Wybory parlamentarne 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: Wybory parlamentarne 2019
Przyznać się kto kurwa
- Gall
Pośrodku wstawiłbym przecinek ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
Jebać żuli.
-
- rasowy masterfulowicz
- Gunman
Zapomniałeś dodać, że ceny nadal będą rosływolff pisze:Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
mnie bardziej zastanawia tych 3 co na PSL :DTriceratops pisze:18 userow z tego forume dolozylo do wyniku prezesa
- wolff
- rasowy masterfulowicz
No tak, chyba jedyna ekipa za czasów rządów której ceny rosły. Chyba wycofam gratulacje.Gunman pisze:Zapomniałeś dodać, że ceny nadal będą rosływolff pisze:Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
Ostatnio zmieniony 13-10-2019, 22:17 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
- Gunman
manieczki, plastek i ktoś jeszczeBloodcult pisze:mnie bardziej zastanawia tych 3 co na PSL :DTriceratops pisze:18 userow z tego forume dolozylo do wyniku prezesa
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie chce mi się tego po raz kolejny tłumaczyć. powiem tyle. sami rządzący zakładają, że :wolff pisze:Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
"
Wzrost PKB Polski wyniesie 3,7% w 2020 roku, następnie spowolni do 3,4% w 2021 r i do 3,1% w 2022 i 2023 r., wynika z podstawowych wskaźników makroekonomicznych załączonych do uzasadnienia projektu ustawy budżetowej na 2020 r.
"
dodatkowo gospodarka niemiecka z którą mamy największą wymianę handlową ledwo pełza.
o napięciach w systemie finansowym po wyroku TSUE nie wspomnę. - usztywnienie się banków na transfer pieniądza -
zresztą nie wiem po co ja to piszę, bo to gadanie do ściany jest.
kwestia cen jest zupełnie sprawą wtórną. a tak. bezrobocie będzie spadać przy pensji minimalnej ;-) gratuluje logicznego i ekonomicznego myślenia.
Ostatnio zmieniony 13-10-2019, 22:20 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- SODOMOUSE
Nie sądziłem, że forume ma taką liczbę aktynych szkodników, 153.
A z resztą na ch. to wszystko, jeśli Turcja rozbuja konflikt globalny, to będzie gruz dookoła.
A z resztą na ch. to wszystko, jeśli Turcja rozbuja konflikt globalny, to będzie gruz dookoła.
Ostatnio zmieniony 13-10-2019, 22:22 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Może to sieroty po Kukizie?Bloodcult pisze:mnie bardziej zastanawia tych 3 co na PSL :DTriceratops pisze:18 userow z tego forume dolozylo do wyniku prezesa
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire

Autorskie :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
jak u mnie w przypisie: "only gruz ".mi pasi.SODOMOUSE pisze:Nie sądziłem, że forume ma taką liczbę aktynych szkodników, 153.
Poro
- Bloodcult
Przebijam:

- wolff
- rasowy masterfulowicz
Biadolenie to towar eksportowy naszego narodu. Strachy na lachy i wielkie katastrofy, tymczasem życie w Polsce robi się sympatyczne o ile chce się pracować nie pojękiwać. Cóż, skoro dla kogoś sensem życia jest gospodarka mieszańców z zachodu do życzę powodzenia wszak wałkowane to jest od dłuższego czasu podobnie jak koniec świata ogłaszany co jakiś czas przez wszelakiej maściwróżbitów .Ascetic pisze:nie chce mi się tego po raz kolejny tłumaczyć. powiem tyle. sami rządzący zakładają, że :wolff pisze:Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
"
Wzrost PKB Polski wyniesie 3,7% w 2020 roku, następnie spowolni do 3,4% w 2021 r i do 3,1% w 2022 i 2023 r., wynika z podstawowych wskaźników makroekonomicznych załączonych do uzasadnienia projektu ustawy budżetowej na 2020 r.
"
dodatkowo gospodarka niemiecka z którą mamy największą wymianę handlową ledwo pełza.
o napięciach w systemie finansowym po wyroku TSUE nie wspomnę. - usztywnienie się banków na transfer pieniądza -
kwestia cen jest zupełnie sprawą wtórną. a tak. bezrobocie będzie spadać przy pensji minimalnej ;-) gratuluje logicznego i ekonomicznego myślenia.
Zawsze można się spakować uciekać przed biedą i reżimowym uciskiem do braci w turbanach za Odrę, ktoś będzie rozpaczał? Wątpię :)
Jebać żuli.
