SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
A skąd wiesz Pacjent,że nie wykonują żadnych sekcji? Skąd masz taką 100% pewność? Pracujesz gdzieś tam przy służbie zdrowia że to wiesz? Czy może gdzieś podsłyszałeś od dziennikarza Roli czy innego Sommera co posiłkują się się jakimiś ogólnikami dla nich pasującymi?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
te kurwa.Pacjent pisze: ↑02-10-2020, 17:37Być może tak jest w Polsce, ale nie do końca:tomaszm pisze: ↑02-10-2020, 14:55Nie da sie przeprowadzić sekcji zwlok przy chorobach współistniejący co bylo główna przyczyna zgonu. Clue programu jest takie że wirus najczęściej przyspiesza to co nieuniknione. Wiesz fajnie się gada przez internet ale temat jest i trzeba sobie z nim poradzić. Dalej nie rozumiem w jaką Ty merytoryke brniesz. Ja kończę. Bez sensu to dla mnie.
https://www.prawo.pl/prawnicy-sady/sekc ... 99253.html
Natomiast np. naukowcy z RFN, wbrew temu co tu szczeka jeden owczarek niemiecki Putina, mają inne zdanie i możliwości. Takiego zdania są m.in. Lars Schaade z Instytutu Roberta Kocha: "przy zachowaniu daleko idących środków ostrożności - wręcz należy przeprowadzać sekcje, zwłaszcza w okresie, gdy choroba jest nowym zjawiskiem", Klaus Pueschel, dyrektor Instytutu Medycyny Sadowej przy klinice uniwerstyteckiej w Hamburgu-Eppendorfie: „W ten sposób możemy uczyć się od zmarłych dla żywych", czy prof. Sucharit Bhakdi.
znów się wypiąłeś z łańcucha, czy piątka kaczyńskiego już działa, że latasz po zagrodzie i szczekasz

poza tym jakim miły piesek dla Tomasza. a jakbyś .... , to byś był mniej miły pacanie.
Ostatnio zmieniony 02-10-2020, 18:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Szumowski to jest gosć - jak przyszła pora to się natychmiast zrobił zarażony a jak go dopadli na zakupach to nagle ozdrowiał.... ja pierdolę...
No nic... wygląda że jednak będzie druga fala żeby systemowych zjebów szczepionkami podratować - tak więc kupuje maczete bo innego sposobu na koronozombiaków nie będzie... te oszalałe durne tlumy które już szczepionki nie mogą się doczekać zaszczepią się a potem bedą prześladować normalnych... kupujcie maczety, póki jeszcze są bo rozumu na składzie nie ma i już nie będzie - skończył się systemowym zjebom razem z prawdą - i tylko tych dwóch spraw już u nich nigdy nie będzie... będą kłopoty i zamordyzm ale dobra maczeta nie jest zła więc damy radę...

