POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- zaczyna szaleć
Re: POlitykowanie
Niemniej jednak prawdziwe. Najlepiej by było, gdyby Rafał i Adrian kandydowali jako tandem, z obietnicą, że Adrian będzie Rafała nosił na barana. Narzuciłoby się na to jakieś ponczo wycięte z zasłony i mielibyśmy w końcu prezydenta na miarę bajek Hanna- Barbera.
Mam prawo reagować.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
napszudpolsko !!!!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Wsczyscy Ci politycy nadają się do jednego wora. Byłem ostatnio u Kolegów, jeszcze tak ich nazywam z KO w bierze spoeslkim. Ot po ludzku-ja jestem normalnym człowiekiem. Będziecie wzywani na świadków- do jednego posła pokazuje się dalej z półświatkiem mafijnym, zapraszaj do domu- mam ci to tłumaczyć czy może zmądrzejesz, jeszcze gdzieś tam mnie rykoszetem to doknęło 5 minut później-odwołuje wszystkie spotkania prwywatne u siebie w domu z tym człowiekiem, do żony-weź coś kurwa wymyśl nie spotakmy się dzisiaj z nimi. Proste pytanie-po co pierdolisz takie kocopały na mój temat i powielasz bzdury. Dlaczego tak unikasz spotkań? i pytania natury czy mnie mogą jako posła służby wezwać na przesłuchanie? Nie wiem kurwa, nie znam się, ale głupot nie gadaj, wyjdę z tego biura i udajmy że tej rozmowy nigdy nie było.
Cech charakteru pewnie nie zmienisz. Ale jak jebniesz cudzą głową o stół to się resztki pokładów intelektu budzą, Nie zaooptruje się na ządną partię. Najbliżej bi na epwno do KO. Też aktywnie w tym uczesniczyłem na tyle ,że z naszej ziemi mamy dwóch posłów ale czasem mam wrażeni ,że obcuje z debilami którym zależy tylko na tym żeby wyjśc ładnie na zdjęciach.
Byłem pierwszym zwolennikiem zmian w myślistwie, pierwszym w zmianie funkcjonowania kancelarii odszkodowawczych tam gdzie jestem na codzień . I jak ? Wszystko przejebali. Nie da się tego pierdolenia słuchać ,że lobby, coś tam,coś tam. .Do zżygania.
Najlepszy jest mój stary: przekaż tej kurwie sprzedajnej że go uwędzę, nie pozna dupy czy go zgwałcili czy tylko ktoś mu wjechał rozgorznanym rozwieraczem do dupu ,tak chuja jebanego urzędze. Będzie prosić.
Mój przekaz : oddzwoń do mojego ojca ,bo się denerwuje, zacznij odbierać telefony, wiesz ,że cię zgrilujja jakt ak dalej będzie.......meh
Twoja kadencja trwa 4 lata. A my tu zawsze będziemy. Ty tu wrócisz. My się nigdzie nie ruszamy:)
Zacznij myśleć samodzielnie.
Cech charakteru pewnie nie zmienisz. Ale jak jebniesz cudzą głową o stół to się resztki pokładów intelektu budzą, Nie zaooptruje się na ządną partię. Najbliżej bi na epwno do KO. Też aktywnie w tym uczesniczyłem na tyle ,że z naszej ziemi mamy dwóch posłów ale czasem mam wrażeni ,że obcuje z debilami którym zależy tylko na tym żeby wyjśc ładnie na zdjęciach.
Byłem pierwszym zwolennikiem zmian w myślistwie, pierwszym w zmianie funkcjonowania kancelarii odszkodowawczych tam gdzie jestem na codzień . I jak ? Wszystko przejebali. Nie da się tego pierdolenia słuchać ,że lobby, coś tam,coś tam. .Do zżygania.
Najlepszy jest mój stary: przekaż tej kurwie sprzedajnej że go uwędzę, nie pozna dupy czy go zgwałcili czy tylko ktoś mu wjechał rozgorznanym rozwieraczem do dupu ,tak chuja jebanego urzędze. Będzie prosić.
Mój przekaz : oddzwoń do mojego ojca ,bo się denerwuje, zacznij odbierać telefony, wiesz ,że cię zgrilujja jakt ak dalej będzie.......meh
Twoja kadencja trwa 4 lata. A my tu zawsze będziemy. Ty tu wrócisz. My się nigdzie nie ruszamy:)
Zacznij myśleć samodzielnie.
- Bloodcult
kurde, napisałem do niej... zobaczymy czy się zgodzi...
