o kurwa, pijesz teraz m.in do mnie, ale ja już ruszyłem dupę parę razy i chuja to dało, więc zlituj się i nie obrażaj. tu nie ma po prostu tylu ludzi, który by głosowali na jakąś sensowna partie, to raz. dwa - tu nie ma żadnej sensownej partii. przykra sprawa, ale wydaje mi się, że akurat ty powinieneś to rozumieć. chyba tyle temacieTriceratops pisze:Przypominam, ze ci co najbardziej pierdola, ze matoly wybraly matolow, to ci sami, ktorzy tylko pierdola ale dupy na wybory nie rusza, bo "nie ma sensu". A te tepaki, ktore dostana "pincet+" jednak uwierzyly, ze sie da i sobie wybraly, Wiec mordy w kubel i nie bulgotac a najlepiej wypierdalac tam gdzie obiecujecie, do cieplych krajow czy szwecji.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja tam nikogo nie obrazam, tylko mowie co mysle, ale jezeli nie jest mozliwa selekcja pozytywna, to sie stosuje selekcje negatywna. Pytalem juz jestera na kogo on chcialby zaglosowac, bo sie wyzalil, ze nie ma na kogo. Otoz okazalo sie, ze on sam nie wie na kogo by chcial, podejrzewam, ze taki podmiot polityczny jeszcze nie istnieje, jezeli w ogole jest to mozliwe. Wiekszosc osob narzekajacych, ze nie ma na kogo, ma bardzo podobnie jak jester - nawet w wyobrazni nie potrafia stworzyc takiej partii, na ktora by chcieli oddac glos.
A wybor jest jakby nie patrzec, nikt nie kaze glosowac na bande z magdalenki
woodpecker from space
-
dla mnie Kongres Nowej Prawicy jest najbliżej tego, co bym chciał. jakie poparcie? poniżej 1% :) albo Korwin, ale ten jebany cyrkowiec ewidentnie nie chce wejść do parlamentu. i co, mam iść i poświęcić czas na z góry przegraną sprawę? po jakiego chuja?
- Triceratops
Dziwne, ze jeszcze nie rozumiesz tego, ze ich realnego poparcia nie znasz. Te 1% to tyle ile kreuje sondazownia. Lobby zaplacilo i biedron dostal 14, petru 10, palikot 10. To byla kreacja rzeczywistosci, i oni ja kreuja dla ciebie a ty w to wierzysz. No rozumiem, ze tepy glupi motloch ogladajacy telewizje i skurwiale sondaze robione przez skurwiale sondazownie dla skurwialych tepoglowych widzow lykajacych gowno z monitora, ale czlowiek inteligentny? No kurwa ziom, wierzyc sondazowni to jak wierzyc w swietego mikolaja albo inteligencje u lewakow.Heretyk pisze:dla mnie Kongres Nowej Prawicy jest najbliżej tego, co bym chciał. jakie poparcie? poniżej 1% :) albo Korwin, ale ten jebany cyrkowiec ewidentnie nie chce wejść do parlamentu. i co, mam iść i poświęcić czas na z góry przegraną sprawę? po jakiego chuja?
woodpecker from space
To ile musisz jechać do lokalu? Poza tym, przy takim podejściu sprawa jest faktycznie z góry przegrana. Dlatego nikt wyżej chuja nie podskoczy i w najnowszym rozdaniu będziemy mieli mniej więcej tych samych zawodników.Heretyk pisze:... i co, mam iść i poświęcić czas na z góry przegraną sprawę? po jakiego chuja?
-
- rasowy masterfulowicz
Nic bardziej mylnego, ONI chcą żebyś tak myślał. Tylko PiS lub PO, Cola lub Pepsi, Samanta Fox lub Sabrina itd. Jak zmieni się świadomość ludzi, na różnych polach, zmieni się wszystko.Pacjent pisze:Chronologia wydarzeń i postępowanie najważniejszych graczy sceny politycznej pokazują, że dla Polski nie ma już żadnego ratunku.
