po prostu tego kolegi nie lubisz i widzisz to, co chcesz widzieć. bywa ;)Ascetic pisze:
przeczytałem: "ty jesteś idiotą po prostu" a tu chodziło o "idealistę'. boże. przepraszam.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czy ja wiem ;-)Heretyk pisze:po prostu tego kolegi nie lubisz i widzisz to, co chcesz widzieć. bywa ;)Ascetic pisze:
przeczytałem: "ty jesteś idiotą po prostu" a tu chodziło o "idealistę'. boże. przepraszam.
lys på slutten av lys
- trup
Argument z siłownią boski. :D Idę na wybory! Kttoś musi kurwa podnieść tę sztangę!Heretyk pisze:ty jesteś idealistą po prostu i bardzo byś chciał żeby się coś zmieniło i żeby było dobrze, ale tak w głębi duszy doskonale sobie zdajesz sprawę, ze to niemożliwe. oczywiście cenię twoją postawę, też bym chciał, żeby to wszystko się rozbetonowowało i poszło w chuj, ale mogę postawić moje wszystkie płyty i książki na to, że przez wiele jeszcze lat będzie polska polityka kręciła sie koło tych dwóch, dużych, absolutnie patologicznych partii + jakiś tam plankton polityczny i "kontestatorzy" typu Kukiz, którzy później głosują tak jak partia która ich przygarnie. no i tyle chyba. głowę za to daję. ale ok, ruszę się i zagłosuję, żeby wytrącić argument, że tylko narzekam i nic nie robieTriceratops pisze: Kol heretyk, to co mowisz, to samospelniajaca sie przepowiednia. Z takim podejsciem np na silowni nikt by nie targal zelaza, no bo jak nie mam szans podniesc 150 na klate czy sie podciagnac 20 razy to po co probowac. W koncu sie uda. Cierpliwosc jest kluczowa, nie wyjdzie raz, piaty i dziesiaty ale kiedys sie uda, na pewno warto probowac, bo pisotrolle i POKOpancy na pewno rusza dupy, bo maja te wiare.
Dlatego prosze nie siac defetyzmu tylko dzialac.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
ty nigdzie nie idź bo jak zwykle zagłosujesz na tę popierdoloną platformę jak na typowego lemingasa przystało
- Triceratops
chyba kazdy z nas chcialby zeby sie cos zmienilo, nie liczac grona ameb, jak i kazdy z nas jest raczej realista, bo wie, ze nie jest to latwe, ale Jezeli mamy nawet te uposledzone i srednio skuteczne narzedzia jakim jest oddanie glosu, to zawsze mozna sprobowac miec wplyw. 30 lat tamu nikt nie przewidywal, ze kraj opanuja zjebane pisiory po 8 latach rozpasania ich rownie zjebanych kolegow z po. Dlatego jezeli chodzi o wybory to moze i jestem, trudno, zanim sie calkiem zanalogizuje i zaszyje w chacie w srodku puszczy solskiej to jeszcze pokorzystam z tych praw.Heretyk pisze:ty jesteś idealistą po prostu i bardzo byś chciał żeby się coś zmieniło i żeby było dobrze, ale tak w głębi duszy doskonale sobie zdajesz sprawę, ze to niemożliwe
woodpecker from space
- dzik
- zahartowany metalizator
zawsze to lepiej niż zagłosować na PiSHeretyk pisze:ty nigdzie nie idź bo jak zwykle zagłosujesz na tę popierdoloną platformę jak na typowego lemingasa przystało
dobry kościół to kościół spalony
-
dzik pisze:zawsze to lepiej niż zagłosować na PiSHeretyk pisze:ty nigdzie nie idź bo jak zwykle zagłosujesz na tę popierdoloną platformę jak na typowego lemingasa przystało
haha! i właśnie przez takie "myślenie" mamy to co mamy w tym zasranym kurwidołku. ręce opadają
- Nerwowy
Gorsze jest jedynie niegłosowanie w ogóle z racji obawy o "zmarnowany głos" oh waitHeretyk pisze:dzik pisze:zawsze to lepiej niż zagłosować na PiSHeretyk pisze:ty nigdzie nie idź bo jak zwykle zagłosujesz na tę popierdoloną platformę jak na typowego lemingasa przystało
haha! i właśnie przez takie "myślenie" mamy to co mamy w tym zasranym kurwidołku. ręce opadają
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
ja wiem? jak to oceniłeś, że gorsze? bo kurwa dla mnie nie ma większego idiotyzmu, niż pozwolenie sobie na wciągnięcie się w tę wojenkę po-pis i oddanie głosu na którąś z nich, a przy okazji jeszcze czucie się z tego powodu lepszym od "przeciwnika" :)
- Nerwowy
Tak, że gdyby w ostatnich wyborach parlamentarnych PiS nie uzyskał większości pozwalającej na samodzielne rządzenie to nie byłby w stanie w tak krótkim czasie dokonać aż takiego spustoszenia i rozkładu państwa. Teraz to już chuj, bo skoro nie mają innego wyjścia, żeby utrzymać się przy władzy wprowadzą programy, których na dłuższą metę utrzymać się nie da i których nikt po nich nie odważy się tknąć. Zatem każdy głos oddany na inne ugrupowanie niż PiS jest lepszy niż zostanie w domu a za obecny gnój w dużym stopniu odpowiadają właśnie wyborcy, którzy nie głosowali.Heretyk pisze:ja wiem? jak to oceniłeś, że gorsze? bo kurwa dla mnie nie ma większego idiotyzmu, niż pozwolenie sobie na wciągnięcie się w tę wojenkę po-pis i oddanie głosu na którąś z nich, a przy okazji jeszcze czucie się z tego powodu lepszym od "przeciwnika" :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Abstrahując od wojenki. Po trzech latach rządów biało-czerwonej drużyny, chyba nikt poważny nie ma wątpliwości, że większej chujni ten kraj jeszcze nie widział. Zakiwali się na śmierć ostatnimi akcjami. Oczywiście jestem przekonany, że ciemny lud wszystko kupi, szczególnie jak się przesmaruje szmalcem. Najpierw wstaną z kolan, a potem się położą.
