POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
535

Re: POlitykowanie

18-02-2019, 15:23

BOLEK pisze:
Pelson pisze:
BOLEK pisze: A ten jak prowokuje i szuka zaczepki :D
kolegę dopadł kryzys wieku średniego ?
Obrazek
Że mnie niby?
nie kol 535[/quote]
Skąd wiedziałem że zaraz pojawi się w temacie Anka Grodzki?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-02-2019, 16:59

535 pisze:Oczywiście, że zagłosuję na WIOSNĘ. Na przekór wszystkim prawiczkom. Niech was ruchają te wstrętne pedały.
Zrób tak koniecznie. Potwierdzasz tylko, że demokracja to g...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
byrgh
zahartowany metalizator

18-02-2019, 17:05

No bo po co komu perspektywa rozwoju i wyższych płac, ważne, że w końcu będzie ichnia wyimaginowana wolność i tolerancja, a potem będziemy wszyscy mogli wzorem niejakiego Stachurskiego zamknąć się w piramidzie i żywić się światłem ;)
535

18-02-2019, 18:29

Pacjent pisze:
535 pisze:Oczywiście, że zagłosuję na WIOSNĘ. Na przekór wszystkim prawiczkom. Niech was ruchają te wstrętne pedały.
Skąd wiedziałem że akurat tutaj nożyczki się odezwą? Komu i w czym przeszkadza głosowanie na uśmiechniętego pana Roberta?
535

18-02-2019, 18:32

byrgh pisze:No bo po co komu perspektywa rozwoju i wyższych płac, ważne, że w końcu będzie ichnia wyimaginowana wolność i tolerancja, a potem będziemy wszyscy mogli wzorem niejakiego Stachurskiego zamknąć się w piramidzie i żywić się światłem ;)
Brzmi interesująco. Zdradź nam zatem, któryż to z arystokratów gwarantuje te atrakcyjne frukta?
Pacjent

18-02-2019, 20:09

535 pisze:
Pacjent pisze:
Skąd wiedziałem że akurat tutaj nożyczki się odezwą? Komu i w czym przeszkadza głosowanie na uśmiechniętego pana Roberta?
Mi to nie przeszkadza. Możesz nawet na złość politykowi X oddać się Biedroniowi w jego atelier. Swoją deklaracją ilustrujesz jakimi niskimi pobudkami kierują się niektórzy (podejrzewam, że większość) wyborcy. To miód na serce takiego antydemokraty jak ja.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

18-02-2019, 21:11

535 pisze:
byrgh pisze:No bo po co komu perspektywa rozwoju i wyższych płac, ważne, że w końcu będzie ichnia wyimaginowana wolność i tolerancja, a potem będziemy wszyscy mogli wzorem niejakiego Stachurskiego zamknąć się w piramidzie i żywić się światłem ;)
Brzmi interesująco. Zdradź nam zatem, któryż to z arystokratów gwarantuje te atrakcyjne frukta?
Też jestem bardzo ciekaw.
dobry kościół to kościół spalony
byrgh
zahartowany metalizator

18-02-2019, 21:16

Nie łączycie faktów. Nie czytacie ze zrozumieniem.
Awatar użytkownika
trup

18-02-2019, 21:46

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

18-02-2019, 22:43

Pacjent pisze:
Mi to nie przeszkadza. Możesz nawet na złość politykowi X oddać się Biedroniowi w jego atelier. Swoją deklaracją ilustrujesz jakimi niskimi pobudkami kierują się niektórzy (podejrzewam, że większość) wyborcy. To miód na serce takiego antydemokraty jak ja.
Przecież polityka x chuj to interesuje. Natomiast są inni , którym momentalnie skacze gul i puszcza zwieracz na sam widok tego typu deklaracji. Mnie to zajebiście bawi.
Pacjent

19-02-2019, 06:31

535 pisze:
Pacjent pisze:
Przecież polityka x chuj to interesuje. Natomiast są inni , którym momentalnie skacze gul i puszcza zwieracz na sam widok tego typu deklaracji. Mnie to zajebiście bawi.
i rób tak dalej. Demokracja to żer dla kompletnych idiotów, zawistników, roszczeniowców, paranoików itp. osobników, którzy nie powinni mieć prawa głosu. Baw się dobrze, głosując ze świadomością, że komuś tam robisz na złość.
535