Celem życia nie jest przeżycie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Od lat powtarzam, że proces selekcji przywódców powinien opierać się na sprawdzianie sprawności kandydatów w walce wręcz, ew. teście sprawności fizycznej w ogóle. Wolałbym jednak turniej walki wręcz. Nie ma możliwości, żeby efekty były gorsze od obserwowanych teraz, podczas tzw. demokracji.
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
poważnie?Triceratops pisze:Dziwne, ze jeszcze nie rozumiesz tego, ze ich realnego poparcia nie znasz. Te 1% to tyle ile kreuje sondazownia. Lobby zaplacilo i biedron dostal 14, petru 10, palikot 10. To byla kreacja rzeczywistosci, i oni ja kreuja dla ciebie a ty w to wierzysz. No rozumiem, ze tepy glupi motloch ogladajacy telewizje i skurwiale sondaze robione przez skurwiale sondazownie dla skurwialych tepoglowych widzow lykajacych gowno z monitora, ale czlowiek inteligentny? No kurwa ziom, wierzyc sondazowni to jak wierzyc w swietego mikolaja albo inteligencje u lewakow.Heretyk pisze:dla mnie Kongres Nowej Prawicy jest najbliżej tego, co bym chciał. jakie poparcie? poniżej 1% :) albo Korwin, ale ten jebany cyrkowiec ewidentnie nie chce wejść do parlamentu. i co, mam iść i poświęcić czas na z góry przegraną sprawę? po jakiego chuja?
nawet jakby tak było, a nie jest, to jakimś dziwnym trafem i tak ludzie przytomnieją i na fantastów nie głosują. ku uciesze Pana z Wrocławia, bo jemu nie zakładam żeby chodziło o wygrywanie czegokolwiek, li tylko dotacje z budżetu.
mi się marzy taki psikus, aby te kukizy, mikki małe i duże oraz winnickie doszły do władzy. jaja jak berety by były jeszcze większe niż tera są.
lys på slutten av lys
- Medard
Mogłoby być losowanie posłów i senatorów, efekt podobny do obecnego.83koper83 pisze:Od lat powtarzam, że proces selekcji przywódców powinien opierać się na sprawdzianie sprawności kandydatów w walce wręcz, ew. teście sprawności fizycznej w ogóle. Wolałbym jednak turniej walki wręcz. Nie ma możliwości, żeby efekty były gorsze od obserwowanych teraz, podczas tzw. demokracji.
Mniej poobijanych za to.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
chyba się nie rozumiemy. ja nie mówie o sondażach tylko o realnym poparciu. nie znam? oni przecież nigdy nie dostali więcej niż ten błąd statystyczny i nigdy nie dostaną, bo, tak jak już wspominałem, tutaj nie ma praktycznie elektoratu, któremu by pasowało to, co proponują :) tu trzeba naobiecywać i iść w totalne rozdawnictwo, wtedy się wygrywa wybory. myślałem, że to jasne. twój ulubiony Cejrowski wiele razy o tym gadał i pisał przecież, żeby daleko nie szukać. my się możemy mobilizować, nawoływać itd. a i tak chuj z tego będzie i takie są faktyTriceratops pisze: Dziwne, ze jeszcze nie rozumiesz tego, ze ich realnego poparcia nie znasz. Te 1% to tyle ile kreuje sondazownia. Lobby zaplacilo i biedron dostal 14, petru 10, palikot 10. To byla kreacja rzeczywistosci, i oni ja kreuja dla ciebie a ty w to wierzysz. No rozumiem, ze tepy glupi motloch ogladajacy telewizje i skurwiale sondaze robione przez skurwiale sondazownie dla skurwialych tepoglowych widzow lykajacych gowno z monitora, ale czlowiek inteligentny? No kurwa ziom, wierzyc sondazowni to jak wierzyc w swietego mikolaja albo inteligencje u lewakow.