No nic... wygląda że jednak będzie druga fala żeby systemowych zjebów szczepionkami podratować - tak więc kupuje maczete bo innego sposobu na koronozombiaków nie będzie... te oszalałe durne tlumy które już szczepionki nie mogą się doczekać zaszczepią się a potem bedą prześladować normalnych... kupujcie maczety, póki jeszcze są bo rozumu na składzie nie ma i już nie będzie - skończył się systemowym zjebom razem z prawdą - i tylko tych dwóch spraw już u nich nigdy nie będzie... będą kłopoty i zamordyzm ale dobra maczeta nie jest zła więc damy radę...
-
Prof. dr hab. Ryszard Rutkowski zapytał o to władze w liście otwartym i okazało się, że nie robią. Ostatnio pytał po raz kolejny, tym razem nowego ministra zdrowia. Zacytuję pytanie, bo są w nim zawarte ciekawe szczegóły: "Czy zlecił Pan obowiązkowe wykonywanie badań sekcyjnych wszystkim zmarłym, u których testem rT- PCR stwierdzono obecność wirusa SARS-CoV-2? Czy stwierdzono obecność wirusa SARS-CoV-2 wyłącznie w noso-gardle, czy był on obecny w całym drzewie oskrzelowym ? Jakie konkretne zmiany chorobowe były stwierdzone podczas badania anatomo–, histo– i cytologicznego?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-10-2020, 17:50A skąd wiesz Pacjent,że nie wykonują żadnych sekcji? Skąd masz taką 100% pewność? Pracujesz gdzieś tam przy służbie zdrowia że to wiesz? Czy może gdzieś podsłyszałeś od dziennikarza Roli czy innego Sommera co posiłkują się się jakimiś ogólnikami dla nich pasującymi?
Niesamowite jak te kołki ufają władzy, która dyma ich ostentacyjnie i bez mydła.Fanatyk pisze: ↑02-10-2020, 18:10Szumowski to jest gosć - jak przyszła pora to się natychmiast zrobił zarażony a jak go dopadli na zakupach to nagle ozdrowiał.... ja pierdolę...![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
w pytaniu tego profesora jest czy "WSZYSTKIM ZMARŁYM"Pacjent pisze: ↑02-10-2020, 18:11Prof. dr hab. Ryszard Rutkowski zapytał o to władze w liście otwartym i okazało się, że nie robią. Ostatnio pytał po raz kolejny, tym razem nowego ministra zdrowia. Zacytuję pytanie, bo są w nim zawarte ciekawe szczegóły: "Czy zlecił Pan obowiązkowe wykonywanie badań sekcyjnych wszystkim zmarłym, u których testem rT- PCR stwierdzono obecność wirusa SARS-CoV-2? Czy stwierdzono obecność wirusa SARS-CoV-2 wyłącznie w noso-gardle, czy był on obecny w całym drzewie oskrzelowym ? Jakie konkretne zmiany chorobowe były stwierdzone podczas badania anatomo–, histo– i cytologicznego?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-10-2020, 17:50A skąd wiesz Pacjent,że nie wykonują żadnych sekcji? Skąd masz taką 100% pewność? Pracujesz gdzieś tam przy służbie zdrowia że to wiesz? Czy może gdzieś podsłyszałeś od dziennikarza Roli czy innego Sommera co posiłkują się się jakimiś ogólnikami dla nich pasującymi?
Niesamowite jak te kołki ufają władzy, która dyma ich ostentacyjnie i bez mydła.Fanatyk pisze: ↑02-10-2020, 18:10Szumowski to jest gosć - jak przyszła pora to się natychmiast zrobił zarażony a jak go dopadli na zakupach to nagle ozdrowiał.... ja pierdolę...![]()
a Morbidowi co powiesz Pacjent? i innym leżących w szpitalach, że grypka ?
Ciekawe Fanatyk czy byś tak dziarsko i z uśmiechem na twarzy przeszedł po oddziale zakażnym i salach gdzie leżą covidy pod respiratorami? hehehe.. chciałbym Cię zobaczyć w tej sytuacji.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jestem ostatnim, który by bronił Szumowskiego, bo za te respiratory, maseczki itp.. już dawno powinien odpowiadać przed ciężkim sądem, ale podobno akurat tego dnia gdy mu zdjęcie na zakupach zrobili, skończyła mu się kwarantannta to miał prawo na zakupy iść i tyle.. dzień wcześniej informacje o zakażeniu dali w mediach bo się pewnie póżno dowiedzieli. Za przekręty i tak powinien odpowiedzieć.
-
O co Ci chodzi? Czy ja twierdzę, że tej choroby nie ma?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
-
Nic z tego. Nie wkroisz mnie tu do fikcyjnej sekty covidowych negacjonistów. Od początku tego tematu twierdzę, że Covid-19 nie jest tak śmiertelny jak się pionkom podaje, a obostrzenia są bardziej chore niż większość zakażonych. Możesz sobie sprawdzić.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Powiem Ci szczerze, że ktoś bliski z mojej rodziny akurat pracuje w szpitalu w Londynie. Miałem informacje na bieżąco na wiosnę. Na kilka miesięcy ich duży szpital kardiologiczny przekształcili na covidovy.. dla trupów brakowało miejsc w lodówkach. Nigdy tak nie było, a pracuje już tam z 15 lat. Widział tych chorych, pod respiratorami, rozmawiał z lekarzami, pielęgniarkami. Tak na forach czy w domach można sobie filozofować, ale w takich miejscach człowiek sobie weryfikuje różne kwestie.Pacjent pisze: ↑02-10-2020, 19:24Nic z tego. Nie wkroisz mnie tu do fikcyjnej sekty covidowych negacjonistów. Od początku tego tematu twierdzę, że Covid-19 nie jest tak śmiertelny jak się pionkom podaje, a obostrzenia są bardziej chore niż większość zakażonych. Możesz sobie sprawdzić.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mariusz na chuja sie produkujesz - i tak nie dotrze. Jak ktoś covid przyrównuje do grypy gdzie już parę bardzo dobrych znajomych(32,24,40,51 lat- nie chorujących wcześniej) było jedną nogą na drugiej stronie po tym chujostwie.... Kurwa bez sensu. Od razu zaznaczam ze jestem mega przeciwnikiem lockdownu i obostrzen bez sensu.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Racja, ale mnie denerwuje jak ktoś jest tak zacietrzewiony i nic nie dociera.tomaszm pisze: ↑02-10-2020, 19:40Mariusz na chuja sie produkujesz - i tak nie dotrze. Jak ktoś covid przyrównuje do grypy gdzie już parę bardzo dobrych znajomych(32,24,40,51 lat- nie chorujących wcześniej) było jedną nogą na drugiej stronie po tym chujostwie.... Kurwa bez sensu. Od razu zaznaczam ze jestem mega przeciwnikiem lockdownu i obostrzen bez sensu.
-
Porówuję sobie Covid-19 do grypy, bo kilkanaście lat temu po jednej z nich mało nie zszedłem bez żadnych chorób współistniejących. Do głowy mi wtedy nie przyszło by postulować jakieś obostrzenia i siać panikę, mimo że zachorowań było bardzo dużo.
- SODOMOUSE
maczeta, dobra rzecz , ale taka ostra , nie dull'owa..... ostra tnie jednym ciosem łapę, czy też inną girę. Ostatnio było kilkaFanatyk pisze: ↑02-10-2020, 18:10Szumowski to jest gosć - jak przyszła pora to się natychmiast zrobił zarażony a jak go dopadli na zakupach to nagle ozdrowiał.... ja pierdolę...![]()
dobrych "after" filmów, na odpowiednich stronach. Kurwa, Burzum blokują na fb, a gdy ludzi zajebujo filmiki, za free...
Pojebany świat.

