nie kol 535[/quote]BOLEK pisze:Że mnie niby?Pelson pisze:kolegę dopadł kryzys wieku średniego ?BOLEK pisze: A ten jak prowokuje i szuka zaczepki :D
Skąd wiedziałem że zaraz pojawi się w temacie Anka Grodzki?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
nie kol 535[/quote]BOLEK pisze:Że mnie niby?Pelson pisze:kolegę dopadł kryzys wieku średniego ?BOLEK pisze: A ten jak prowokuje i szuka zaczepki :D
Zrób tak koniecznie. Potwierdzasz tylko, że demokracja to g...535 pisze:Oczywiście, że zagłosuję na WIOSNĘ. Na przekór wszystkim prawiczkom. Niech was ruchają te wstrętne pedały.
Skąd wiedziałem że akurat tutaj nożyczki się odezwą? Komu i w czym przeszkadza głosowanie na uśmiechniętego pana Roberta?Pacjent pisze:Zrób tak koniecznie. Potwierdzasz tylko, że demokracja to g...535 pisze:Oczywiście, że zagłosuję na WIOSNĘ. Na przekór wszystkim prawiczkom. Niech was ruchają te wstrętne pedały.
Brzmi interesująco. Zdradź nam zatem, któryż to z arystokratów gwarantuje te atrakcyjne frukta?byrgh pisze:No bo po co komu perspektywa rozwoju i wyższych płac, ważne, że w końcu będzie ichnia wyimaginowana wolność i tolerancja, a potem będziemy wszyscy mogli wzorem niejakiego Stachurskiego zamknąć się w piramidzie i żywić się światłem ;)
Mi to nie przeszkadza. Możesz nawet na złość politykowi X oddać się Biedroniowi w jego atelier. Swoją deklaracją ilustrujesz jakimi niskimi pobudkami kierują się niektórzy (podejrzewam, że większość) wyborcy. To miód na serce takiego antydemokraty jak ja.535 pisze:Skąd wiedziałem że akurat tutaj nożyczki się odezwą? Komu i w czym przeszkadza głosowanie na uśmiechniętego pana Roberta?Pacjent pisze:Zrób tak koniecznie. Potwierdzasz tylko, że demokracja to g...535 pisze:Oczywiście, że zagłosuję na WIOSNĘ. Na przekór wszystkim prawiczkom. Niech was ruchają te wstrętne pedały.
Też jestem bardzo ciekaw.535 pisze:Brzmi interesująco. Zdradź nam zatem, któryż to z arystokratów gwarantuje te atrakcyjne frukta?byrgh pisze:No bo po co komu perspektywa rozwoju i wyższych płac, ważne, że w końcu będzie ichnia wyimaginowana wolność i tolerancja, a potem będziemy wszyscy mogli wzorem niejakiego Stachurskiego zamknąć się w piramidzie i żywić się światłem ;)
Przecież polityka x chuj to interesuje. Natomiast są inni , którym momentalnie skacze gul i puszcza zwieracz na sam widok tego typu deklaracji. Mnie to zajebiście bawi.Pacjent pisze:
Mi to nie przeszkadza. Możesz nawet na złość politykowi X oddać się Biedroniowi w jego atelier. Swoją deklaracją ilustrujesz jakimi niskimi pobudkami kierują się niektórzy (podejrzewam, że większość) wyborcy. To miód na serce takiego antydemokraty jak ja.
i rób tak dalej. Demokracja to żer dla kompletnych idiotów, zawistników, roszczeniowców, paranoików itp. osobników, którzy nie powinni mieć prawa głosu. Baw się dobrze, głosując ze świadomością, że komuś tam robisz na złość.535 pisze:Przecież polityka x chuj to interesuje. Natomiast są inni , którym momentalnie skacze gul i puszcza zwieracz na sam widok tego typu deklaracji. Mnie to zajebiście bawi.Pacjent pisze:
Mi to nie przeszkadza. Możesz nawet na złość politykowi X oddać się Biedroniowi w jego atelier. Swoją deklaracją ilustrujesz jakimi niskimi pobudkami kierują się niektórzy (podejrzewam, że większość) wyborcy. To miód na serce takiego antydemokraty jak ja.
