Marcinek... Bardzo wiarygodny autorytet zacytowales dla poparcia swojej teorii spiskowej...Triceratops pisze:Dla glupkow wierzacych ze pis i po sie czyms rozniahttps://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp" onclick="window.open(this.href);return false;Dubieniecki napatrzył się więc na polityków i ich grzeszki, i teraz coraz częściej i głośniej decyduje się o nich opowiadać. Niedawno stwierdził na przykład, że wojna PiS i PO jest ustawiona. Politycy obu partii mieli w 2005 zawiązać między sobą sojusz i dzięki pozornej konkurencji otrzymywać się na politycznym rynku.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
To logiczne. W najważniejszych sprawach w ogóle się nie różnią - UE, NATO, niechęć do Rosji, tradycja powstańcza, państwo opiekuńcze, Piłsudski, robienie laski USA i Żydom. Przecież PO mogłoby zgrillować PiS w sprawie ustawy 447, ale nie robi tego, bo taka jest umowa.Triceratops pisze:Dla glupkow wierzacych ze pis i po sie czyms rozniahttps://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp" onclick="window.open(this.href);return false;Dubieniecki napatrzył się więc na polityków i ich grzeszki, i teraz coraz częściej i głośniej decyduje się o nich opowiadać. Niedawno stwierdził na przykład, że wojna PiS i PO jest ustawiona. Politycy obu partii mieli w 2005 zawiązać między sobą sojusz i dzięki pozornej konkurencji otrzymywać się na politycznym rynku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Spiskowej? xD Ty masz naprawde sprany leb przez propagande partyjna, jezeli to dla ciebie teoria spiskowa.trup pisze:Marcinek... Bardzo wiarygodny autorytet zacytowales dla poparcia swojej teorii spiskowej...Triceratops pisze:Dla glupkow wierzacych ze pis i po sie czyms rozniahttps://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp" onclick="window.open(this.href);return false;Dubieniecki napatrzył się więc na polityków i ich grzeszki, i teraz coraz częściej i głośniej decyduje się o nich opowiadać. Niedawno stwierdził na przykład, że wojna PiS i PO jest ustawiona. Politycy obu partii mieli w 2005 zawiązać między sobą sojusz i dzięki pozornej konkurencji otrzymywać się na politycznym rynku.
woodpecker from space
- trup
Co tam u Korwina?
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m ... zkodowania" onclick="window.open(this.href);return false;
będzie wesoło.
będzie wesoło.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- weteran forumowych bitew
kol 535 podpowiedź w sprawie awatara

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie chcę obrażać waszych uczuć religijnych. Tęcza na moim obrazku dotyczy tylko i wyłącznie muzyki. Inna sprawa że trzeba być ostrym zjebem żeby kojarzyć tęczę negatywnie. No ale cóż. Zjebów w tym kraju mamy pod dostatek.BOLEK pisze:kol 535 podpowiedź w sprawie awatara
-
;]Pacjent pisze:
-
Przecież z tęczą jest tak samo jak ze swastyką. Też kiedyś kojarzyła się dobrze, ale potem zohydziła ją banda brunatnych pedałów. Nie wiem po co udawać, że jest się ograniczonym i się tego nie wie.
To nawet jest śmieszne, gdy ktoś taki jak ty zarzuca komuś ograniczenie.
-
Bo to nie było do śmiechu. Poza tym nie twierdzę, że jesteś ograniczony tylko, że takiego udajesz. Trudno mi sobie wyobrazić bęcwała, który nie wie czego symbolem jest dzisiaj tęcza. Tak jakby ktoś w 1946 r. nie kojarzył swastyki z niemieckimi narodowymi socjalistami.
Nie chciałem się na temat wypowiadać, ale trudno mi sobie wyobrazić bęcwała, który czuje się na tyle obrażony tym obrazkiem, by kierować pozew do sądu, a tym bardziej debila, który o świcie wysyła autorce do mieszkania oddział milicji... a nie czekaj...
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
W robocie nuda, więc nadrobiłem internety i mogę zrelacjonować, co się ostatnio działo na Oddziale. Było spotkanie terapeutyczne i pacjent Braun podzielił się swoimi fantazjami seksualnymi z dziedziny sado-maso, opisując pragnienie batożenia swoich homoseksualnych partnerów, co wywołało wyraźne ożywienie u innych. Pacjent Korwin przyzwyczajony do bycia w centrum zainteresowania nie wytrzymał, że uwaga nie jest skierowana na niego i zaczął wykrzykiwać coś o Hitlerze. Pacjent Mentzen szybko zagasił konflikt przekonując pozostałych, że wszystkiemu są winni Żydzi pedały.trup pisze:Co tam u Korwina?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Boszsz.... módlmy się za nich!Hatefire pisze:W robocie nuda, więc nadrobiłem internety i mogę zrelacjonować, co się ostatnio działo na Oddziale. Było spotkanie terapeutyczne i pacjent Braun podzielił się swoimi fantazjami seksualnymi z dziedziny sado-maso, opisując pragnienie batożenia swoich homoseksualnych partnerów, co wywołało wyraźne ożywienie u innych. Pacjent Korwin przyzwyczajony do bycia w centrum zainteresowania nie wytrzymał, że uwaga nie jest skierowana na niego i zaczął wykrzykiwać coś o Hitlerze. Pacjent Mentzen szybko zagasił konflikt przekonując pozostałych, że wszystkiemu są winni Żydzi pedały.trup pisze:Co tam u Korwina?

- Nerwowy
Hatefire pisze:W robocie nuda, więc nadrobiłem internety i mogę zrelacjonować, co się ostatnio działo na Oddziale. Było spotkanie terapeutyczne i pacjent Braun podzielił się swoimi fantazjami seksualnymi z dziedziny sado-maso, opisując pragnienie batożenia swoich homoseksualnych partnerów, co wywołało wyraźne ożywienie u innych. Pacjent Korwin przyzwyczajony do bycia w centrum zainteresowania nie wytrzymał, że uwaga nie jest skierowana na niego i zaczął wykrzykiwać coś o Hitlerze. Pacjent Mentzen szybko zagasił konflikt przekonując pozostałych, że wszystkiemu są winni Żydzi pedały.trup pisze:Co tam u Korwina?
Po Mentzenie spodziewałbym się, że w dalszej kolejności spokojnie wytłumaczy, że podjudzanie przeciwko Żydom i pedałom to tylko taka taktyka przedwyborcza, bo kwestie gospodarcze czy system podatkowy tak naprawdę nikogo nie obchodzą, więc trzeba odwoływać się do spraw budzących prawdziwe emocje żeby coś ugrać w polityce a nie skończyć jak Gwiazdowski. Dobry kuc z niego, studiowałem z nim na tych samych wydziałach i nawet pracę u tego samego promotora pisaliśmy, ale to co się odkurwia w tej całej konfederacj to jedno wielkie xD. "Kapitaliści" i "wolnościowcy" kurwa jego mać, ale jak przyjdzie co do czego do głosować przeciwko rozszerzeniu 500+ to nie ma komu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
Na kogo więc głosować ?
- uglak