O kurwa, ale ten debil co się odzywa to większy kwiatek wysrywa. Pięknie. Poproszę o więcej. Dogmatyku wiary pedofilskiej.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
all the monsters will break your heart
-
Rok 2053, Nicram przychodzi do lekarza w maseczce na twarzy, a lekarz: jest pan zdecydowanie najbardziej popierdolonym pacjentem w historii.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Co do Norwegii i energii. Prawie sto procent z hydroelektrownii. Wody mają w chuj,ale...odkąd tam jeżdżę, nie widziałem takiej suszy. Bardzo mało śniegu w górach, permanentne zagrożenie pożarowe właściwie w całej południowej Norwegii, w cholerę uschniętych drzew. No ale Robert twierdzi, że rosnąca temperatura nie ma znaczenia. Chlopina we flejtuchu z przetrzepaną mózgownicą, krążący po dzielni, między kwadratem , a kościołem. Wybitny fachura od problemów całego świata. Tak jak każdy fan winmoczka mieszkający w wieku 40 lat z opiekunami. Czołem wielkiemu bantustanowi. Przykra sprawa.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
@Pelson
Dlatego od dawna mówię że tylko atom.
Dlatego od dawna mówię że tylko atom.
-
Misiek, kto Cię tak urobił, że uwierzyłeś, iż kiedyś nie było o wiele cieplej, bo ludzi i Ziemię szlag by trafił, a teraz też tak nie może się stać, bo będzie to samo? Kto Ci wmówił, że zmiany klimatyczne powoduje człowiek? I skąd u Ciebie ta tęsknota za chłodem?535 pisze: ↑08-10-2021, 18:40Co do Norwegii i energii. Prawie sto procent z hydroelektrownii. Wody mają w chuj,ale...odkąd tam jeżdżę, nie widziałem takiej suszy. Bardzo mało śniegu w górach, permanentne zagrożenie pożarowe właściwie w całej południowej Norwegii, w cholerę uschniętych drzew. No ale Robert twierdzi, że rosnąca temperatura nie ma znaczenia. Chlopina we flejtuchu z przetrzepaną mózgownicą, krążący po dzielni, między kwadratem , a kościołem. Wybitny fachura od problemów całego świata. Tak jak każdy fan winmoczka mieszkający w wieku 40 lat z opiekunami. Czołem wielkiemu bantustanowi. Przykra sprawa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
- Ascetic
2053 faszol, piesek pisu, idzie z drugim robercikiem podymićPacjent pisze: ↑08-10-2021, 18:35Rok 2053, Nicram przychodzi do lekarza w maseczce na twarzy, a lekarz: jest pan zdecydowanie najbardziej popierdolonym pacjentem w historii.

lys på slutten av lys
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Nie żebym chciał się jakoś wielce wtrącać, ale jak się czyta takie debilizmy, to ręce opadają. Polecam obejrzeć poniższy filmik, potem można podyskutować....Pacjent pisze: ↑08-10-2021, 18:52Misiek, kto Cię tak urobił, że uwierzyłeś, iż kiedyś nie było o wiele cieplej, bo ludzi i Ziemię szlag by trafił, a teraz też tak nie może się stać, bo będzie to samo? Kto Ci wmówił, że zmiany klimatyczne powoduje człowiek? I skąd u Ciebie ta tęsknota za chłodem?535 pisze: ↑08-10-2021, 18:40Co do Norwegii i energii. Prawie sto procent z hydroelektrownii. Wody mają w chuj,ale...odkąd tam jeżdżę, nie widziałem takiej suszy. Bardzo mało śniegu w górach, permanentne zagrożenie pożarowe właściwie w całej południowej Norwegii, w cholerę uschniętych drzew. No ale Robert twierdzi, że rosnąca temperatura nie ma znaczenia. Chlopina we flejtuchu z przetrzepaną mózgownicą, krążący po dzielni, między kwadratem , a kościołem. Wybitny fachura od problemów całego świata. Tak jak każdy fan winmoczka mieszkający w wieku 40 lat z opiekunami. Czołem wielkiemu bantustanowi. Przykra sprawa.
Ty, Robcio. Ty się kurwa dobrze tam w tej swojej zadymionej norze czujesz? Jakim cudem wyciągnąłeś tak absurdalne wnioski z mojej wypowiedzi? Gdzie napisałem choć słowo o człowieku i jego wpływie na klimat? Zacytuj może ten akapit, albo poproś dziecko , żeby ci wytłumaczyło co napisałem. Dziewiętnasta w piątek, a ten już kurwa nagrzany jak organista po sumie.Pacjent pisze: ↑08-10-2021, 18:52Misiek, kto Cię tak urobił, że uwierzyłeś, iż kiedyś nie było o wiele cieplej, bo ludzi i Ziemię szlag by trafił, a teraz też tak nie może się stać, bo będzie to samo? Kto Ci wmówił, że zmiany klimatyczne powoduje człowiek? I skąd u Ciebie ta tęsknota za chłodem?535 pisze: ↑08-10-2021, 18:40Co do Norwegii i energii. Prawie sto procent z hydroelektrownii. Wody mają w chuj,ale...odkąd tam jeżdżę, nie widziałem takiej suszy. Bardzo mało śniegu w górach, permanentne zagrożenie pożarowe właściwie w całej południowej Norwegii, w cholerę uschniętych drzew. No ale Robert twierdzi, że rosnąca temperatura nie ma znaczenia. Chlopina we flejtuchu z przetrzepaną mózgownicą, krążący po dzielni, między kwadratem , a kościołem. Wybitny fachura od problemów całego świata. Tak jak każdy fan winmoczka mieszkający w wieku 40 lat z opiekunami. Czołem wielkiemu bantustanowi. Przykra sprawa.
