POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
ćpun i lewak.
– Nie zawsze pamiętam, co brałem. Głównie wspomagałem się amfetaminą – opowiada w jednym z wywiadów Jaś Kapela o kulisach prac nad książką Warszawa wciąga, która ma stanowić reporterską weryfikację obrazu stolicy, przedstawionego w Ślepnąc od świateł.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
– Nie zawsze pamiętam, co brałem. Głównie wspomagałem się amfetaminą – opowiada w jednym z wywiadów Jaś Kapela o kulisach prac nad książką Warszawa wciąga, która ma stanowić reporterską weryfikację obrazu stolicy, przedstawionego w Ślepnąc od świateł.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Die Welt ist meine Vorstellung.
Nasz pan prezes naczelnik, właściciel pola między Bugiem, a Odrą, zapowiedział właśnie, że będzie wolność. Wolność w internecie. On o to zadba. Ja wierzę, bo wybitnych fachowców od wolności akurat w biało-czerwonej drużynie nie brakuje.

- Nie ma wolności także bez wolności mediów. Bez wolności mediów jednostka może być manipulowana i nie zagwarantuje sobie wolności. Decyzja Parlamentu Europejskiego pozwala cenzurować internet - powiedział w Polskim Radiu 24 Antoni Macierewicz.

- Nie ma wolności także bez wolności mediów. Bez wolności mediów jednostka może być manipulowana i nie zagwarantuje sobie wolności. Decyzja Parlamentu Europejskiego pozwala cenzurować internet - powiedział w Polskim Radiu 24 Antoni Macierewicz.

-
- weteran forumowych bitew
535 wiesz ile zjesz tylko nie wmawiaj że dużo jesz to dużo wiesz
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co racja to racja :DJimmy Boyle pisze:Hatefire pisze: Krytyka Polityczna to nie Od Rzeczy, do nich mam wymagania.
woodpecker from space
Wiem co wiem, natomiast ty ewidentnie czegoś nie wiesz, albo po prostu udajesz. W każdym razie wszystkim wyborcom tego skurwiałego gówna serdecznie gratuluję i życzę miłej niedzieli.BOLEK pisze:535 wiesz ile zjesz tylko nie wmawiaj że dużo jesz to dużo wiesz
- dzik
- zahartowany metalizator
Jeżeli ACTA2 zabroni memów to jestem za. Memy i idiotyczne komentarze pod każdym artykułem, to największe raki internetu.Hatefire pisze:Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.
dobry kościół to kościół spalony
-
Jeśli ACTA2 czegoś skutecznie zabroni to zabroni wielu innych rzeczy, bo taka jest natura ludzi, którzy będą wprowadzać te rozwiązania w życie. Wśród nich jest wielu autentycznych komunistów i innych łajdaków. Dlatego powstrzymałbym się od motywowanej zawiścią, czy oczekiwaniem na święty spokój, nadzieją na zalety jakie rzekomo ma posiadać ten akt.dzik pisze:Jeżeli ACTA2 zabroni memów to jestem za. Memy i idiotyczne komentarze pod każdym artykułem, to największe raki internetu.Hatefire pisze:Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
bal na tytaniku się kończy. średnio-duże gryzonie się ewakuują się.
https://www.money.pl/gospodarka/dymisja ... 1441a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
my naród> wyi pipol, też powinniśmy w kapoki się zaopatrzyć się.
https://www.money.pl/gospodarka/dymisja ... 1441a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
-
Ciekawe czy rząd PiS ewakuuje się podobnie jak ich idole z sanacji, bo że zostawią tu obce wojska, skoro już są, to pewne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- mad
- weteran forumowych bitew
Ascetic pisze:bal na tytaniku się kończy. średnio-duże gryzonie się ewakuują się.
Pożyjemy, zobaczymy. Ja raczej obstawiam, że są to kolejne rzygowiny Lisweeka - jakich było już sporo. Najbardziej rozbraja mnie powoływanie się na tajne źródła, np. "Wydawała się lojalną, spokojną kobietą, dlatego została ministrem, ale dziś tego żałujemy - miał powiedzieć tygodnikowi ważny polityk Zjednoczonej Prawicy." Takie coś może sobie napisać każdy. Liska chytruska stać na wszystko.
- Ascetic
fakty są następujące: na żadnej konwencji od miesiąca jej nie było. dwie ostatnie rady ministrów też nieobecna. jeden wywiad dla Rzeczpospolitej co i tak jej pewnie mateuszek nakazał i podyktował. a i odpowiedzi co by gawiedź uspokoić zapisał na karteczce jak Panu z KNFu. co tam dalej. się strasznie rozchorowała i tu nie wiadomo, czy wróciła robić i szukać, ryć, kopać za tymi cebulo-miliardami dla emerytów co moje dziecko od 08.04 będą chcieli w szkole pilnować, czy może jednak niekoniecznie. no i posłuchaj jak rozumiem twoich jak się mniotają jak pada hasło: Czerwińska. może ze dwie jednoznaczne odpowiedzi słyszałem.mad pisze:Ascetic pisze:bal na tytaniku się kończy. średnio-duże gryzonie się ewakuują się.
Pożyjemy, zobaczymy. Ja raczej obstawiam, że są to kolejne rzygowiny Lisweeka - jakich było już sporo. Najbardziej rozbraja mnie powoływanie się na tajne źródła, np. "Wydawała się lojalną, spokojną kobietą, dlatego została ministrem, ale dziś tego żałujemy - miał powiedzieć tygodnikowi ważny polityk Zjednoczonej Prawicy." Takie coś może sobie napisać każdy. Liska chytruska stać na wszystko.
ale fakt, słyszałem też, że ostatnio widziano ją w okolicy Wałbrzycha. szuka tego pociągu w tunelu. to może załatwić sprawę. załatania budżetu i nie-samo-dymisji.
ale, OK. jak to mówią ruskie swołocze: "pożywiom uwidim".
lys på slutten av lys
- dzik
- zahartowany metalizator
Żeby była jasność pisałem to z lekkim przekąsem. Nigdy nie poprę jakiejkolwiek cenzury, nieważne pod jaka postacią.Pacjent pisze:Jeśli ACTA2 czegoś skutecznie zabroni to zabroni wielu innych rzeczy, bo taka jest natura ludzi, którzy będą wprowadzać te rozwiązania w życie. Wśród nich jest wielu autentycznych komunistów i innych łajdaków. Dlatego powstrzymałbym się od motywowanej zawiścią, czy oczekiwaniem na święty spokój, nadzieją na zalety jakie rzekomo ma posiadać ten akt.dzik pisze:Jeżeli ACTA2 zabroni memów to jestem za. Memy i idiotyczne komentarze pod każdym artykułem, to największe raki internetu.Hatefire pisze:Ja nie wiem, jak ta ACTA2 zabroni tych memów, to jak wy będziecie się bez nich w internecie porozumiewać.
Komentarzy pod artykułami nie czytam od dawna, więc mam święty spokój z tymi idiotyzmami. Dla przykładu 90% komentarzy durnych internautów dotyczących Formuły 1, to żądania powrotu Kubicy do szkoły. O polityce wolę nie wspominać.
Nie wiem skąd pomysł, że moja niechęć do memów jest motywowana zawiścią.
dobry kościół to kościół spalony
- Hatefire
Jesteśmy posłuszni Słowu:
"Posągi ich bogów spalisz, nie będziesz pożądał srebra ani złota, jakie jest na nich, i nie weźmiesz go dla siebie, aby cię to nie uwikłało, gdyż Pan, Bóg twój, się tym brzydzi" . Pwt 7, 25
"Duża liczba uprawiających magię przynosiła swe księgi i palił je wobec wszystkich". Dz 19, 19a
#słowoboga #smsznieba #misjeświęte #wiernisłowu #hajcujemy

