POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

Re: POlitykowanie

15-12-2025, 21:06

Lukass pisze:
15-12-2025, 20:54
Tu nasze lokalne piekiełko, a jakoś chyba umknęła fascynująca sprawa tego paskudnego zamachu w Australii. Otóż dwóch napastników to emigranci o islamskich korzeniach, a dwóch ludzi, którzy odważyli się wdać w bezpośrednie starcie z nimi, to... też emigranci o islamskich korzeniach. Obaj dość mocno oberwali, ale żyją.
W necie są nagrania. Koleś, który się rzucił na tego z karabinem, ma jaja jak pręty plutonowe do bomby atomowej. Ja bym spierdalał z wrzaskiem i zasłaniał się napotkanym dzieckiem przed potencjalnymi kulami, bełkocząc przy tym coś o tym, żeby mnie nie zabijać :pepe:
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-12-2025, 21:08

.
Ostatnio zmieniony 15-12-2025, 22:08 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-12-2025, 21:23

Żwirek i Muchomorek pisze:
15-12-2025, 21:06
Lukass pisze:
15-12-2025, 20:54
Tu nasze lokalne piekiełko, a jakoś chyba umknęła fascynująca sprawa tego paskudnego zamachu w Australii. Otóż dwóch napastników to emigranci o islamskich korzeniach, a dwóch ludzi, którzy odważyli się wdać w bezpośrednie starcie z nimi, to... też emigranci o islamskich korzeniach. Obaj dość mocno oberwali, ale żyją.
W necie są nagrania. Koleś, który się rzucił na tego z karabinem, ma jaja jak pręty plutonowe do bomby atomowej. Ja bym spierdalał z wrzaskiem i zasłaniał się napotkanym dzieckiem przed potencjalnymi kulami, bełkocząc przy tym coś o tym, żeby mnie nie zabijać :pepe:
Obaj mają, szacunek. Zadziwiająca sprawa, i pokazuje, jak nie czarno-biała jest sprawa migracji. Szkoda oczywiście, że ten wniosek pojawia się w otoczeniu kilkunastu ofiar śmiertelnych, ale niech się pojawi mimo to.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