19-02-2019, 07:25

Ty to jednak naiwny jesteś. Łatwo sterowalny.Nie dość, że masz urojenia, to jeszcze zacietrzewienie 100 procent. W trzy sekundy jesteś przy furtce. No ale nic. Pilnuj . Pilnuj. Tylko zastanów się, w chwili kiedy piana na moment zejdzie z oczu, czy jest jeszcze czego? Tymczasem ciepło się robi, ptaki oszalały, wyciągnij z garażu symbol lewactwa, nasmaruj pedały i więcej radości. WIOSNA idzie! Nikt i nic jej nie zatrzyma.
Pacjent

19-02-2019, 08:00

535 pisze:Ty to jednak naiwny jesteś. Łatwo sterowalny.Nie dość, że masz urojenia, to jeszcze zacietrzewienie 100 procent. W trzy sekundy jesteś przy furtce. No ale nic. Pilnuj . Pilnuj. Tylko zastanów się, w chwili kiedy piana na moment zejdzie z oczu, czy jest jeszcze czego? Tymczasem ciepło się robi, ptaki oszalały, wyciągnij z garażu symbol lewactwa, nasmaruj pedały i więcej radości. WIOSNA idzie! Nikt i nic jej nie zatrzyma.
Nie projektuj na mnie gówna, które masz w głowie. Demokracja to sterowalność, to odwoływanie się do najniższych uczuć gminu, którego jesteś członkiem. Sam temu zresztą dałeś wyraz w powyższych wpisach.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

19-02-2019, 08:12

ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

19-02-2019, 08:22

Ja znowu , jak do tej pory, jeszcze nie brałem udziału w wyborach więc ilekroć o tym wspominam często spotykam się ze zdziwieniem/przerażeniem wszak jakże to? Przecież to obowiązek stawić się i postawić krzyżyk.
Jebać żuli.
535

19-02-2019, 08:22

Pacjent pisze:
535 pisze:Ty to jednak naiwny jesteś. Łatwo sterowalny.Nie dość, że masz urojenia, to jeszcze zacietrzewienie 100 procent. W trzy sekundy jesteś przy furtce. No ale nic. Pilnuj . Pilnuj. Tylko zastanów się, w chwili kiedy piana na moment zejdzie z oczu, czy jest jeszcze czego? Tymczasem ciepło się robi, ptaki oszalały, wyciągnij z garażu symbol lewactwa, nasmaruj pedały i więcej radości. WIOSNA idzie! Nikt i nic jej nie zatrzyma.
Nie projektuj na mnie gówna, które masz w głowie. Demokracja to sterowalność, to odwoływanie się do najniższych uczuć gminu, którego jesteś członkiem. Sam temu zresztą dałeś wyraz w powyższych wpisach.
Ciekawe, czy na żywo też jesteś taki rezolutny? Cieszę się, że doprowadziłem cię do szału. Nawet nie wiesz jak bardzo. Mógłbym ci się odwdzięczyć stekiem przekleństw i obelg do trzeciego pokolenia wstecz, ale nie. Wprawiłeś mnie w tak doskonały nastrój swym wkurwieniem, że zostawię to tak jak jest.
Awatar użytkownika
uglak

19-02-2019, 08:38

wyglada na to ze Makron znalazl sposob na protesty we Francji - nowa, oficjalna wersja jest taka, ze zolte kamizelki to antysemici. beda wiece antykamizelkowe i dochodzenia.
Guilty of being right
535

19-02-2019, 08:59

Heretyk pisze:ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"
Podtrzymując niepowtarzalną atmosferę tego tematu, zapytam podchwytliwie, który z wymienionych argumentów przeważył, gdy oddawałeś głos na zawodników biało-czerwonej drużyny w ostatnich wyborach parlamentarnych?
Pelson
rasowy masterfulowicz

19-02-2019, 09:26

Pacjent pisze:
535 pisze:
Pacjent pisze:
i rób tak dalej. Demokracja to żer dla kompletnych idiotów, zawistników, roszczeniowców, paranoików itp. osobników, którzy nie powinni mieć prawa głosu. Baw się dobrze, głosując ze świadomością, że komuś tam robisz na złość.
O kurwa, ale bulwers, aż się kawą z rana poplułem. Co za zgorzkniałość z tego postu wybija, jakie rozczarowanie i dziecięce obrażenie :D

Chapeau bas 535.
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Heretyk

19-02-2019, 09:42

535 pisze:
Heretyk pisze:ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"
Podtrzymując niepowtarzalną atmosferę tego tematu, zapytam podchwytliwie, który z wymienionych argumentów przeważył, gdy oddawałeś głos na zawodników biało-czerwonej drużyny w ostatnich wyborach parlamentarnych?

Stefan
ODPOWIEDZ