-
niby tak, ale nie do końca. bo jak tym innym ugrupowaniem miałaby być PO, to ja wysiadam. nie mnie oceniać kto bardziej ten kraj rozjebał i co by było, gdyby ci pierdoleni złodzieje i nieudacznicy nadal rządzili, ale myślę, że można nad tym w chuj długo debatowaćNerwowy pisze:Tak, że gdyby w ostatnich wyborach parlamentarnych PiS nie uzyskał większości pozwalającej na samodzielne rządzenie to nie byłby w stanie w tak krótkim czasie dokonać aż takiego spustoszenia i rozkładu państwa. Teraz to już chuj, bo skoro nie mają innego wyjścia, żeby utrzymać się przy władzy wprowadzą programy, których na dłuższą metę utrzymać się nie da i których nikt po nich nie odważy się tknąć. Zatem każdy głos oddany na inne ugrupowanie niż PiS jest lepszy niż zostanie w domu a za obecny gnój w dużym stopniu odpowiadają właśnie wyborcy, którzy nie głosowali.Heretyk pisze:ja wiem? jak to oceniłeś, że gorsze? bo kurwa dla mnie nie ma większego idiotyzmu, niż pozwolenie sobie na wciągnięcie się w tę wojenkę po-pis i oddanie głosu na którąś z nich, a przy okazji jeszcze czucie się z tego powodu lepszym od "przeciwnika" :)
Ciekawe, że tyle lat minęło, a nikogo nie złapali. Mieli przecież wszyscy siedzieć. Ja dobrze pamiętam.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
He, he. Kolegi żarty się trzymają, jakby to gadanie o Trybunałach Stanu i więzieniach było na serio.535 pisze:Ciekawe, że tyle lat minęło, a nikogo nie złapali. Mieli przecież wszyscy siedzieć. Ja dobrze pamiętam.
Kerosene keeps me warm.
Czyli to tylko żarty były? No popatrz, a tu koledzy uwierzyli i głosowali. Nie tylko oni przecież. Słyszę codziennie wiele podobnych głosów. O złodziejach, mordercach, zdrajcach, nieudacznikach z tamtej ekipy. Tak jakby ta była inna. Zgodnie z przypuszczeniami poszli jak szarańcza, a nawet nieco mocniej. Znakomicie odrobiona lekcja herr Jarosław, a teraz morda w kubeł, tańczymy i śpiewamy.83koper83 pisze:He, he. Kolegi żarty się trzymają, jakby to gadanie o Trybunałach Stanu i więzieniach było na serio.535 pisze:Ciekawe, że tyle lat minęło, a nikogo nie złapali. Mieli przecież wszyscy siedzieć. Ja dobrze pamiętam.
[youtube][/youtube]
- dzik
Tzn. jakie "myślenie"?Heretyk pisze:dzik pisze:zawsze to lepiej niż zagłosować na PiSHeretyk pisze:ty nigdzie nie idź bo jak zwykle zagłosujesz na tę popierdoloną platformę jak na typowego lemingasa przystało
Nie głosowałem nigdy i nie zamierzam głosować na PO. Uważam jedynie, że PiS jest jeszcze gorsze.
Wyjaśnij mi więc dlaczego niby przez moje "myślenie" mamy to co mamy w tym zasranym kurwidołku.
Mnie też ręce opadają, jak czytam takie posty jak Twoje. Następny wszystkowiedzący, co wszystkie rozumy pozjadał?
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
ulozylem nawet stosowne haiku
jebac pis
i po
jeden huj
jedno zuo
jebac pis
i po
jeden huj
jedno zuo
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Brawo
-
- w mackach Zła
Bardzo dobrze, ale dodałbym, że metalowcy głosujący na PiS to największe zło ;)