- mad
- weteran forumowych bitew
Wujek google jest nieco mniej euforyczny:
https://www.teraz-srodowisko.pl/aktualn ... 10121.html
Podobno UE odpowiada za 10 procent światowej emisji co2. Zatem nawet jeśli zepniemy pośladki i pójdziemy w świetlistym marszu stosowania tylko i wyłącznie oze naprzód, w skali świata niewiele to zmieni. No może poza tym, że znów stracimy dystans do Chin. Zatem o ile z przemysłem trzeba uważać, to z domową produkcją smogu można sobie poradzić względnie prosto.
Edit
Wiara w jakiekolwiek chińskie dane to jak wiara w zmartwychwstanie. Szkoda sobie tym głowę zawracać. Natomiast walka o czyste powietrze winna być priorytetem w tym smutnym jak faciu we fleju kraju. Trzeba być wybitnym debilem, by nie dostrzegać ewidentnego wpływu czlowieka na to czym oddycha i korzyści płynących z poprawy stanu powietrza.
- Bloodcult
Ale co cię obchodzi jakim powietrzem będą oddychały dzieci Pacjenta ?
Nie. To mam w dupie. Mogą inhalować dym z opon.Obchodzi mnie na tyle, żeby mi jakaś katolska kurwa nie dymiła połamanymi meblami. Miałem kiedyś takiego mareczka w robocie. Zawsze się chwalił, że wszystko pali w swoim piecu. Taki sport narodowy. Oczywiście żarliwy katol. Jak kiedyś rzuciłem, że mu proboszcz do wanny wchodzi to się do bitki chciał brać. Śmieszny typek.
- nicram
Powiem Ci kolego frank, że ciężko się dyskutuje z debilem, który niczego nie rozumie. Zwłaszcza w kwestiach naukowych...frankmullen pisze: ↑08-10-2021, 18:59Nie żebym chciał się jakoś wielce wtrącać, ale jak się czyta takie debilizmy, to ręce opadają. Polecam obejrzeć poniższy filmik, potem można podyskutować....Pacjent pisze: ↑08-10-2021, 18:52Misiek, kto Cię tak urobił, że uwierzyłeś, iż kiedyś nie było o wiele cieplej, bo ludzi i Ziemię szlag by trafił, a teraz też tak nie może się stać, bo będzie to samo? Kto Ci wmówił, że zmiany klimatyczne powoduje człowiek? I skąd u Ciebie ta tęsknota za chłodem?535 pisze: ↑08-10-2021, 18:40Co do Norwegii i energii. Prawie sto procent z hydroelektrownii. Wody mają w chuj,ale...odkąd tam jeżdżę, nie widziałem takiej suszy. Bardzo mało śniegu w górach, permanentne zagrożenie pożarowe właściwie w całej południowej Norwegii, w cholerę uschniętych drzew. No ale Robert twierdzi, że rosnąca temperatura nie ma znaczenia. Chlopina we flejtuchu z przetrzepaną mózgownicą, krążący po dzielni, między kwadratem , a kościołem. Wybitny fachura od problemów całego świata. Tak jak każdy fan winmoczka mieszkający w wieku 40 lat z opiekunami. Czołem wielkiemu bantustanowi. Przykra sprawa.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Stał z tobą przy betoniarce, jeździł polonezem czy może to z nim chodziłeś do szkoły w której biliście wuefiste ?535 pisze: ↑08-10-2021, 19:40Nie. To mam w dupie. Mogą inhalować dym z opon.Obchodzi mnie na tyle, żeby mi jakaś katolska kurwa nie dymiła połamanymi meblami. Miałem kiedyś takiego mareczka w robocie. Zawsze się chwalił, że wszystko pali w swoim piecu. Taki sport narodowy. Oczywiście żarliwy katol. Jak kiedyś rzuciłem, że mu proboszcz do wanny wchodzi to się do bitki chciał brać. Śmieszny typek.
Nie. To fabryka mebli była. Myślisz mały chujku, że kłamię? Nie przypisuj mi swoich katolskich cech.Bloodcult pisze: ↑08-10-2021, 20:10Stał z tobą przy betoniarce, jeździł polonezem czy może to z nim chodziłeś do szkoły w której biliście wuefiste ?535 pisze: ↑08-10-2021, 19:40Nie. To mam w dupie. Mogą inhalować dym z opon.Obchodzi mnie na tyle, żeby mi jakaś katolska kurwa nie dymiła połamanymi meblami. Miałem kiedyś takiego mareczka w robocie. Zawsze się chwalił, że wszystko pali w swoim piecu. Taki sport narodowy. Oczywiście żarliwy katol. Jak kiedyś rzuciłem, że mu proboszcz do wanny wchodzi to się do bitki chciał brać. Śmieszny typek.
-
-
- rasowy masterfulowicz
Na rower w robocie to i ja wsiadłem, w 3 lata wykręciłem prawie 2500 km czyli ca 5 tankowań, rower 1100, bo to taki mały miejski sqładaq, czyli 400 już jestę do przodu (:
- nicram