Czego?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Wszystkie platformy predzej czy pozniej padna, pytanie tylko jak szybko.mistrzsardu pisze: ↑20-03-2025, 10:23Nie sądzę. To jest nałóg tak samo jak Facebook czy Instagram itd.
Pytanie jest raczej, czy to co je zastąpi nie będzie jeszcze gorsze.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-03-2025, 14:21Wszystkie platformy predzej czy pozniej padna, pytanie tylko jak szybko.
Z tym,że jest różnica czy coś się zjebie za naszego życia, czy za miliard lat. Przynajmniej dla obecnie żyjących
Mam w takim razie nadzieję, że musk padnie za naszego żywota.
Nikt chyba nie ma wątpliwości, gdzie stoją miłośnicy kloaki i ich wyborcy i gdzie tak żywo spoglądają - na wschód, na wschód, wszak ciągnie ich do swoich.Sgt. Barnes pisze: ↑20-03-2025, 15:22https://wiadomosci.wp.pl/glosna-uchwala ... 291683968a
Muski opadły. PiS i Konfa = ruskie pierogi.
Bladzie pierdolone.![]()
hcpig pisze: ↑20-03-2025, 18:01Powstaje Grupa Kontr Hipopo... tfu, Kobra!
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kobra-c ... na/zkr125g
Nie wiem kim jest ten człowiek, ale nazywa się albo jak nazista co ukrył się w Argentynie, albo złol z filmów o Jamesie Bondzie hehepotencjalny prezes to Roman Fritz
Mentzen czy nie Mentzen oni wszsycy nadają się tylko do regularnego rozstrzelania bez względu na orientację polityczną. Teraz np platforma szuka pieniędzy i z z racji przedawniania się spraw grantów przyznawanych na czas covidów na szeroką skalę robi kontrolę wśród tysięcy przedsiębiorców z ramienia zusu. Min u mnie. na siłe szukają pieniędzy. To pewnie ta jedna z wielu dobrych zmian. Oni są wszyscy chuja warci. U mnie jest w firmie niemiecki ordung ale ile osób będzie się musiało rozliczyć z tego kiedy te środki na czas covidowego przystoju ratowały im dupę. A wiele firm nie będzie w stanie wykazać celowości wydawanych środków.....Słabo to wygląda. Żałośnie słabo.
ja mocno ograniczyłem bo coraz większy syf tam jest, ale dzisiaj mi gdzieś mignęło, że się finansowo odbił i powrócił do wartości, która miał w momencie jak ten dzban go kupował.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale kwoty które Sławuś zarabia na firmie to powiedziałeś, że to są kwoty jakimi ty obracasz, czyli TY też mógłbyś być prezydentem bo umiecie w biznesy???tomaszm pisze: ↑20-03-2025, 22:07Ta za to Twoi kolesie z PO jak choćby Trzaskowski to się kurwa na głowę państwa nadaje Facet co w życiu poważnej firmy nie prowadził.Sławek w biznesie nieźle sobie radził dopóki nie skupił się za bardzo na polityce. Miał bardzo przyzwoite wyniki finansowe. A to świadczy już o jakieś umiejętności prowadzenia działalności gospodarczej.
NIe jest w stanie upilnować własnego folwarku ,bo to tak jest. Jak się skupiasz na miliona innych aktywnościach jak prowadzenie firmy to to nie idzie połączyć to z umiejętnym prowadzeniem firmy.
Ja mam to w chuju generalnie , bo przedsiębiorcy sobie poradzą,to jest motor napędowy polskiej gospodarki- ale chujowo tak kłody rzucać pod nogi. TO co robi platforma w postaci szukania pieniędzy na siłe jest zwyczajnym skurwysyństwem.
Ja nie optuje za żadną z tych partii, pilnuje swojego kurwidołka ale nie lubię kiedy aparat pańśtwowy buciorami się pcha. Platformersi są mistrzami wkurwiania przedsiębiorców, kiedyś to się na nich zemściło i zero refleksji przy obecnym rządzeniu. To jest najgorsze.