Wybory parlamentarne 2019

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Wybory parlamentarne 2019

Czas głosowania minął 13-10-2019, 22:42

PiS
19
12%
PO
20
13%
Lewica
52
33%
PSL
4
3%
Konfederacja
36
23%
Nie głosuję
25
16%

Liczba głosów: 156
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybory parlamentarne 2019

11-10-2019, 13:57

Bloodcult pisze:Jakby te róże rozdawała w McDonald's to też by była afera ze to teren prywatny ? No nie, poruszyła sumienia które lewacki establishment w ramach zarobku starał się zagłuszyć. Taka różnica kol. Drone.
Czyli twierdzisz, że jak się wpierdolę do kościoła i zacznę rozdawać prezerwatywy, a na prośbę proboszcza o opuszczenie odmówię, to nie powinna mnie wyprowadzić policja i ukarać mandatem? Czy może tylko katolicy powinni mieć taki przywilej?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-10-2019, 13:58

Medard pisze:Ale o co się rozchodzi? co za temat się zrobił o kiblu i konstantynowie.
Do kogo podchodzić niby?

Piszę, że Agora trochę ograniczyła działalność w strefie papierowej, bo wcześniej, ktoś zapodał info, że idą do boju o lepsze jutro. I w czym problem?
z tym co zawsze.
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult

11-10-2019, 14:04

Hatefire pisze:Czyli twierdzisz, że jak się wpierdolę do kościoła i zacznę rozdawać prezerwatywy, a na prośbę proboszcza o opuszczenie odmówię, to nie powinna mnie wyprowadzić policja i ukarać mandatem? Czy może tylko katolicy powinni mieć taki przywilej?
Mandat to pewnie dostaniesz. U Mary się na mandacie nie skończyło tylko na odsiadce. Pan Motyl za wpierdolenie na procesje siedzieć nie poszedł.

Poza tym gumy nie zabijają a oborcja owszem :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Ascetic

11-10-2019, 14:07

Bloodcult pisze:
Hatefire pisze:Czyli twierdzisz, że jak się wpierdolę do kościoła i zacznę rozdawać prezerwatywy, a na prośbę proboszcza o opuszczenie odmówię, to nie powinna mnie wyprowadzić policja i ukarać mandatem? Czy może tylko katolicy powinni mieć taki przywilej?
Mandat to pewnie dostaniesz. U Mary się na mandacie nie skończyło tylko na odsiadce. Pan Motyl za wpierdolenie na procesje siedzieć nie poszedł.

poważna sprawa. nie zapomnij klęcząc przy kratce w niedziele się wyspowiadać z tego.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

11-10-2019, 14:10

Bloodcult pisze:Mandat to pewnie dostaniesz. U Mary się na mandacie nie skończyło tylko na odsiadce. Pan Motyl za wpierdolenie na procesje siedzieć nie poszedł.

To mniej pretensje do kanadyjskiego prawa. Nie mówię już o tym, że media katolickie od lat powtarzają kłamstwo jakoby ukarano ją za mówienie aborcji, podczas gdy chodziło o zwykłe naruszenie czyjejś własności. Ruch antyaborcyjny jak najbardziej w Kanadzie istnieje i nikt im ust nie knebluje. Zresztą czy w tym całym dekalogu nie macie czegoś o fałszywym świadectwie czy jakoś tak?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Drone

11-10-2019, 14:16

Hatefire pisze:
Bloodcult pisze:Mandat to pewnie dostaniesz. U Mary się na mandacie nie skończyło tylko na odsiadce. Pan Motyl za wpierdolenie na procesje siedzieć nie poszedł.

To mniej pretensje do kanadyjskiego prawa. Nie mówię już o tym, że media katolickie od lat powtarzają kłamstwo jakoby ukarano ją za mówienie aborcji, podczas gdy chodziło o zwykłe naruszenie czyjejś własności. Ruch antyaborcyjny jak najbardziej w Kanadzie istnieje i nikt im ust nie knebluje. Zresztą czy w tym całym dekalogu nie macie czegoś o fałszywym świadectwie czy jakoś tak?
Nie poszła siedzieć od razu, tylko wtedy, jak złamała zakaz zakłócania miru domowego czy jakoś tak. U nas by to działało w dokładnie ten sam sposób. Dostajesz grzywnę i zakaz, a jak złamiesz, to odsiadka. I tak, jeśli ktoś w kościele by rozdawał prezerwatywy, a księżulo chciałby go wyprosić, to ma do tego pełne prawo i może dzwonić nawet na pały. Tak samo jak zarządca McDonalda może wyprosić kogoś, kto prowadzi agitkę lub działalność gospodarczą na terenie placówki.

Czy jak pójdę do Lidla i rozłożę pośrodku kram, na którym będę rozdawał darmową wódkę, i mnie za to wyprowadzą, to powinienem pisać do mediów typu DoRzeczy, że kneblują i przeszkadzają w działaniach na rzecz wolności i prawdy?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-10-2019, 14:20

Na marginesie już, jakby kolega Bloodcult znał koncepcje dotyczące tzw. obywatelskiego nieposłuszeństwa, to by wiedział, że przyjęcie kary jest jego elementem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

11-10-2019, 14:25

Ascetic pisze:
Lucek pisze:no prosze, naczelny hipsterek masterfula powrócił, a już myślałem ze pan różowa skarpetka zamknął sie w sobie :D

widzę, że się zjebie cieszysz. zupełnie niepotrzebnie.

dobra. do brzegu. a ty patafianie na kogo będziesz głosował?

jak to na kogo ? na Ciebie oczywiście, na kogóż by innego ?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