- Hatefire
Rzadko zdarza mi się zgodzić z Kolegą przybyłym z epoki kredy, ale tu ma rację. Na komfort głosowania w 100% zgodnie z swoimi poglądami może sobie pozwolić Janusz Korwin-Mikke, głosując na 57 649 inkarnację swojej partii. Liderzy dużych partii nie mają już tak dobrze, bo są frakcje i skrzydła i trzeba iść na kompromisy. Nawet w systemach totalitarnych dyktatorzy nie maja pełnej swobody, zawsze bowiem istnieją jacyś "natolińczycy" i "puławianie" i koniecznym jest balansowanie. Nawet jak kandydują Hitler i Stalin można wybrać mniejsze zło, w zależności, czy jesteś Żydem czy kułakiem ;-) Jak w gorący lipcowy dzień najdzie cię ochota na zimną colę, to nie wściekasz się, że nie ma takiej o smaku brzoskwiniowym, mimo, że uwielbiasz brzoskwinie, tylko kupujesz zwykłą lub wiśniową. Zawsze głosuję, na tych, którzy akurat najmniej mnie wkurzają i są najbliżej moim poglądom, niezależnie jakie szanse mają.Triceratops pisze:Ja tam nikogo nie obrazam, tylko mowie co mysle, ale jezeli nie jest mozliwa selekcja pozytywna, to sie stosuje selekcje negatywna. Pytalem juz jestera na kogo on chcialby zaglosowac, bo sie wyzalil, ze nie ma na kogo. Otoz okazalo sie, ze on sam nie wie na kogo by chcial, podejrzewam, ze taki podmiot polityczny jeszcze nie istnieje, jezeli w ogole jest to mozliwe. Wiekszosc osob narzekajacych, ze nie ma na kogo, ma bardzo podobnie jak jester - nawet w wyobrazni nie potrafia stworzyc takiej partii, na ktora by chcieli oddac glos.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Kol heretyk, to co mowisz, to samospelniajaca sie przepowiednia. Z takim podejsciem np na silowni nikt by nie targal zelaza, no bo jak nie mam szans podniesc 150 na klate czy sie podciagnac 20 razy to po co probowac. W koncu sie uda. Cierpliwosc jest kluczowa, nie wyjdzie raz, piaty i dziesiaty ale kiedys sie uda, na pewno warto probowac, bo pisotrolle i POKOpancy na pewno rusza dupy, bo maja te wiare.Heretyk pisze:chyba się nie rozumiemy. ja nie mówie o sondażach tylko o realnym poparciu. nie znam? oni przecież nigdy nie dostali więcej niż ten błąd statystyczny i nigdy nie dostaną, bo, tak jak już wspominałem, tutaj nie ma praktycznie elektoratu, któremu by pasowało to, co proponują :) tu trzeba naobiecywać i iść w totalne rozdawnictwo, wtedy się wygrywa wybory. myślałem, że to jasne. twój ulubiony Cejrowski wiele razy o tym gadał i pisał przecież, żeby daleko nie szukać. my się możemy mobilizować, nawoływać itd. a i tak chuj z tego będzie i takie są faktyTriceratops pisze: Dziwne, ze jeszcze nie rozumiesz tego, ze ich realnego poparcia nie znasz. Te 1% to tyle ile kreuje sondazownia. Lobby zaplacilo i biedron dostal 14, petru 10, palikot 10. To byla kreacja rzeczywistosci, i oni ja kreuja dla ciebie a ty w to wierzysz. No rozumiem, ze tepy glupi motloch ogladajacy telewizje i skurwiale sondaze robione przez skurwiale sondazownie dla skurwialych tepoglowych widzow lykajacych gowno z monitora, ale czlowiek inteligentny? No kurwa ziom, wierzyc sondazowni to jak wierzyc w swietego mikolaja albo inteligencje u lewakow.
Dlatego prosze nie siac defetyzmu tylko dzialac.
woodpecker from space
- trup
aahahahahahahaah ja pierdole! Minister edukacji stulecia! :D
Jaki strzał!
Jednym z beneficjentów rekonstrukcji rządu po wyborach do PE może zostać Jarosław Zieliński, który miałby zastąpić na stanowisku minister edukacji Annę Zalewską

Jaki strzał!
