatryku i przekonywaniu że ta wojna nie jest toczona naprawę a jest jedynie żydowską mystyfikacją w której trupy zabitych to ustawka służb
Niektórych osobników do teraz przerasta intelektualnie wskazanie różnicy między oprawcą terroryzującym wszystkich w okolicy od jego ostatniej ofiary. Tak że nie trzeba szukać aż na Pikabu - polski "publiczny" internet też jest zresztą pełen wypowiedzi pochwalających rosyjskie zbrodnie, więc może jednak aż tak bardzo od tych dzikusów ze wchodu (jednych i drugich) ostatecznie aż tak się nie różnimy?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Dobrze, ale w takim sensie, w jakim gdy porywacz kogoś porwie, zamknie w piwnicy i torturuje przez trzy lata, a potem ogłosi że przez dwa dni nie będzie torturował bo są święta.
Dobrze, ale w takim sensie, w jakim gdy porywacz kogoś porwie, zamknie w piwnicy i torturuje przez trzy lata, a potem ogłosi że przez dwa dni nie będzie torturował bo są święta.
To oczywiste
Oceniając po powyższym pytaniu, niestety nie.
Ludzie pod ostrzałem mają w dupie powody dlaczego rakiety nie spadają, marzą by po prostu ostrzał się skończył. Moim zdaniem lepiej żeby bomby dalej nie spadały. Oczywiście możesz mieć inne zdanie.
Ludzie pod ostrzałem mają w dupie powody dlaczego rakiety nie spadają, marzą by po prostu ostrzał się skończył. Moim zdaniem lepiej żeby bomby dalej nie spadały. Oczywiście możesz mieć inne zdanie.
To wypadałoby spytać tych ludzi pod ostrzałem zamiast wypowiadać się w ich imieniu. Na Pikabu ten sam głos - wspaniały wujek Putin, chrześcijanin wzorowy, chce zakończyć wojnę, ale ten zły Zelenski po prostu mu na to nie pozwala:)