nie wiem czy to do mnie było, czy do tricepsa, ale myslałem, że jako dorośli, bogaci, spełnieni i inteligentni ludzie, dawno sobie ustaliliśmy, że nawet jak się "kłócimy" czy obrażamy na tym cudownym forum to to są tylko jakieś jajca i nikt tego nie traktuje poważnie i się nie przejmuje. no bo jeśli jest inaczej, to ja pierdole535 pisze:I pisze to kolega rodzynek. Wieczny awanturnik z trzydziestoletnim stażem w internecie. Ty i dojrzewanie oraz dystans. No teraz dojebałeś do pieca mój drogi kupmistrzu.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
-
to ja może tylko powtórzę, że nienawiść to kurewsko mocne słowo i uczucie. jasne, też nie trawię ludzi gwałcących dzieci ale nie spędza mi to snu z powiek. bardziej staram się skupić na swoim życiu, pozytywnych emocjach i na tym jaki swiat jest piękny. polecamHatefire pisze:No ale Tricetatopsie masz zapewne jakieś poglądy. To że nienawidzisz np lewactwa przykładowo wynika logicznie z twojego światopoglądu. Nie da się być przezroczystym mając jakieś przekonania do natury świata.
- Hatefire
Napiszę to jeszcze raz. Jak się ma jakieś poglądy to się je ma na poważnie. Ty jakieś masz, Tricetatops jakieś ma. Oczywiście nie obrażę się na Ciebie bo napiszesz coś co nie bangla z moim światopoglądem, ale potraktuję to poważnie, tak jak poważnie traktuję swoje przekonania. Nie trawię prawdośrodkizmu i relatywizmu.
-
ok. ja natomiast już nie umiem i nie chcę nienawidzić , i nie mam na to czasu. mam nadzieję, ze mnie rozumiesz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
słabo. jak już kiedyś napisałem to największy bodziec und stymulator do działania. ta nienawiść. tak mówi psychologia. a i zobacz tego gościa z NZ. ile on wycieczek po Eur zrobil coby się jeszcze bardziej nakręcić. cały majątek po tatusiu przejebal. z czystego niezmąconego hate, który mu się tam swobodnie we łbie wyklarowal. a mógł poserfingowac i na spidłeja się wybrać..Heretyk pisze:ok. ja natomiast już nie umiem i nie chcę nienawidzić , i nie mam na to czasu. mam nadzieję, ze mnie rozumiesz
nie nienawidzisz. nie żyjesz. tak mówi anty-budda mój.
- Bloodcult
Frustracja niestety aż bije z tych postów.Hatefire pisze:Skąd pomysł że jestem sfrustrowany? I skąd ta dziwna nadinterpretacja.
...i to pisze socjaldemokrata - zwolennik ustroju którego relatywizm jest podstawą :DHatefire pisze:Nie trawię prawdośrodkizmu i relatywizmu.
Ile Ty masz lat ? :DHatefire pisze:Napiszę to jeszcze raz. Jak się ma jakieś poglądy to się je ma na poważnie.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja wiem czy nienawidze? Jest jak pisze Heretyk, nienawisc jest uczuciem niskim, charakterystycznym dla niskich poziomow swiadomosci, szkoda na nia czasu, energii i zdrowia. Jest tutaj pare niestabilnych emocjonalnie osob, na ktore az zal patrzec, wstydem by bylo rownac do nich. Moje uczucia w stosunku dla takich to raczej zal, wspolczucie, Cos w ten desen.Hatefire pisze:No ale Tricetatopsie masz zapewne jakieś poglądy. To że nienawidzisz np lewactwa przykładowo wynika logicznie z twojego światopoglądu. Nie da się być przezroczystym mając jakieś przekonania do natury świata.
Z twoimi pogladami na niektore kwestie moge sie nie zgadzac, ale nie bede ich jebal w czambul a priori, a tak wlasnie dziala nienawisc. Z niektorymi moge sie zgadzac, o ile nie stoja w sprzecznosci z moim swiatopogladem, ktory i tak podlega ciaglej obrobce.
Np paradoksalnie chcialbym, zeby Razem sie dostalo do sejmu i zeby bylo u wladzy, wtedy ten socjalny pierdolnik szybciej by sie rozjebal ;)
woodpecker from space
- Hatefire
To tylko twoja interpretacja. Jest wolność słowa masz do niej prawo.Bloodcult pisze:Frustracja niestety aż bije z tych postów.
Chyba w rojeniach prawaków.Bloodcult pisze:...i to pisze socjaldemokrata - zwolennik ustroju którego relatywizm jest podstawą :D
Więcej niż ty i wystarczająco dużo żeby rozumieć, że taki wykopowy śmieszkizm, jest domeną debili.Bloodcult pisze:Ile Ty masz lat ? :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Co wy z tą energią i zdrowiem? Moja nienawiść do Michalkiewicza oznacza, że jak co to bym mu ręki nie podał i tyle. W żaden sposób to na moje zdrowie nie wpływa.Triceratops pisze:Ja wiem czy nienawidze? Jest jak pisze Heretyk, nienawisc jest uczuciem niskim, charakterystycznym dla niskich poziomow swiadomosci, szkoda na nia czasu, energii i zdrowia. Jest tutaj pare niestabilnych emocjonalnie osob, na ktore az zal patrzec, wstydem by bylo rownac do nich. Moje uczucia w stosunku dla takich to raczej zal, wspolczucie, Cos w ten desen.
Z twoimi pogladami na niektore kwestie moge sie nie zgadzac, ale nie bede ich jebal w czambul a priori, a tak wlasnie dziala nienawisc. Z niektorymi moge sie zgadzac, o ile nie stoja w sprzecznosci z moim swiatopogladem, ktory i tak podlega ciaglej obrobce.
