POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Te Pacjent, insynuujesz, że Cimoszewicz specjalnie potrącił kobiecinę? Weź jebnij się w ten katolski łeb.
all the monsters will break your heart
-
Ty się od mojego katolskiego łba odwal, a przy okazji zajmij się swoim, bo nic takiego nie sugeruję. Śmieszy mnie tylko obrona tego komucha i TW jak niepodległości, z pianą na ustach (nie mówię koniecznie o Tobie, bo widziałem już lepsze linie obrony). Inna sprawa, że nie powinno się jeździć po kimś kto spowodował wypadek. Każdemu może się zdarzyć.nicram pisze:Te Pacjent, insynuujesz, że Cimoszewicz specjalnie potrącił kobiecinę? Weź jebnij się w ten katolski łeb.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Zabawnie zatem wygląda tekst:Pacjent pisze:Ty się od mojego katolskiego łba odwal, a przy okazji zajmij się swoim, bo nic takiego nie sugeruję.nicram pisze:Te Pacjent, insynuujesz, że Cimoszewicz specjalnie potrącił kobiecinę? Weź jebnij się w ten katolski łeb.
Pacjent pisze:To jakieś bzdury. Cimoszewicz by muchy nie skrzywdził.
To po co się wpierdalasz z durnym tekstem i zdjęciami z polowań??????Pacjent pisze: Inna sprawa, że nie powinno się jeździć po kimś kto spowodował wypadek. Każdemu może się zdarzyć.
-
To tylko dla tych, którzy od lat robią z niego santo subito.nicram pisze:Zabawnie zatem wygląda tekst:Pacjent pisze:Ty się od mojego katolskiego łba odwal, a przy okazji zajmij się swoim, bo nic takiego nie sugeruję.nicram pisze:Te Pacjent, insynuujesz, że Cimoszewicz specjalnie potrącił kobiecinę? Weź jebnij się w ten katolski łeb.Pacjent pisze:To jakieś bzdury. Cimoszewicz by muchy nie skrzywdził.To po co się wpierdalasz z durnym tekstem i zdjęciami z polowań??????Pacjent pisze: Inna sprawa, że nie powinno się jeździć po kimś kto spowodował wypadek. Każdemu może się zdarzyć.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Nikt tu nie robi i nie robił z niego świętego.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Oświadczenie Cimoszewicza.
"W dniu dzisiejszym 4 maja w godzinach porannych doszło w Hajnówce do przykrego zdarzenia z moim udziałem. Kierując samochodem potrąciłem przejeżdżającą przez przejście dla pieszych rowerzystkę. Na szczęście dzięki mojej niewielkiej prędkości, około 30 km/h, poszkodowana Pani odniosła niegroźne obrażenia. Udzieliłem jej natychmiastowej pomocy i po przekonaniu o konieczności poddania się badaniu lekarskiemu została ona odwieziona do szpitala. W tej chwili znajduje się w domu. Wyrażam ubolewanie z powodu tego zdarzenia i szczególne współczucie poszkodowanej. Jest mi bardzo przykro z powodu tego niefortunnego wydarzenia w dnu jej urodzin. Pewnym usprawiedliwieniem był fakt jazdy pod słońce. Nie wykluczam również, że bolesna dla mnie informacja sprzed dwóch dni o wykryciu u mnie choroby nowotworowej mogła mieć wpływ na moje samopoczucie".
"W dniu dzisiejszym 4 maja w godzinach porannych doszło w Hajnówce do przykrego zdarzenia z moim udziałem. Kierując samochodem potrąciłem przejeżdżającą przez przejście dla pieszych rowerzystkę. Na szczęście dzięki mojej niewielkiej prędkości, około 30 km/h, poszkodowana Pani odniosła niegroźne obrażenia. Udzieliłem jej natychmiastowej pomocy i po przekonaniu o konieczności poddania się badaniu lekarskiemu została ona odwieziona do szpitala. W tej chwili znajduje się w domu. Wyrażam ubolewanie z powodu tego zdarzenia i szczególne współczucie poszkodowanej. Jest mi bardzo przykro z powodu tego niefortunnego wydarzenia w dnu jej urodzin. Pewnym usprawiedliwieniem był fakt jazdy pod słońce. Nie wykluczam również, że bolesna dla mnie informacja sprzed dwóch dni o wykryciu u mnie choroby nowotworowej mogła mieć wpływ na moje samopoczucie".
- trup
Pacjent. chcesz coś dodać? skomentować? jakieś zdjęcie wrzucić? Bo moim zdaniem temat zamknięty.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cimoszewicz wydał oświadczenie które, moim zdaniem, jest bardzo ok.
Pacjent zaś napisał, że każdemu może się zdarzyć, możecie się więc rozejść dziewczęta w pokoju.
Pacjent zaś napisał, że każdemu może się zdarzyć, możecie się więc rozejść dziewczęta w pokoju.
Jebać żuli.
-
Może zamknięty, ale metodą na nowotwór mnie nie wzruszył. Tak samo jak Ochojska. Jeśli zostaną wybrani (co obstawiam) to demokracja znowu pokaże swoje przygłupie oblicze, bo wyborcy dadzą mandat ludziom, którzy zamiast ich reprezentować będą się leczyć.trup pisze:Pacjent. chcesz coś dodać? skomentować? jakieś zdjęcie wrzucić? Bo moim zdaniem temat zamknięty.
-
- rasowy masterfulowicz
TW Carex .trup pisze:Pacjent. chcesz coś dodać? skomentować? jakieś zdjęcie wrzucić? Bo moim zdaniem temat zamknięty.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Triceratops
No zeby takiego oslizglego komucha bronic to ja pierdole, nauczony przypadkiem Najsztuba szybko zawiozl babine do chaty, od razu wiadomo bylo, ze cos nie tak. https://nczas.com/2019/05/06/cimoszewic ... hnicznych/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii

fajne magnesy ;-) w sumie to Biedron nie musial zakladac wlasnej partii - jak widac po drodze mu do Razem ;-)
Guilty of being right
- Hatefire
Ma też Papieża, Jezusa i chyba św. Sebastiana :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
no tak... to w Razem mogloby nie przyspozyc mu popularnosci ;-)
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Obstawiam, że w wolnych chwilach słucha Mgły, jak przystało na buntownika który nie zgadza się z panującą rzeczywistością.
Jebać żuli.
- TheDude
Raczej Bee Gees i Florence & The Machine albo jakiś ambitny rap :)
-
- zahartowany metalizator
TheDude pisze:ambient rap
- Triceratops
Dla glupkow wierzacych ze pis i po sie czyms roznia
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... spartanntp" onclick="window.open(this.href);return false;Dubieniecki napatrzył się więc na polityków i ich grzeszki, i teraz coraz częściej i głośniej decyduje się o nich opowiadać. Niedawno stwierdził na przykład, że wojna PiS i PO jest ustawiona. Politycy obu partii mieli w 2005 zawiązać między sobą sojusz i dzięki pozornej konkurencji otrzymywać się na politycznym rynku.
woodpecker from space
- uglak