Prawicowy czy lewicowy?
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Zakaz imprez sylwestrowych - bdb, przynajmniej raz nie będę musiał ludziom tłumaczyć, że od lat nie świętuje w Sylwestra, bo nie chce mi się siedzieć całą noc na imprezie, a ciężko zamówić taksówkę.

Guilty of being right
- moonfire
- zahartowany metalizator
Też nie lubię Sylwestra, ale z drugiej strony niech każdy robi, co chce. Nie państwo powinno być od dyktowania, jak ludzie mają spędzać czas.
Centrowy.uglak pisze:Prawicowy czy lewicowy?![]()
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kwarantanna narodowa
A chuj tam, nie chce mi się nawet tego komentować. Wracam do ćwiczeń rehabilitacyjnych , załączam Inhumate i mam wszystko w chuju.
- moonfire
-
Nasum
Cóż, tak zadecydowali. To, że nas to wkurwia niczego nie zmieni.... ja sobie daję na wstrzymanie. I tak od dwóch miesięcy jestem na L4, w styczniu wracam do pracy....no chyba że znów nas pozamykają na jakiś czas.
- Hatefire
Mój chrzestny dziś walnął "Ci młodzi i tak nie mają źle. Mi z powodu stanu wojennego o pół roku przedłużyli obowiązkową służbę wojskową" XD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- moonfire
Też bym chętnie wyluzował, ale ciśnienie mi tak napierdala, że obawiam się o zawał. A wtedy podróż za jeden uśmiech od szpitala do szpitala i kolejny do statystyki. Ale chyba trzeba, bo i tak nic nie zmienimy, a ci psychopaci tylko się cieszą, że w końcu mają realny wpływ na społeczeństwo.
-
Pacjent
moonfire pisze: ↑17-12-2020, 17:24Też bym chętnie wyluzował, ale ciśnienie mi tak napierdala, że obawiam się o zawał. A wtedy podróż za jeden uśmiech od szpitala do szpitala i kolejny do statystyki. Ale chyba trzeba, bo i tak nic nie zmienimy, a ci psychopaci tylko się cieszą, że w końcu mają realny wpływ na społeczeństwo.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pacjent, gdzie ten cytat z Orwella?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
- Żułek
hehe masz gówno dowodzący idiota zrobił kwarantanne bo inni też robią
innego wyjaśnienia nie widze 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ty zaś od razu byłeś duży i postępowy
Inna bajka, że jak się trafi egzemplarz kolkowy albo alergiczny to rzeczywiście można ochujeć. Na szczęście mój dwumiesięczny potomek póki co nie zdradza większych problemów trawiennych, więc da się żyć.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Hatefire
No przecież wiem. Piłem do tego co wkleił kolega Headcrab
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nasum
No nic, wyluzujemy się przed świętami, w czasie świąt i po świętach. A w sylwestra to będziemy pić "live" przed monitorami. Może zrobimy jakąś tele konferencję?moonfire pisze: ↑17-12-2020, 17:24Też bym chętnie wyluzował, ale ciśnienie mi tak napierdala, że obawiam się o zawał. A wtedy podróż za jeden uśmiech od szpitala do szpitala i kolejny do statystyki. Ale chyba trzeba, bo i tak nic nie zmienimy, a ci psychopaci tylko się cieszą, że w końcu mają realny wpływ na społeczeństwo.
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
Podoba mi sie Twoje podejście nasum.Zdrowia życze, byle nie zwariować
- Nerwowy
Ej, ale mogłeś też wkleić najbardziej wyplusowany komentarz, bo jest wyjątkowo motzny und prawdziwy
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- moonfire
No i dzięki! Bardzo dobre podejście.Nasum pisze: ↑17-12-2020, 19:13
No nic, wyluzujemy się przed świętami, w czasie świąt i po świętach. A w sylwestra to będziemy pić "live" przed monitorami. Może zrobimy jakąś tele konferencję?Można się wkurwiać, można dyskutować, można sobie pluć w brodę - tylko co to da, prócz stresu i straconych nerwów? Jak patrzę na te ryje w tv to mam ochote wykurwić telewizor przez okno, dlatego wolę posłuchać muzy albo przypomnieć sobie jakiś stary horror z lat 80-tych. Nie mam na to żadnego wpływu, nic nie jestem w stanie zrobić, no chyba że jakiegoś drinka, który pomoże mi się wyluzować. Czego i Tobie życzę.
- Nerwowy
Oczekujesz od brunatnej ameby, że jest w stanie przeczytać ze zrozumieniem coś więcej niż tylko nagłówek z jakiegoś prawackiego agregatora fejk niusów?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Nasum
A dziękuję, życzę wzajemnie dużo zdrowia. Te dwa i pół miesiąca unieruchomienia uświadomiło mi kilka rzeczy. Po pierwsze, że zdrowie jest najważniejsze, reszta to czasem więcej, czasem mniej znaczące dodatki. Stres może zabić, więc czasem warto naprawdę wyluzować i nie przejmować się za bardzo sprawami, na które i tak nie mamy większego wpływu. I takim sposobem, kiedy mnóstwo ludzi podniecało się polityką, gotując się w środku z bezsilnej złości na kolejne przykłady niekompetencji, głupoty czy zwykłego debilizmu kolejnych przedstawicieli narodu, ja planowałem sobie kolejne wypady rowerowe w nadchodzącym sezonie. Zaznaczyłem sobie kilkanaście miejsc wartych zobaczenia, uczę się obsługi lustrzanki, a cały ten syf zostawiłem sobie gdzieś z boku. Teraz jedynie martwię sie kolanem i rehabilitacją. Jak gdzies wychodzę, zakładam maskę na ryj, dezynfekuję ręce i ogólnie dbam o siebie. Na dobre mi to wyszło. Tak więc, wyluzujmy nieco, w miarę mozliwości i nie dajmy się zwariować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To jest drugorzedne, on mnie prosil o cytaty i linki to zawsze dostarczalem, i pytan o ile pamietam tez nie unikalem. Oczekuje tego samego.
If you do everything right, there will be no struggle.