"Myśli niegrzeczne przychodzą mi do głowy
Chciałbym mieć w domu karabin maszynowy
Durnotę ukarać, hołotę powybijać
W moim słusznym gniewie nikogo nie pomijać..."
A tak w ogóle, to trzeba było ich nie wkurwiać!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
"Myśli niegrzeczne przychodzą mi do głowy
Nawet policja to wie i ostro wjeżdża w przeciwników covidowych obostrzeń, ale aborcjonistów omija szerokim łukiem.
Ponoć niemieccy neonaziści mają ruszyć na pomoc przyjaciołom ideologicznym z konfederackich oddziałów ORMO i SS ?mistrzsardu pisze: ↑28-10-2020, 20:10Ponoć niemiecka antifa ma ruszyć na pomoc aborcji. Ciekawe czy wezmą zapas sojowego latte?
Ciekawe dlaczego skoro są zwolennikami aborcji i zabijania ze względów eugenicznych?dzik pisze: ↑29-10-2020, 08:37Ponoć niemieccy neonaziści mają ruszyć na pomoc przyjaciołom ideologicznym z konfederackich oddziałów ORMO i SS ?mistrzsardu pisze: ↑28-10-2020, 20:10Ponoć niemiecka antifa ma ruszyć na pomoc aborcji. Ciekawe czy wezmą zapas sojowego latte?
No tak, bo kobieta, która nie chce urodzić dziecka z poważnymi wadami rozwojowymi, realizuje koncepcje eugeniczne, bo jej zależy na czystości genetycznej narodu polskiego. Weź się pierdolnij w łeb o ścianę, może się ci polepszy.
ok. bedzie tutaj. bo chyba zrozumiałem przekaz. częściowo do mnie, częściowo nie do mnie. to co do Pacjenta to zrozumie, ale będzie się starał robić to dalej co robi.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
nikogo nie dziwi.
Wystarczy Wmówić ludziom że dobra doczesne i materializm to zło i że tylko golodupce wstapia do królestwa niebieskiego które nie jest z tego świata. I już ich masz w garści.
jasne. wklej jeszcze kilka filmików jak małpy biją gimbze i kobietki.mistrzsardu pisze: ↑29-10-2020, 10:25Pozwolę zacytować sobie komentarz z portalu ekonomicznego stooq.pl. Także o to moim zdaniem toczy się gra, a nie o żadną "aborcję" czy "prawa kobiet", tłum tradycyjnie daje się rozgrywać, gdy rzeczy ważne dzieją się za sceną.
"Każdy kto wie, jak działa magik, zapewne zorientował się już, że rząd ponownie próbuje wszystkich nabrać na tę samą sztuczkę i jak na razie idzie mu to nieźle. Wyciągnięcie kwestii ustawy antyaborcyjnej w szczycie pandemii wielu uznaje za skrajny przejaw głupoty (wiadomo, że ludzie masowo wyjdą na ulicę). Można jednak spojrzeć na to z innej strony. Teraz wszyscy zajmują się aborcją (skutecznie odwrócona uwaga od tego, o co rzeczywiście toczy się gra). W środowisku inwestorów coraz częściej spotkać można jednak opinię, że może być to jedynie zasłona dymna do zmiany konstytucyjnego limitu zadłużenia 60% do PKB (jego przekroczenie skutkowałoby tym, że w kolejnym roku budżet musiałby być bez deficytu), oczywiście we współpracy z opozycją. Tej zresztą po przejęciu władzy np. w następnym rozdaniu też będzie to na rękę, bo będzie miała otwartą furtkę do dalszego wzrostu zadłużenia i finansowania socjalu (czyli utrzymania władzy, a tylko na tym zależy politykom). Na czym może się to odbić? M.in. na wiarygodności naszego kraju w oczach inwestorów (posypią się ratingi). A co podpowiada zachowanie złotego? Tutaj polecam dla odmiany spojrzenie na bardzo wysoki, bo miesięczny interwał PLN Index. Tak nie wygląda rynek, który ma ochotę rosnąć."