- Ascetic
uwierz, że nie będę z tobą gadał na te tematy bo nic kompletnie nie kleisz. rozumiem, że możesz nie mieć styczności z ekonomią, czy sią ją nie interesować, tylko po co się kategorycznie wypowiadać? skończyłem temat bo po prostu szkoda czasu. a jak czytam takie zdania jak te/ to wytłuszczone to wiem, że nawet elementarne sprawy są tobie obce.wolff pisze:Biadolenie to towar eksportowy naszego narodu. Strachy na lachy i wielkie katastrofy, tymczasem życie w Polsce robi się sympatyczne o ile chce się pracować nie pojękiwać. Cóż, skoro dla kogoś sensem życia jest gospodarka mieszańców z zachodu do życzę powodzenia wszak wałkowane to jest od dłuższego czasu podobnie jak koniec świata ogłaszany co jakiś czas przez wszelakiej maściwróżbitów .Ascetic pisze:nie chce mi się tego po raz kolejny tłumaczyć. powiem tyle. sami rządzący zakładają, że :wolff pisze:Cóż, gratki dla prezesa. Coś mi się tylko wydaje, że nic się nie zmieni. Gospodarka będzie hulała, bezrobocie spadało i leniwe pizdy płakały, że reżim ich bije :)
"
"
Zawsze można się spakować uciekać przed biedą i reżimowym uciskiem do braci w turbanach za Odrę, ktoś będzie rozpaczał? Wątpię :)
Ostatnio zmieniony 13-10-2019, 22:32 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Hatefire
Chuj nie przebijasz. To z netu i od 2 dni lata. Tamten sam zrobiłem. Tymi ręcami :-)Bloodcult pisze:Przebijam:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Może wtrącę swoje trzy po trzy. Życie w Polsce od dawna , przynajmniej dla mnie, jest sympatyczne. Niepokoi jedynie budowanie klasy średniej przy pomocy pięciu stów i drastycznie rosnąca ilość niewolników, którzy pozornie mają wszystko, a po krótkim sprawdzam! zostają w slipach i klapkach. Oczywiście na pierwszy rzut oka wszystko wygląda elegancko. Z tym ciężko dyskutować, ale pod powierzchnią siedzi bocian.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Po pierwsze sam rozpocząłeś dyskusję więc czasem pomyśl nim coś napiszesz. Gospodarka niemiecka nie jest jedyną, zawsze można się zwrócić w inną stronę chyba , że jest się sługusem zjadającym resztki ze stołu niemieckiego pana. Jak widać, jest tak źle a jakoś wszystko funkcjonuje.Ascetic pisze:
uwierz, że nie będę z tobą gadał na te tematy bo nic kompletnie nie kleisz. rozumiem, że możesz nie mieć styczności z ekonomią, czy sią ją nie interesować, tylko po co się kategorycznie wypowiadać? skończyłem temat bo po prostu szkoda czasu. a jak czytam takie zdania jak te/ to wytłuszczone to wiem, że nawet elementarne sprawy są tobie obce.
Nie wiem tylko jaki masz problem z wytłuszczonym tekstem, czyżbyś żył nadzieją, że islamizacja germańców to mit i bajka? Swoją drogą dobra beka i ciekawy temat do obserwacji.
Jebać żuli.
- Ascetic
ja rozumiem, że specyfika tego miejsca jest taka, że każdy się może wypowiedzieć. najczęściej w kwestiach na temat których się kompletnie nie zna. co ja mam napisać na zdanie teraz powyżej wytłuszczone? znasz sytuacje przemysłu spożywczego i embarga np. na jabłka do rosji? oczywiście według ciebie to działa tak, że się nakazuje jakiemuś państwu odebrać produkcję n. jabłek. rosja nie chce, ze względów politycznych to się nakazuje np. bułgari? tak? kończę, bo jesteś nieprzygotowany do rozmowy. a mi zwyczajnie szkoda czasu.wolff pisze:Po pierwsze sam rozpocząłeś dyskusję więc czasem pomyśl nim coś napiszesz. Gospodarka niemiecka nie jest jedyną, zawsze można się zwrócić w inną stronę chyba , że jest się sługusem zjadającym resztki ze stołu niemieckiego pana. Jak widać, jest tak źle a jakoś wszystko funkcjonuje.Ascetic pisze:
uwierz, że nie będę z tobą gadał na te tematy bo nic kompletnie nie kleisz. rozumiem, że możesz nie mieć styczności z ekonomią, czy sią ją nie interesować, tylko po co się kategorycznie wypowiadać? skończyłem temat bo po prostu szkoda czasu. a jak czytam takie zdania jak te/ to wytłuszczone to wiem, że nawet elementarne sprawy są tobie obce.
Nie wiem tylko jaki masz problem z wytłuszczonym tekstem, czyżbyś żył nadzieją, że islamizacja germańców to mit i bajka? Swoją drogą dobra beka i ciekawy temat do obserwacji.
Ostatnio zmieniony 13-10-2019, 23:03 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro