SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
No bardzo ciekawy:
Wszystkich, którzy tak twierdzą, zapraszam do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie, gdzie na własne oczy można zobaczyć, że to naprawdę niebezpieczny wirus.
Rozumiem że jak tam przyjdę to mnie wpuszczą tak z ulicy i wszystko pokażą, tak ?
No bardzo odpowiedzialnie, bardzo... Fajnych masz idoli
Wszystkich, którzy tak twierdzą, zapraszam do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie, gdzie na własne oczy można zobaczyć, że to naprawdę niebezpieczny wirus.
Rozumiem że jak tam przyjdę to mnie wpuszczą tak z ulicy i wszystko pokażą, tak ?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tymczasem na oddziale leży masa osób z chorobami współistniejącymi, które tak naprawdę zagrażają ich zdrowiu, a Covid-19 (jeśli rzeczywiście wszyscy go mają) jest jedynie mniej istotnym problemem, ale szpital kasuje parę tysięcy więcej za takiego zarażonego.Bloodcult pisze: ↑19-08-2020, 10:30No bardzo ciekawy:

Czy ten pan przejrzał na oczy?

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bardzo ciekawy wywiad. Jeśli są ludzie którzy mu nie wierzą, i twierdzą, że zaprzedał się WHO, Gatesowi to współczuję. Albo ta telewizja w realu 24, z tym pojebanym Rolą. Dziennikarze stamtąd robią wielką szkodę społeczeństwu i są najzwyczajniej w świecie zakompleksionymi debilami. Ale chuj! Ja tam przeżyję tu u siebie w chacie na wsi na uboczu z babką. Otworzą szkoły za 2 tygodnie, rozniesie się to szybko, pozapycha szpitale, a ja będę jadł bigosy ze słoików i pierogi z miski w ciepłym domku.nicram pisze: ↑19-08-2020, 07:15Polecam przeczytać ten wywiad: https://wiadomosci.onet.pl/krakow/koron ... in/zzh5wh7
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
Mariusz pogadaj z babka, niech wykmini jakis bigos wirusobojczy. Doda troche plesni i klebkow z pepka. Cala wies by sie zajadala i caly swiat.
woodpecker from space
- maciek z klanu
Ja bym się zastanowił jak covid działa na swinie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Bloodcult
Miłośnikom PO przypomnę że gdy rządziła ich ukochana partyjka to ministrem zdrowia była Ewa Kopacz 

- maciek z klanu
Śmiechlem, dobre xdxdxd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Impreza na basenie w koronawirusowym Wuhan zszokowała świat
hahaha...a w Polsce czerwone strefy tworzą...niech barany kit łykają i w maseczkach pomykają

Widok imprezowiczów w Wuhan w Chinach zbierających się w parku wodnym bez masek i dystansu społecznego wydaje się okrutnym żartem dla krajów, w których żadne środki, bez względu na to, jak destrukcyjne są dla ludzi, nie pomagają w walce z pandemią Covid-19.
W Wuhan pierwsze przypadki nowego koronawirusa SARS-CoV-2 wykryto po raz pierwszy pod koniec 2019 roku. Jedenastomilionowe miasto i znaczna część otaczającej go prowincji Hubei zostało zablokowanych, aby powstrzymać rozprzestrzenianie się wirusa. Izolowanie obejmowało drastyczne środki.
Warto więc zwrócić uwagę na to, co działo się w ostatni weekend, kiedy AFP opublikowało zdjęcia i filmy z festiwalu muzyki elektronicznej w parku wodnym Wuhan Maya Beach. Nikt nie używał masek, chociaż lokalne media podają, że park był oficjalnie wykorzystany w 50 procentach - podała Francuska Agencja Informacyjna.
AFP dodała oficjalne wyjaśnienie, że „od połowy maja w prowincji Hubei nie zgłoszono oficjalnie żadnych nowych przypadków transmisji wewnętrznych”, a 76 - dniowa izolacja została zniesiona w już kwietniu br.
hahaha...a w Polsce czerwone strefy tworzą...niech barany kit łykają i w maseczkach pomykają

- Żułek
i hop

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jestem ze wsi. Jestem spokojnym człowiekiem. Od małego jestem pracowity. TEN CO TAK UCIEKAŁ i narażał stare kobiety i dziadków na choroby, powinien trafić do łagrów. Pracować za darmo o szklance wody i brunatnym chlebie. Narkotyzują się, piją, jeżdżą, a później szpitale będą pozapychane. On nie zje chleba z masłem, on by chciał tuńczyka! Skurwysyn !!
- Triceratops
Akurat przez przypadek podjela najlepsza decyzje na swiecie, gdy nie dala sie wkrecic w szepionkowe szalenstwo i nie zakupila szczepionek.
woodpecker from space
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Babka nie raz opowiadała mi o chorobach. Jakie kiedyś były. Zresztą sama miała Półpasiec, Odrę i inne.. ona wie co znaczy chorować i nie pozwolę by teraz ktoś ją zaraził. Ale zawsze była bardzo silna, jak chłop. Bo jadła barszcz z kartoflami.
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Od marca mieliśmy wielkie zamknięcie w gospodarce. Każdy się pozamykał w domach, ludzie się nie spotykali. Zakażeń nie było tak wiele jak w innych krajach. To teraz pomyślcie, że nie było tego zamknięcia. Szpitale były by pozapychane do tej pory i dopiero byłby wielki lament i dramaty. Teraz jest rozluźnienie, plandemia, koronopsychoza, chcą nam założyć kagańce, chcą nas zniewolić, nie damy się! I bardzo dobrze, niech tak będzie. Przypierdoli na jesieni to się ludzie nauczą.
-
Jak bardzo ufasz rządowi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-08-2020, 22:10Od marca mieliśmy wielkie zamknięcie w gospodarce. Każdy się pozamykał w domach, ludzie się nie spotykali. Zakażeń nie było tak wiele jak w innych krajach. To teraz pomyślcie, że nie było tego zamknięcia. Szpitale były by pozapychane do tej pory i dopiero byłby wielki lament i dramaty. Teraz jest rozluźnienie, plandemia, koronopsychoza, chcą nam założyć kagańce, chcą nas zniewolić, nie damy się! I bardzo dobrze, niech tak będzie. Przypierdoli na jesieni to się ludzie nauczą.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
/
- Załączniki
-
- f3fa6960b52e3c842fd94fee5eb122ab_Generic.jpg (59.11 KiB) Przejrzano 457 razy
Ostatnio zmieniony 20-08-2020, 22:30 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie, nie chodzi o rząd. O zdrowy rozsądek.Pacjent pisze: ↑20-08-2020, 22:12Jak bardzo ufasz rządowi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-08-2020, 22:10Od marca mieliśmy wielkie zamknięcie w gospodarce. Każdy się pozamykał w domach, ludzie się nie spotykali. Zakażeń nie było tak wiele jak w innych krajach. To teraz pomyślcie, że nie było tego zamknięcia. Szpitale były by pozapychane do tej pory i dopiero byłby wielki lament i dramaty. Teraz jest rozluźnienie, plandemia, koronopsychoza, chcą nam założyć kagańce, chcą nas zniewolić, nie damy się! I bardzo dobrze, niech tak będzie. Przypierdoli na jesieni to się ludzie nauczą.
-
Zdrowy rozsądek nakazuje nie robić w portki podczas sezonu na mało groźnego dla większości populacji wirusa, który dotyka głównie ludzi z innymi chorobami na śmiesznym rekordowym poziomie 800 zakażeń (nie mylić z zachorowaniami) dziennie, podczas gdy grypa potrafi mieć u nas 20
tys. zachorowań (nie zakażeń) dziennie. Z tą tylko różnicą, że w statystyce zgonów ludzi zakażonych grypą, zwykle przyczynę stanowi inna choroba, a Covid-19 bierze wszystko.
tys. zachorowań (nie zakażeń) dziennie. Z tą tylko różnicą, że w statystyce zgonów ludzi zakażonych grypą, zwykle przyczynę stanowi inna choroba, a Covid-19 bierze wszystko.