11-10-2019, 14:41

Lucek pisze:
Ascetic pisze:
Lucek pisze:no prosze, naczelny hipsterek masterfula powrócił, a już myślałem ze pan różowa skarpetka zamknął sie w sobie :D

widzę, że się zjebie cieszysz. zupełnie niepotrzebnie.

dobra. do brzegu. a ty patafianie na kogo będziesz głosował?

jak to na kogo ? na Ciebie oczywiście, na kogóż by innego ?
to błąd. u mnie w programie byłaby eugenika. wiesz co to by dla ciebie z twoim ... by znaczyło.

a teraz pisz. renegat pawełek ? kuce ? czy łożący na darmozjadów ? bo o popieranie peo przy całym twoim zapóźnieniu ciebie jednak nie podejrzewam
Awatar użytkownika
Bloodcult

11-10-2019, 14:47

Hatefire pisze:To mniej pretensje do kanadyjskiego prawa.
Mam. To Drone stawia je za wzór wolności i swobody.

Poza tym nigdzie nie pisałem że zamknięto ja za mówienie - była w klinikach i rozdawała tam białe róże.

Awatar użytkownika
Hatefire

11-10-2019, 14:55

Bloodcult pisze:Poza tym nigdzie nie pisałem że zamknięto ja za mówienie - była w klinikach i rozdawała tam białe róże.
No to w czym problem i dlaczego w ogóle podnosisz temat? Jak ci się Świadkowie Jehowy wjebią na chatę i nie będą chcieli wyjść dopóki nie przeczytasz Strażnicy, to wezwiesz policję. Policja ich wyprowadzi i ukarze zgodnie z prawem. To samo stało się z panią Wagner
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

11-10-2019, 15:00

Nie wlazła na chatę.

Jak mi świadkowie Jehowy wejdą do wulkanizacji, rozdadzą obrazki i wyjdą to psów nie wezwę. Aborcja to biznes obarczony ryzykiem że jednak ktoś zaprotestuje że się za śmierci trzepie hajs.

Awatar użytkownika
Hatefire

11-10-2019, 15:02

Owszem, to niech protestuje nie łamiąc prawa. Wielu ludzi tak robi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

11-10-2019, 15:03

Hatefire pisze:Owszem, to niech protestuje nie łamiąc prawa. Wielu ludzi tak robi.
Prawo jest lewackie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

11-10-2019, 15:19

Wacław pisze:to błąd. u mnie w programie byłaby eugenika. wiesz co to by dla ciebie z twoim ... by znaczyło.

a teraz pisz. renegat pawełek ? kuce ? czy łożący na darmozjadów ? bo o popieranie peo przy całym twoim zapóźnieniu ciebie jednak nie podejrzewam

od kilku miesięcy ze tak powiem ze względu na pewne nowe występujące zjawisko przestałem sie interesować tzw polityką, wszystko ma swoje granice, ty jako głupek ani reszta głupków zapewne nie bedzie wiedziała o co chodzi, w ogóle razi mnie wasza niedojebana dyskusja jak gdyby nigdy nic, bełkot i ślinotok, powielacie tylko cały czas jakieś brednie które kotoś inny napchał wam do tych pustych głów, własnych spostrzeżeń zero, brzydze sie wami kurwy
Awatar użytkownika
Ascetic

11-10-2019, 15:57

Lucek pisze:
Wacław pisze:to błąd. u mnie w programie byłaby eugenika. wiesz co to by dla ciebie z twoim ... by znaczyło.

od kilku miesięcy ze tak powiem ze względu na pewne nowe występujące zjawisko przestałem sie interesować tzw polityką, wszystko ma swoje granice, ty jako głupek ani reszta głupków zapewne nie bedzie wiedziała o co chodzi, w ogóle razi mnie wasza niedojebana dyskusja jak gdyby nigdy nic, bełkot i ślinotok, powielacie tylko cały czas jakieś brednie które kotoś inny napchał wam do tych pustych głów, własnych spostrzeżeń zero, brzydze sie wami kurwy
i vice versa. w sensie, że się tobą też brzydzę kurwo. no chyba, że dasz się uśpić to ciebie nawet polubię.

a i się podziel tymi swoimi przemyśleniami w opozycji do braku moich przemyśleń. może nawet mnie przekonasz. jako hipster jestem elastyczny. dzisiaj różowe skarpety, jutro limonkowe, a może i sweterek w serek. no dawaj. a nie tylko z tylnego siedzenia popierdywanie z rozruchanej twojej dupy. dawaj. podziel się. oświeć.

ps. uwierz mi jestem naprawdę bardzo ciekawy co masz na ten temat do powiedzenia. jaka opcja jest tą słuszną. większość tutaj beznamiętnie się produkująca jest czytelna i nudna do wyrzygu. Ciebie słoniku jestem ciekawy. nie krępuj się. masz swoje 5 minut.
Poro
Heretyk

11-10-2019, 16:10

konfederacja ma mój program, ale tam są niestety sami psychole. no i oczywiście jak zawsze nie wejdą. tak jak od 30 lat. boże... jebać ludzkość i demokrację. i ten popierdolony kraj
Awatar użytkownika
Drone

11-10-2019, 16:17

Heretyk pisze:konfederacja ma mój program
To znaczy jaki? Zamknąć się w szafie i wpuszczać tylko księdza?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

11-10-2019, 16:20

A Lewica to jaki ma ? Zamknąć księdza w szafie i się uśmiechać ?

Heretyk

11-10-2019, 16:21

Drone

lubię cię bardzo i szanuję, więc to przemilczę :)

sam idziesz głosować czy nie? a jak tak to na kogo? z czystej ciekawości?

tylko nie pisz że na schetynę, bo się wypiszę na zawsze
ODPOWIEDZ