Np paradoksalnie chcialbym, zeby Razem sie dostalo do sejmu i zeby bylo u wladzy, wtedy ten socjalny pierdolnik szybciej by sie rozjebal ;)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
czyli to nie jest żadna nienawiść tylko jakaś tam niechęć czy coś takiego.ja bym też mu nie podał ręki, podobnie jak Tuskowi, Ziobrze, czy Schetynie, albo Szydło i większości polityków, ale serio, ciśnienia mi to nie podnosi w żaden sposób a tobie chyba jednak tak ;)
- Hatefire
Oczywiście, że to jest nienawiść. Tylko ludzie mają różne charaktery i temperamenty. Jeden z powodu nienawiści przeprowadzi zamach i zabije kilkudziesięciu ludzi, drugi napluje na laptopa. Ja sobie natomiast ulżę dyskusją z Szanownymi Kolegami na forume i jutro nie będę o tym pamiętał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
aha, kumam. w ten sposób się możemy licytować do jutra, a nic tego nie wyniknie. tak że pozdrawiam i spadam ;)
-
Jeśli to robi dobrze Twojemu organizmowi to fajnie. Jednak w przypadku spraw dot. molestowania i związanego z tym orzecznictwa zalecałbym trochę męskiego instynktu samozachowawczego i nie podpalania się, zwłaszcza w zakresie oskarżeń o czyny sprzed wielu lat, bo może się kiedyś okazać, iż srałeś do własnego gniazda.Hatefire pisze:Oczywiście, że to jest nienawiść. Tylko ludzie mają różne charaktery i temperamenty. Jeden z powodu nienawiści przeprowadzi zamach i zabije kilkudziesięciu ludzi, drugi napluje na laptopa. Ja sobie natomiast ulżę dyskusją z Szanownymi Kolegami na forume i jutro nie będę o tym pamiętał.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
W przeciwieństwie do tego księdza nie zapraszam do domu 13 latek. Panie które trafiają do mojego łóżka, albo do których łóżka ja trafiam, to ostatnio zazwyczaj cyfrę 3 mają z przodu dwucyfrowej metryki, a nie z tyłu. Ponadto zakładam zabezpieczenie na fiuta i nie zdarzyło się, żebym kogoś zmuszał do aborcji, jak rzeczony ksiądz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
ten jaki matematyk ;-)Hatefire pisze:cyfrę 3 mają z przodu dwucyfrowej metryki, a nie z tyłu.
Guilty of being right
-
- weteran forumowych bitew
Matematycznie byłoby zgrabniej ująć " po lewej zamiast po prawej stronie";-)uglak pisze:ten jaki matematyk ;-)Hatefire pisze:cyfrę 3 mają z przodu dwucyfrowej metryki, a nie z tyłu.
....lecz to już byłoby typowe czepianie się szczegółów, a post bardzo zgrabnym wyszedł :-)
Jakim parkowaniem? Napisz lepiej w którym miejscu obraziłem twoje uczucia religijne, żeś tak zagotował z samego rana. To będzie znacznie ciekawsze. Nic nie można napisać, bo zaraz oburzenie i histeria.Triceratops pisze:Hehe no co ty, taki wyluzowany wiecznie trzezwy 10 piwkami a odzywki na poziomie gimbusa z adhd ;) Szczerze mowiac spodziewalem sie po dobie jakiejs intelektualniejszej jazdy, no ale moze to bylo irracjonalne przekonanie ;) Luzne rajstopy ziom, ok wkurwili cie tym parkowaniem, ok, niech spierdalaja jebancy.535 pisze:Jedyne co możesz to wybrać rodzyny swojemu proboszczowi. Takie są fakty.Triceratops pisze:Czego znowu znerwicowana bazarowa przekupo? No myslalem, ze juz pomoglem ci dojsc do siebie po tym wkurwie jaki ci zafundowali obrzydliwi bywalcy kosciolow. Jeszcze cie telepie? Jebnij sobie jakiegos taniego koncerniaka, przeciez to nie alkohol, to jebnij sobie 10 i popisz do siebie troche. Po prostu lubie ci czasami naciagnac rajstopy na glowe, to nic osobistego.
edit
Swoją drogą to zabawne jaki się ładny front utworzył. Front obrony pyskatego intelektualisty, który okazał się zwykłym życiowym nieudacznikiem, a taki był ładny. Taki amerykański. I ja na tego człowieka kiedyś głosowałem. Chyba mnie pojebało.
-
Jednak sądy nie stosują daleko idącego sceptycyzmu wobec zeznań ofiar (i jednocześnie jedynych świadków), które opisują zdarzenia sprzed wielu lat. Być może powinieneś spać spokojnie, ale losy tych "gwałcicieli", którzy wpadli w ręce więziennych amatorów nienawiści są nie do pozazdroszczenia.Hatefire pisze:W przeciwieństwie do tego księdza nie zapraszam do domu 13 latek. Panie które trafiają do mojego łóżka, albo do których łóżka ja trafiam, to ostatnio zazwyczaj cyfrę 3 mają z przodu dwucyfrowej metryki, a nie z tyłu. Ponadto zakładam zabezpieczenie na fiuta i nie zdarzyło się, żebym kogoś zmuszał do aborcji, jak rzeczony ksiądz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Normalni faceci przygarniają pod dach 13 letnie dziewczynki?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Czy ja dobrze widzę? Bawisz się w sąd? Na podstawie tych samych źródeł, które donoszą o pięciuset partnerach przeciętnego pedała? Oszalałeś przyjacielu?Pacjent pisze:
Jednak sądy nie stosują daleko idącego sceptycyzmu wobec zeznań ofiar (i jednocześnie jedynych świadków), które opisują zdarzenia sprzed wielu lat.