Weźże już nie histeryzuj. Rób swoje, zamiast wyładowywać tutaj swoje lęki. Okna matce umyj. Węgla przynieś. Cokolwiek.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
Pomogły, bo reakcja była dużo szybsza niż na Zachodzie + pomoc technologii.mocny2_3 pisze: ↑17-03-2021, 09:04W krajach azjatyckich gdzie dyscyplina ludzi jest na bardzo wysokim poziomie dystans, maski, lokdałn pomogły i nikt nie płakał, nikt nie skomlal, nie organizował pseudo protestów bo mu ciężko szmate na ryj założyć. Japonia piękny kraj który miałem okazję odwiedzić, uśmiechnięci i poukładani ludzie. Bardzo niewiele potrzebowali czasu by wrócić do normalności.
Polska na tle Japoni to kraj trzeciego świata z ozobami i innymi kurwa debilami których boli fakt że muszą przez jakiś czas się do czegoś co ma pomóc większości dostosować.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
''aby znikły z twarzy maski, aby system nas nie ranił'' ja pierdole xD Ivan to jest jednak zaawansowany poziom onkologi
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
@namordniku535
Musze ci coś uzmysłowić, może cie to troche zdruzgotać, będe pisać dalej gdy tylko przyjdzie mi ochota a twoje wieśniackie, prostackie wpisu nic tu nie zmienia. Przykro mi.
Musze ci coś uzmysłowić, może cie to troche zdruzgotać, będe pisać dalej gdy tylko przyjdzie mi ochota a twoje wieśniackie, prostackie wpisu nic tu nie zmienia. Przykro mi.
- Nerwowy
Była szybsza, bo nie zbagatelizowano zagrożenia. U nas natomiast dezinformacja, że to tylko taka grypa i jesteśmy doskonale przygotowani była grana na długo zanim "pierwsza fala" do nas dotarła a potem jeszcze trzeba było przeprowadzić wybory, więc wirus musiał zniknąć na jakiś czas.ozob pisze: ↑17-03-2021, 12:19Pomogły, bo reakcja była dużo szybsza niż na Zachodzie + pomoc technologii.mocny2_3 pisze: ↑17-03-2021, 09:04W krajach azjatyckich gdzie dyscyplina ludzi jest na bardzo wysokim poziomie dystans, maski, lokdałn pomogły i nikt nie płakał, nikt nie skomlal, nie organizował pseudo protestów bo mu ciężko szmate na ryj założyć. Japonia piękny kraj który miałem okazję odwiedzić, uśmiechnięci i poukładani ludzie. Bardzo niewiele potrzebowali czasu by wrócić do normalności.
Polska na tle Japoni to kraj trzeciego świata z ozobami i innymi kurwa debilami których boli fakt że muszą przez jakiś czas się do czegoś co ma pomóc większości dostosować.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ozob
Ależ o tym właśnie pisałem. Gdy Chiny zamykały 40m ludzi w domach, to Azjatom (+Australia i Nowa Zelandia) zapaliła się czerwona lampka. Jak było w Europie i USA? Zawierzono słowom WHO, że wirus do nich nie dotrze.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Tak myślałem że od roku siedzisz w piwnicy. Nawet mi cię nie szkoda. Nie zapomnij zamknąć zasuwki przed batalionem szczepiących medyków i przed wirusem, który ewidentnie wywołuje u ciebie sraczkę-padaczkę. Potwierdzasz to każdym swoim wpisem. Także pisz. Co do wieśniaków. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi. Bardziej, niż miastowych.
Przypominam, że tępy rado nie dostrzega różnic między Europą, Azją i Oceanią. Nie bierze też pod uwagę, że dobra zmiana od początku ma we chuju zdrowie i życie obywateli sprytnie "sterując zarazą". Im zależy jedynie na władzy i kasie. W tym wymiarze można się z nimi zgodzić, że odnieśli sukces. Także bez sensu dyskusja.Nerwowy pisze: ↑17-03-2021, 12:25Była szybsza, bo nie zbagatelizowano zagrożenia. U nas natomiast dezinformacja, że to tylko taka grypa i jesteśmy doskonale przygotowani była grana na długo zanim "pierwsza fala" do nas dotarła a potem jeszcze trzeba było przeprowadzić wybory, więc wirus musiał zniknąć na jakiś czas.ozob pisze: ↑17-03-2021, 12:19Pomogły, bo reakcja była dużo szybsza niż na Zachodzie + pomoc technologii.mocny2_3 pisze: ↑17-03-2021, 09:04W krajach azjatyckich gdzie dyscyplina ludzi jest na bardzo wysokim poziomie dystans, maski, lokdałn pomogły i nikt nie płakał, nikt nie skomlal, nie organizował pseudo protestów bo mu ciężko szmate na ryj założyć. Japonia piękny kraj który miałem okazję odwiedzić, uśmiechnięci i poukładani ludzie. Bardzo niewiele potrzebowali czasu by wrócić do normalności.
- Fanatyk
Widzę nerwowy chłoptasiu, że nawet nie zrozumiałeś tego, co napisałem ...i piszesz coś sam do siebie, gotując sobie samemu535 pisze: ↑17-03-2021, 12:32Tak myślałem że od roku siedzisz w piwnicy. Nawet mi cię nie szkoda. Nie zapomnij zamknąć zasuwki przed batalionem szczepiących medyków i przed wirusem, który ewidentnie wywołuje u ciebie sraczkę-padaczkę. Potwierdzasz to każdym swoim wpisem. Także pisz. Co do wieśniaków. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi. Bardziej, niż miastowych.
łepetynę.
No ale bandamkowy muminie...dla uważnego obserwatora nie jest tajemnicą, że siedzenie na zdalnym dewastuje ci ten pusty czajnik. Wyjdźże z tej piwnicy. Milicja nie jest taka straszna. Może darują muminowi i wskażą drogę powrotną.Fanatyk pisze: ↑17-03-2021, 12:48Widzę nerwowy chłoptasiu, że nawet nie zrozumiałeś tego, co napisałem ...i piszesz coś sam do siebie, gotując sobie samemu535 pisze: ↑17-03-2021, 12:32Tak myślałem że od roku siedzisz w piwnicy. Nawet mi cię nie szkoda. Nie zapomnij zamknąć zasuwki przed batalionem szczepiących medyków i przed wirusem, który ewidentnie wywołuje u ciebie sraczkę-padaczkę. Potwierdzasz to każdym swoim wpisem. Także pisz. Co do wieśniaków. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi. Bardziej, niż miastowych.
łepetynę.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Tymczasem wyszczepiony Izrael od dwóch tygodni coraz bardziej się otwiera, a liczba przypadków konsekwentnie spada. Trzeba było robić zamówienie z Żydami a nie Niemcami i resztą niedorajd.
Guilty of being right
- Nerwowy
Tylko że tam szczepionka to "przepustka" między innymi do synagogi. U nas by to nie przeszło wszak choćby zamknąć wszystko inne, kościółki gdzie spotyka się największa grupa ryzyka muszą pozostać otwarte za wszelką cenę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hmm może to dlatego że zaszczepili tam 100 milionów a nie 4 jak u nas

https://www.bankier.pl/wiadomosc/W-USA- ... 75108.html
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Fanatyk
Widzę tępa kurwo masz problemy z czytaniem i wciąż nie rozumiesz. To akurat typowe dla fanów covida i maseczek. Zresztą czego ja wymagam od cwela, który broni maseczkowych dewiantów? Jeśli już skończyłeś swoje suche wysrywy możesz spierdalać potrzymać twórców pseudopandemi za kutange.535 pisze: ↑17-03-2021, 13:18No ale bandamkowy muminie...dla uważnego obserwatora nie jest tajemnicą, że siedzenie na zdalnym dewastuje ci ten pusty czajnik. Wyjdźże z tej piwnicy. Milicja nie jest taka straszna. Może darują muminowi i wskażą drogę powrotną.Fanatyk pisze: ↑17-03-2021, 12:48Widzę nerwowy chłoptasiu, że nawet nie zrozumiałeś tego, co napisałem ...i piszesz coś sam do siebie, gotując sobie samemu535 pisze: ↑17-03-2021, 12:32
Tak myślałem że od roku siedzisz w piwnicy. Nawet mi cię nie szkoda. Nie zapomnij zamknąć zasuwki przed batalionem szczepiących medyków i przed wirusem, który ewidentnie wywołuje u ciebie sraczkę-padaczkę. Potwierdzasz to każdym swoim wpisem. Także pisz. Co do wieśniaków. Ja bardzo szanuję ludzi ze wsi. Bardziej, niż miastowych.
łepetynę.
Po pierwsze nie ma takich cytatów w których bronię maseczek skurwiały analfabeto. Ja się na tym nie znam. Po wtóre i ostatnie. Możesz ojebać kalafiora swojemu spowiednikowi, przybłędo na utrzymaniu dworcowej kurwy i alfonsa. Nadajesz się jedynie do mieszania w szambie, nieudaczny niedorozwoju. Teraz załóż na ryj bandamkę i wypierdalaj po węgiel.Fanatyk pisze: ↑17-03-2021, 14:26Widzę tępa kurwo masz problemy z czytaniem i wciąż nie rozumiesz. To akurat typowe dla fanów covida i maseczek. Zresztą czego ja wymagam od cwela, który broni maseczkowych dewiantów? Jeśli już skończyłeś swoje suche wysrywy możesz spierdalać potrzymać twórców pseudopandemi za kutange.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ten temat to taki biały, forumowy szum. Nawet wyzwiska straciły smak.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Co to się stanęło?
-
- rasowy masterfulowicz
dlaczego oni to nazywają u nas lock down? przecież to nie ma nic wspólnego chociażby z tym co jest w UK.
Komedia trwa. Wszystko zamkniemy...kościółki otwarte, bo kościółek to jest pierwsza jebana potrzeba każdego bantustańczyka. Będzie straszył, będzie apelował, będzie pierdolił, wykończy wszystko co ledwie dycha, ale tym czarnym kurwom obory nie zamknie. Tymczasem na sali mamy takich, którzy twierdzą , że są w tym zajebanym kraju siły , które przetną tę pępowinę. Gratuluję.