- Bloodcult
Gówno prawda. Jest taka jedna kandydatka która z całą pewnością weszłaby do drugiej tury i nawet z dużym prawdopodobieństwem by ją wygrała...Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-01-2025, 14:21POLACY NIE WYBIORĄ KOBIETY NA PREZYDENTA PRZEZ NAJBLIŻSZE DWADZIEŚCIA LAT, to nie jest moje widzimisię, to są fakty.
-
Maria Konopnicka?
-
- postuje jak opętany!
Ta?Bloodcult pisze: ↑18-01-2025, 21:37Gówno prawda. Jest taka jedna kandydatka która z całą pewnością weszłaby do drugiej tury i nawet z dużym prawdopodobieństwem by ją wygrała...Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-01-2025, 14:21POLACY NIE WYBIORĄ KOBIETY NA PREZYDENTA PRZEZ NAJBLIŻSZE DWADZIEŚCIA LAT, to nie jest moje widzimisię, to są fakty.
Czy któraś z tych?
- Bloodcult
Widzę że nie czytacie uważnie forum...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mi sie zgodzila
woodpecker from space
- trup
ta?Bloodcult pisze: ↑18-01-2025, 21:37Gówno prawda. Jest taka jedna kandydatka która z całą pewnością weszłaby do drugiej tury i nawet z dużym prawdopodobieństwem by ją wygrała...Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-01-2025, 14:21POLACY NIE WYBIORĄ KOBIETY NA PREZYDENTA PRZEZ NAJBLIŻSZE DWADZIEŚCIA LAT, to nie jest moje widzimisię, to są fakty.
Ostatnio zmieniony 18-01-2025, 23:28 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- hcpig
Kolego 987654321k, za wklejanie zdjęć dresiary z Konfy jest ban na forume... only Anna Bryłka is real.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Przed chwila Zgorzelski w Sniadaniu Rymanowskiego powiedzial, ze ukraki nie maja problemu z ekshumacjsmi zolnierzy Wehrmachtu, podobno ponad 130 tysiecy ekshumacji przez ostatnie pare lat a teraz zezwolili Rosjanom na ekshumacje poleglych czlonkow NKWD. Najs
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
matka boska niepokalana rozumem, królowa narodowej głupoty z medalikiem w pizdzie ?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Triceratops
Jest dzis w Kawie na Lawe, ale jest slaba w chuj. Jaki masz klucz doboru jester?
woodpecker from space
- hcpig
- Triceratops
Intelektualnie niedomaga, urody nie oceniam, bo nie ma czego
woodpecker from space
- hcpig
Myślałem po tych wszystkich dziwnych postach na kogo zagłosujesz i już wiem, czekasz na start tego megawkurwiającego Bartoszewicza którego wszędzie teraz wciskają jako eksperta od wszystkiego.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- trup
Acha czyli to nie chodzi o szczere oddanie holdu ofiarom tylko o to że inni mają a ja nie mam? Kompleks. Czyli homo sovieticus ciągle żywy w naszym społeczeństwie.Triceratops pisze: ↑19-01-2025, 10:35Przed chwila Zgorzelski w Sniadaniu Rymanowskiego powiedzial, ze ukraki nie maja problemu z ekshumacjsmi zolnierzy Wehrmachtu, podobno ponad 130 tysiecy ekshumacji przez ostatnie pare lat a teraz zezwolili Rosjanom na ekshumacje poleglych czlonkow NKWD. Najs
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Triceratops
Ty nasz kompleks homo debilus najwyrazniej. Chodzi o to przyglupie, ze inne narody pamietaja o swoich pomordowanych obywatelach i chca ich godnie upamietnic, nawet jezeli to byli hitlerowcy. Zas Ukraincy nie robia im z tym zadnych problemow, nawet ruskim choc z nimi oficjalnie tocza wojne. Tylko nam robia problem, panstwu, ktore wysralo sie na wlasnych obywateli kosztem ich panstwa niosac bezinteresowna pomoc i rozbrajajac wlasna armie. Wiesz dlaczego jelopie? Bo zarowno hitlerowcy jak i nkwdzisci to byli dorosli mezczyzni z bronia, ktorzy najczesciej zgineli od kuli albo wybuchu. Ich kosci sa cale. Tymczasem na Kresach sa kosci kobiet i dzieci zabitych na 312 sposobow, kosci polamane, pogruchotane, zmielone i niekompletne. Teraz jarzysz tepy debilu? Nawet zslowiec na wiecej godnosci od ciebie
woodpecker from space