Nie projektuj na mnie gówna, które masz w głowie. Demokracja to sterowalność, to odwoływanie się do najniższych uczuć gminu, którego jesteś członkiem. Sam temu zresztą dałeś wyraz w powyższych wpisach.535 pisze:Ty to jednak naiwny jesteś. Łatwo sterowalny.Nie dość, że masz urojenia, to jeszcze zacietrzewienie 100 procent. W trzy sekundy jesteś przy furtce. No ale nic. Pilnuj . Pilnuj. Tylko zastanów się, w chwili kiedy piana na moment zejdzie z oczu, czy jest jeszcze czego? Tymczasem ciepło się robi, ptaki oszalały, wyciągnij z garażu symbol lewactwa, nasmaruj pedały i więcej radości. WIOSNA idzie! Nikt i nic jej nie zatrzyma.
Ciekawe, czy na żywo też jesteś taki rezolutny? Cieszę się, że doprowadziłem cię do szału. Nawet nie wiesz jak bardzo. Mógłbym ci się odwdzięczyć stekiem przekleństw i obelg do trzeciego pokolenia wstecz, ale nie. Wprawiłeś mnie w tak doskonały nastrój swym wkurwieniem, że zostawię to tak jak jest.Pacjent pisze:Nie projektuj na mnie gówna, które masz w głowie. Demokracja to sterowalność, to odwoływanie się do najniższych uczuć gminu, którego jesteś członkiem. Sam temu zresztą dałeś wyraz w powyższych wpisach.535 pisze:Ty to jednak naiwny jesteś. Łatwo sterowalny.Nie dość, że masz urojenia, to jeszcze zacietrzewienie 100 procent. W trzy sekundy jesteś przy furtce. No ale nic. Pilnuj . Pilnuj. Tylko zastanów się, w chwili kiedy piana na moment zejdzie z oczu, czy jest jeszcze czego? Tymczasem ciepło się robi, ptaki oszalały, wyciągnij z garażu symbol lewactwa, nasmaruj pedały i więcej radości. WIOSNA idzie! Nikt i nic jej nie zatrzyma.
Podtrzymując niepowtarzalną atmosferę tego tematu, zapytam podchwytliwie, który z wymienionych argumentów przeważył, gdy oddawałeś głos na zawodników biało-czerwonej drużyny w ostatnich wyborach parlamentarnych?Heretyk pisze:ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"
O kurwa, ale bulwers, aż się kawą z rana poplułem. Co za zgorzkniałość z tego postu wybija, jakie rozczarowanie i dziecięce obrażenie :DPacjent pisze:i rób tak dalej. Demokracja to żer dla kompletnych idiotów, zawistników, roszczeniowców, paranoików itp. osobników, którzy nie powinni mieć prawa głosu. Baw się dobrze, głosując ze świadomością, że komuś tam robisz na złość.535 pisze:Przecież polityka x chuj to interesuje. Natomiast są inni , którym momentalnie skacze gul i puszcza zwieracz na sam widok tego typu deklaracji. Mnie to zajebiście bawi.Pacjent pisze:
535 pisze:Podtrzymując niepowtarzalną atmosferę tego tematu, zapytam podchwytliwie, który z wymienionych argumentów przeważył, gdy oddawałeś głos na zawodników biało-czerwonej drużyny w ostatnich wyborach parlamentarnych?Heretyk pisze:ktoś kto ma jakieś elementarne poczucie humoru czy też wyczucie ironii widzi, że 535 jaja sobie robi. ale smutne i straszne zarazem jest to, że wielu prezentujących podejście tego typu, faktycznie głosuje "na złość", "dla żartu", z nudów czy dlatego "że teściu lubi tę partię" albo "Stefan mi podpowiedział"