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Może gdyby zabijali murzyna albo jakiegoś LGBT to podpisałoby się to pod poprawność polityczną....
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Na grypę są szczepionki i można na to zaradzić.. i nie robią przez to lockdownów. Kiedyś przyjąłem to przez dwa lata nawet zaziębiony nie byłem, w tym roku też wezmę jak będzie. To tym bardziej jak na grypę miałeś takie komplikacje to życzę ci żeby covid cię ominął. Naprawdę szczerze. Nie wiadomo skąd to chujostwo jest.. czy z laboratorium czy skądś indziej.
-
Szczerze dziękuję i szczerze odradzam szczepionki na grypę. Znajomi lekarze nie szczepią się, a pozostali znajomi, którzy się zaszczepili w 90% przeszli przez ciężką infekcję.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-10-2020, 20:08Na grypę są szczepionki i można na to zaradzić.. i nie robią przez to lockdownów. Kiedyś przyjąłem to przez dwa lata nawet zaziębiony nie byłem, w tym roku też wezmę jak będzie. To tym bardziej jak na grypę miałeś takie komplikacje to życzę ci żeby covid cię ominął. Naprawdę szczerze. Nie wiadomo skąd to chujostwo jest.. czy z laboratorium czy skądś indziej.
-
Pacjent bardzo Ci współczuję takich przejść nie mniej jednak uważam ze covid to zupełnie inna bajka. Sieje spustoszenie wśród ludzi dla których katar byl największym wyzwaniem. Klne się na własne dobre imię ze nie pierdolilbym tak jakbym tego nie widział na własne oczy. Pokora - życzę każdemu.
Co do szczepionek - musieliby mnie zabić żebym pozwolił się zaszczepic. Dosłownie.
Co do szczepionek - musieliby mnie zabić żebym pozwolił się zaszczepic. Dosłownie.
Ostatnio zmieniony 02-10-2020, 20:21 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi szczepionka bardzo pomogła i nic nie odczułem, zupełnie nic. A pomogło. Co roku coś mnie brało, a to pomogło. Nie szczep się, nie namawiam cię, twoja sprawa. Ja na twoim miejscu po takim przejściu grypy wolał bym jednak to zrobić.Pacjent pisze: ↑02-10-2020, 20:16Szczerze dziękuję i szczerze odradzam szczepionki na grypę. Znajomi lekarze nie szczepią się, a pozostali znajomi, którzy się zaszczepili w 90% przeszli przez ciężką infekcję.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑02-10-2020, 20:08Na grypę są szczepionki i można na to zaradzić.. i nie robią przez to lockdownów. Kiedyś przyjąłem to przez dwa lata nawet zaziębiony nie byłem, w tym roku też wezmę jak będzie. To tym bardziej jak na grypę miałeś takie komplikacje to życzę ci żeby covid cię ominął. Naprawdę szczerze. Nie wiadomo skąd to chujostwo jest.. czy z laboratorium czy skądś indziej.
- nicram
Nie ma to jak naukowe fakty.

Zapomniałem wspomnieć, szczepię się na grypę co roku od 6 lat. Nie przeszedłem ciężkiej infekcji od tamtego czasu. Jedyną ciężką infekcję miałem w podstawówce. Zaszczepiony wtedy nie byłem. Moi znajomi mają podobne doświadczenia. Ale to może kwestia lokalizacji. W Łodzi jeszcze działają prawa nauki, a być może w Lublinie już nie.

all the monsters will break your heart