" onclick="window.open(this.href);return false;
Książki zaczynają palić, czas powoli schodzić do podziemia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Ja osobiście tym kurwom pedofilom, wlepiłbym mandat za przebieranie chłopców za dziewczynki, a potem za zatruwanie środowiska. Sobą i dymem z nielegalnego ogniska.
- Hatefire
Bo w jakimś tam wyznaniu, to symbol szczęścia czy jakiegoś bóstwa. Zresztą nie wiem. Podejrzewam, że oni też.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
no slon to Ganesia. w sumie pamietam tez, ze moja wychowawczni w szkole sredniej zbierala figurki sloni - wedlug jej interpretacji kazda siodemka przynosila szczescie. chociaz oprocz niej nie spotkalem sie ani razu z przesadem zbierania figurek sloni.
Guilty of being right
- trup
Co za pizdy książki palą.... aaa klechy nawiedzone. I wszystko jasne.
Przykra sprawa... że oni mają wpływ na edukację. Wara od naszych dzieci!
Przykra sprawa... że oni mają wpływ na edukację. Wara od naszych dzieci!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
Nie no Ganeshę znam. W popkulturze się zresztą pojawia u Roberta E. Howarda, w opowiadaniach o Conanie. Po prostu chciałem podkreślić debilizm ich postępowania :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Kilka kobiet znam, które zbierają słonie,uglak pisze:no slon to Ganesia. w sumie pamietam tez, ze moja wychowawczni w szkole sredniej zbierala figurki sloni - wedlug jej interpretacji kazda siodemka przynosila szczescie. chociaz oprocz niej nie spotkalem sie ani razu z przesadem zbierania figurek sloni.
może szczęście przynoszą, a może przypominają im partnera, nie wiem.
Die Welt ist meine Vorstellung.