Jednym z beneficjentów rekonstrukcji rządu po wyborach do PE może zostać Jarosław Zieliński, który miałby zastąpić na stanowisku minister edukacji Annę Zalewską

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
Esencja. Można by coś tu Zamoyskiego zapodać, ale w sumie po co?trup pisze:aahahahahahahaah ja pierdole! Minister edukacji stulecia! :D
Jaki strzał!
- trup
szkoda śliny na tych kloców... to jest taki upadek że aż strach.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Triceratops
Krotka lawka, zwlaszcza jak osrodek wladzy spierdala w poplochu na zarobek do pe
woodpecker from space
- hcpig
Przecież Ci napisałem referat na pół strony defniujący taką partię do zapoznania się po czym wyedytowałem posta.Triceratops pisze:J Pytalem juz jestera na kogo on chcialby zaglosowac, bo sie wyzalil, ze nie ma na kogo. Otoz okazalo sie, ze on sam nie wie na kogo by chcial, podejrzewam, ze taki podmiot polityczny jeszcze nie istnieje, jezeli w ogole jest to mozliwe.
Yare Yare Daze
- Triceratops
-
ty jesteś idealistą po prostu i bardzo byś chciał żeby się coś zmieniło i żeby było dobrze, ale tak w głębi duszy doskonale sobie zdajesz sprawę, ze to niemożliwe. oczywiście cenię twoją postawę, też bym chciał, żeby to wszystko się rozbetonowowało i poszło w chuj, ale mogę postawić moje wszystkie płyty i książki na to, że przez wiele jeszcze lat będzie polska polityka kręciła sie koło tych dwóch, dużych, absolutnie patologicznych partii + jakiś tam plankton polityczny i "kontestatorzy" typu Kukiz, którzy później głosują tak jak partia która ich przygarnie. no i tyle chyba. głowę za to daję. ale ok, ruszę się i zagłosuję, żeby wytrącić argument, że tylko narzekam i nic nie robieTriceratops pisze: Kol heretyk, to co mowisz, to samospelniajaca sie przepowiednia. Z takim podejsciem np na silowni nikt by nie targal zelaza, no bo jak nie mam szans podniesc 150 na klate czy sie podciagnac 20 razy to po co probowac. W koncu sie uda. Cierpliwosc jest kluczowa, nie wyjdzie raz, piaty i dziesiaty ale kiedys sie uda, na pewno warto probowac, bo pisotrolle i POKOpancy na pewno rusza dupy, bo maja te wiare.
- Ascetic
przeczytałem: "ty jesteś idiotą po prostu" a tu chodziło o "idealistę'. boże. przepraszam.Heretyk pisze:ty jesteś idealistą po prostu i bardzo byś chciał żeby się coś zmieniło i żeby było dobrze, ale tak w głębi duszy doskonale sobie zdajesz sprawę, ze to niemożliwe. oczywiście cenię twoją postawę, też bym chciał, żeby to wszystko się rozbetonowowało i poszło w chuj, ale mogę postawić moje wszystkie płyty i książki na to, że przez wiele jeszcze lat będzie polska polityka kręciła sie koło tych dwóch, dużych, absolutnie patologicznych partii + jakiś tam plankton polityczny i "kontestatorzy" typu Kukiz, którzy później głosują tak jak partia która ich przygarnie. no i tyle chyba. głowę za to daję. ale ok, ruszę się i zagłosuję, żeby wytrącić argument, że tylko narzekam i nic nie robieTriceratops pisze: Kol heretyk, to co mowisz, to samospelniajaca sie przepowiednia. Z takim podejsciem np na silowni nikt by nie targal zelaza, no bo jak nie mam szans podniesc 150 na klate czy sie podciagnac 20 razy to po co probowac. W koncu sie uda. Cierpliwosc jest kluczowa, nie wyjdzie raz, piaty i dziesiaty ale kiedys sie uda, na pewno warto probowac, bo pisotrolle i POKOpancy na pewno rusza dupy, bo maja te wiare.
lys på slutten av lys