POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

13-02-2019, 15:46

Pompeo nieźle poczochrał elektorat PiS wygłaszając laudację na część Franka Blajchmana - stalinowskiego zbrodniarza i m.in. kierownika Wydziału Więzień i Obozów kieleckiego Wojewódzkiego Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

13-02-2019, 16:37

trup pisze:Nie, nie. Wstalismy z kolan . Jesteśmy teraz dumnym, niezależnym państwem .
Ci górale mogą robić te oscypki czy nie ? Jak to jest?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

13-02-2019, 16:39

https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/13 ... yczny.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zobaczymy co się z tego wykluje, będę obserwował bo idea "mniej państwa - więcej samorządności" jest mi zdecydowanie bliska.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

13-02-2019, 17:43

Pacjent pisze:https://www.magnapolonia.org/pompeo-wez ... CUfbnYX1TE

Zrobili Amerykanom konferencję by zostać przez nich dodatkowo przeczołganym. Co za k.......
Kiedyś chociaż paciorki przywozili...
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Triceratops

13-02-2019, 17:45

Pacjent pisze:Pompeo nieźle poczochrał elektorat PiS wygłaszając laudację na część Franka Blajchmana - stalinowskiego zbrodniarza i m.in. kierownika Wydziału Więzień i Obozów kieleckiego Wojewódzkiego Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego :)
No pocisnal im chwalac zyda ubeka, podejrzewam, ze to wstepne namaczanie przed praniem zgrubnym.
Takie rzeczy powinni wyciagac zydzi z gw a nie jakies kurwa tasmy, na ktorych nic nie ma.
woodpecker from space
Pacjent

13-02-2019, 19:28

Ewidentnie rów jest nawilżony i zaczyna się dymanie. Szkoda, że to my będziemy dymani.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

13-02-2019, 22:12

Obrazek
- To jest przełom, jeżeli chodzi o możliwości bojowe wojska Polskiego - mówił Mariusz Błaszczak. W przypadku konfliktu jest to broń, która sięga na tyły przeciwnika. Jest skuteczna w zakresie odstraszania. Mając taką broń pokazujemy, że polska armia jest silna i nowoczesna.

Ten facet jest niemożliwy. Kurwa mać. Mój bohater, mój Napoleon. To w końcu komu chcemy przypierdolić tymi rakietami? Czechom, czy Słowakom?
Awatar użytkownika
trup

14-02-2019, 08:33

Amerykanie - źli. Niemcy - won! Skandynawia - patologia! Niech się nie wpierdalaja. Ukraina - na wróg. To kto jest dobry?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

14-02-2019, 08:36

Paszczak mistrz, dziś w Trójce pociskał takie dyrdymały, że głowa mała - kupowanie amerykańskiej broni po zawyżonej cenie bez przetargu w procedurze "rozmów" nazywa wielkim sukcesem. On naprawdę myśli, że jak mu Jankesi pucują, że stoimy ramię w ramię, i że potencjał wojskowy Polski i USA jest nie do przecenienia, to zwalnia go z obowiązku prowadzenia zakupów zgodnie z Prawem Zamówień Publicznych...
Obrazek
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Pacjent

14-02-2019, 08:43

trup pisze:Amerykanie - źli. Niemcy - won! Skandynawia - patologia! Niech się nie wpierdalaja. Ukraina - na wróg. To kto jest dobry?
Rozmowy powinny być prowadzone zgodnie z tym co wyznaczają nam nasi wrogowie, a w tej chwili agresywne działania wobec RP realizują Waszyngton, Tel Awiw i Berlin (przez UE). Teheran - Ankara - Pekin - Mińsk - Moskwa. Tak powinno wyglądać tournee szefa MSZ.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-02-2019, 15:56

Co jak co ale pisiory dostaly w pysk najpierw od USzydkow a potem od IZrozydkow, Netanjahu wprost pierdolnal, ze celem jest wojna z iranem, co PAP i rezimowa tv skrzetnie wygumkowaly :D Jak tak patrze to nawet pisoskie betony sie zaczynaja drapac po glowie. A ten ohydny propisowski "literat wannabe" to nawet pocisnal im gorzej, ze za ZSRR bylismy bardziej asertywni.
https://nczas.com/2019/02/14/ziemkiewic ... wobec-usa/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

14-02-2019, 16:11

Dekady na pasku Sowietów, teraz na pasku Ameryki - i ja tu zaprzeczyć genowi "murzyńskości"? Mimo całej mojej antypatii do autora tegoż określenia, nie bardzo się chyba da.
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

