Tak, kolega Bloodcult jest niekwestionowanym mistrzem samozaorania. Prawdziwym katolickim "ynteligentem" na miarę pisowskich czasów. :-)Lukass pisze:Dość zabawne, jak ktoś tak pisze i postuluje zamknięcie kierunków humanistycznych :DHatefire pisze:Jak mi tego brakowało ;-)Bloodcult pisze:skończom
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Gdzie tu samozaoranie ? Wiesz wogóle co to jest Samozaoranie ?
Przecież ja mam gdzieś ortografię i gramatykę i nie robię z tego żadnego problemu :D
Dziwi mnie że wam się wogólę chce zwracać na to uwagę i myśleć że to jakaś ujma dla mnie że tego nie umiem.
To nawet ciekawe że tak się nicram jarasz tym moim stanem ortografii a jakoś, bez znajomości tej dziedziny, jestem w stanie funkcjonować, mieć dobrą pracę i przede wszystkim robić coś pożytecznego :)
Ty taki łasy na tytuły, stopnie. Wyniosły jesteś ze swoją ortografią i pogardą dla pisu a gdyby nie te pisowskie granty i pisowskie stypendia które wyłudzasz to z głodu byś gówno jadł. No i co ? i czyje na wierzchu ?
Przecież ja mam gdzieś ortografię i gramatykę i nie robię z tego żadnego problemu :D
Dziwi mnie że wam się wogólę chce zwracać na to uwagę i myśleć że to jakaś ujma dla mnie że tego nie umiem.
To nawet ciekawe że tak się nicram jarasz tym moim stanem ortografii a jakoś, bez znajomości tej dziedziny, jestem w stanie funkcjonować, mieć dobrą pracę i przede wszystkim robić coś pożytecznego :)
Ty taki łasy na tytuły, stopnie. Wyniosły jesteś ze swoją ortografią i pogardą dla pisu a gdyby nie te pisowskie granty i pisowskie stypendia które wyłudzasz to z głodu byś gówno jadł. No i co ? i czyje na wierzchu ?
Beczka śmiechu. Pożyteczny idiota w natarciu. Oszalał od siedzenia na kwadracie.
-
- rasowy masterfulowicz
Taka dygresja- pojawienie się kolegi Bloodculta to niechybny znak, że zaraz będą jakieś wybory.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Zainteresowałem się w Internecie dziś tym koronawirusem, popatrzyłem tabelki, dane i stwierdzam że u nas jest jak u Ruskich i Białorusi. To wszystko jest zakłamywane i manipulowanie. Liczby chorych, zgonów. Aby jak najmniej podać. A w szpitalach jest bieda i chaos. Wiem to z bliższego otoczenia. O czym tu mowa.. żyjemy w trzecim świecie.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Sybir
Jeszcze nie, ale już za chwilę.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- trup
Grozisz czy obiecujesz?
Możesz rozwinąć? Co się dzieje?
Możesz rozwinąć? Co się dzieje?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Wieszczę formalny powrót III RP do zbioru państw III świata :V
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
Za chwilę obywatele Unii Europejskiej będą próbowali emigrować do Afryki, ale nie będą ich wpuszczać!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- SATYROS
- w mackach Zła
A kiedy my stamtąd wyszli niby?Sybir pisze:Wieszczę formalny powrót III RP do zbioru państw III świata :V
- Sybir
Dlatego napisałem, że to będzie formalny powrót ;)
- SATYROS
- w mackach Zła
Właśnie, właśnie:)Sybir pisze:Dlatego napisałem, że to będzie formalny powrót ;)
- trup
triaz-obowiazkowy-w-kazdym-duzym-sor-od-pazdziernika-2019,
czyli teraz będzie wybór komu pomagać?
Rozpierdoli się to wszystko wpizdu...
czyli teraz będzie wybór komu pomagać?
Rozpierdoli się to wszystko wpizdu...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Sybir
Triaż to podstawa w nowoczesnej medycynie ratunkowej, ale w bieżącej sytuacji epidemicznej - przy jej dalszej eskalacji - pewnie coraz głośniejsze będą głosy nawołujące do wdrożenia triażu wojskowego.
- Lukass
Znaczy się, jak masz wszystkie kończyny, to zielony? Ułatwi to pracę, ale może zwiększyć liczbę ofiar :DSybir pisze:Triaż to podstawa w nowoczesnej medycynie ratunkowej, ale w bieżącej sytuacji epidemicznej - przy jej dalszej eskalacji - pewnie coraz głośniejsze będą głosy nawołujące do wdrożenia triażu wojskowego.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
W zasadzie tak to wygląda na polu bitwy - oceniasz szanse powodzenia terapii u poszczególnych pacjentów, ustalasz w kolejności malejącej i wg tej kolejności udzielasz pomocy. Wiem, jak to brzmi, i żywię jeszcze nadzieję, że nie dojdzie do takiej wolty.
- Lukass
Eh, no kpię sobie, choć wiem, że to średnio zabawne. Ale tak sobie myślę, gówno się znam, że procedury wojskowe, jak to z nimi bywa, dobrze sprawdzają się przy dużej liczbie poszkodowanych w jednym rodzaju wydarzenia (wybuch, atak chemiczny, itp.). Cywilne SORy nawet mimo epidemii będą jednak bardziej zróżnicowane pod względem przypadków. Pomysł wydaje się być ryzykowny.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Nadal na forum królują apokaliptyczne wizje, może coś optymistycznego dla odmiany?
Celem życia nie jest przeżycie.
- nicram
Jest to samozaoranie na wielu płaszczyznach. Po pierwsze piszesz jaki to jesteś zajebisty i inteligentny, a okazuje się, że nie potrafisz nauczyć się zasad poprawnej polszczyzny na poziomie podstawówki. Po drugie, to na co zwrócił ci uwagę Lukass. Chcesz, żeby zamknąć kierunki humanistyczne, a nie umiesz pisać po polsku. No, jest to bardzo zabawne. Niejako twój przykład pokazuje, że te kierunki są jednak potrzebne.Bloodcult pisze:Gdzie tu samozaoranie ?
Jest to ujma, że człowiek po studiach pokazuje taki poziom języka. Nie mówiąc także o logice, która jest twoją piętą achillesową. Jest to wręcz katastrofa systemu edukacji, że taki ktoś w ogóle ma dyplom wyższej uczelni. Dziwię się, że tego nie rozumiesz.Bloodcult pisze:Przecież ja mam gdzieś ortografię i gramatykę i nie robię z tego żadnego problemu :D
To, że nie rozróżniasz jednego od drugiego, nie znaczy, że jestem łasy na nie. Nie kłam, bo znowu będziesz musiał pójść na zwierzenia do swojego spowiednika.Bloodcult pisze:Ty taki łasy na tytuły, stopnie.
all the monsters will break your heart
-
26 - taki bilans jak na razie w Polsce. W przeciągu miesiąca to wynik dość spory.