14-02-2019, 16:19

Pisowcy to prawdziwi mistrzowie lizania dupska amerykanom,no ale w tej partii nie brakuje przecież chłopców lubiących to robić.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Pacjent

14-02-2019, 16:22

Prodi pisze:Dekady na pasku Sowietów, teraz na pasku Ameryki - i ja tu zaprzeczyć genowi "murzyńskości"? Mimo całej mojej antypatii do autora tegoż określenia, nie bardzo się chyba da.
Pasek niemiecki z wejściem do UE Ci się urwał?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-02-2019, 16:28

trup pisze:Amerykanie - źli. Niemcy - won! Skandynawia - patologia! Niech się nie wpierdalaja. Ukraina - na wróg. To kto jest dobry?
A jest taki kraj który bezinteresownie będzie nadstawiał karku za ziemniaków z nic nie znaczącego kraju?
Zamiast prężyć liche mięśnie lepiej postawić na gospodarkę. Niby jest tak dobrze, że nawet Ukry palą stąd podeszwy, niebawem Trzeci świat oleje zaproszenie na miłe i sympatyczne saksy do ziemniakowa.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

14-02-2019, 16:33

Pacjent pisze:
Prodi pisze:Dekady na pasku Sowietów, teraz na pasku Ameryki - i ja tu zaprzeczyć genowi "murzyńskości"? Mimo całej mojej antypatii do autora tegoż określenia, nie bardzo się chyba da.
Po co sie pchac w jakis zamorksi sojusz gdy mozna calkiem przytulnie zyc w dealu z Niemcami?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

14-02-2019, 16:40

Pacjent pisze:
Nie każdy, jak to zwykł zresztą robić prawie każdy prawacki leming, stawia znak równości pomiędzy UE (Eurokołchoz) a Soviet Union. Po odrzuceniu biurokratycznych idiotyzmów i powrocie do wartości będących u podstaw założenia UE jestem za jej trwaniem. Nie widzę póki co żadnej sensownej alternatywy, stąd też mój "eurorealizm". Ty natomiast widzę cały czas w stanie oblężenia, przejebane.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

14-02-2019, 16:41

535 pisze:Obrazek
- To jest przełom, jeżeli chodzi o możliwości bojowe wojska Polskiego - mówił Mariusz Błaszczak. W przypadku konfliktu jest to broń, która sięga na tyły przeciwnika. Jest skuteczna w zakresie odstraszania. Mając taką broń pokazujemy, że polska armia jest silna i nowoczesna.

Ten facet jest niemożliwy. Kurwa mać. Mój bohater, mój Napoleon. To w końcu komu chcemy przypierdolić tymi rakietami? Czechom, czy Słowakom?
Czepiasz się :) Kaliningrad w zasięgu. Byłby, gdyby cokolwiek z tego sprzętu zdołało przetrwać odpowiednio długo w razie "W".
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Pacjent

14-02-2019, 16:48

Prodi pisze:
Pacjent pisze:
Nie każdy, jak to zwykł zresztą robić prawie każdy prawacki leming, stawia znak równości pomiędzy UE (Eurokołchoz) a Soviet Union. Po odrzuceniu biurokratycznych idiotyzmów i powrocie do wartości będących u podstaw założenia UE jestem za jej trwaniem. Nie widzę póki co żadnej sensownej alternatywy, stąd też mój "eurorealizm". Ty natomiast widzę cały czas w stanie oblężenia, przejebane.
Nie postawiłem znaku równości między ZSRR a UE. Czy Ty postawiłeś znak równości między ZSRR a USA? Stan oblężenia to bardzo nieprecyzyjne określenie, bo do obecnie mamy "zaledwie" wojnę dyplomatyczną z USA/Izraelem przy obecności wojsk tego pierwszego wroga w charakterze sojusznika na terenie RP. Bardzo dziwna sytuacja.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

14-02-2019, 17:46

Prodi pisze:Nie każdy, jak to zwykł zresztą robić prawie każdy prawacki leming, stawia znak równości pomiędzy UE (Eurokołchoz) a Soviet Union. Po odrzuceniu biurokratycznych idiotyzmów i powrocie do wartości będących u podstaw założenia UE jestem za jej trwaniem. Nie widzę póki co żadnej sensownej alternatywy, stąd też mój "eurorealizm". Ty natomiast widzę cały czas w stanie oblężenia, przejebane.
zdajesz sobie sprawe, ze to czyni z Ciebie wstecznego eurosceptyka, ktory nie rozumie nowych celow polityki europejskiej?
Guilty of being right
ODPOWIEDZ