Bo na Ukrainie Trup wszystko się odbywa przez pryzmat pieniędzy. Bylismy na iprezie to ukrainiec mi wciskał do łóżka swoją siostrę. Nie chcesz mojej siostry, pomacaj, fajne cycki. Serio? To nie są jakieś wyodrębnione historie. To są ludzie inni od nas. Zapytaj w pierwszym lepszym przedszkolu jak dzieci z Ukrainy przenoszą choroby. Weż jedz i kurwa zapytaj.trup pisze: ↑14-11-2024, 19:28A skąd pewnie wiesz? Bo raczej pewnie nie wiesz. Masz wyrobione zdanie. Niekoniecznie słuszne, a raczej mylne.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:21trup pisze: ↑14-11-2024, 19:07
Acha... rozumiem. Cały wymiar sprawiedliwości Ukrainy brał od Ciebie kasę. Dupczyłeś dwie Ukrainki w hotelu, w którym nie było ciepłej wody. Faktycznie jesteś "ukrainologiem". No to rzeczywiście kawał chujów z tych Ukraińców. Wiesz co... to jest takie pierdolenie, jak z kolegami nad piwem na ławce przed sklepem. Może przyzwyczaiłeś się, ze wszyscy kiwają głowami i mówią: "tak tak to jest z tymi banderowcami! trzeba uważać!"
Daj sobie spokój. Chuja wiesz o Ukraińcach.
Trup ja Cię bardzo szanuję. Czasem mam wrażenie ,że gadam z córką z pierwszego małżeństwa- Ona też jest taka Trup ja Cię bardzo szanuję. Czasem mam wrażenie ,że gadam z córką z pierwszego małżeństwa- Ona też jest taka roszczekana i naiwna. Ukraina to totalnie inny mental od naszego. To są inni ludzie. W stosunku do nas. Naprawdę chciałbym napisać coś innego ale tak nie jest. Pewnie wiem o ukraińcach trochę więcej od Ciebie. Nie chodzi o żsadną licytację , to jest słabe, ale jeśli myślisz ,że oni traktują nas w kategriach w jakich mi ich traktujemy to jesteś w błędzie. Odbiją nam się czkawką.
Naiwne to jest mówienie, ze są inni. Irlandczycy są inni. Norwedzy są inni. Hiszpanie są inni. Włosi są inni. Amerykanie są inni. Egicpjanie są inni. Czy to oznacza, że "przeciętny Ukrainiec pierwszy wbije mi nóż w plecy?".
Czkawką może i się odbiją. Ale mów za siebie - skoro ich korumpowałeś.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 19:38 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgodziłeś się? Nóż w plecy wbiła CI ona czy ten Ukrainiec? Jacy inni? Przecież to Ty dawno pisałeś, że lubisz ruchać mężatki albo zajęte laski. Wiec w sumie swojaki. Czy nie?
Ooo... ukraińskie dzieci przenoszą choroby. No rozkręca się widzę... dawaj dalej!
Ooo... ukraińskie dzieci przenoszą choroby. No rozkręca się widzę... dawaj dalej!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
LOL, facet co to ma do rzeczy?
A, kumam.
To, że nie jesteś w stanie się odnieść merytorycznie do pewnych aspektów moich wypowiedzi i zdajesz sobie sprawę, że nie masz na nie kontrargumentów więc idziesz po linii osobistych wycieczek i emocji mnie jakoś nie wzrusza i chyba zbytnio nie dziwi.
Tam gdzie zaczynają się emocje kończy się polityka. A wojna to polityka, tylko prowadzona za pomocą innych środków.
Więc idź, ochłoń.
Nie twierdzę, że mam w tym co pisze rację, ale co do Rosji to przez ileśset lat ulegano iluzji omnipotentnego mocarstwa, co było bardziej sprawną projekcją jej dyplomacji niż rzeczywistością.
-
- weteran forumowych bitew
no cóż chce wierzyć w ruskie brednie niech wierzy, jego prawo. w usa 51% uwierzyło, tylko oni są po drugiej stronie oceanu. zresztą mam jeszcze jedna obserwacje - łatwo jest rzucać chujami w ukraincow, ale zastanawia mnie ile naszych rodaków by spierdolilo niemiecka granicą gdyby nas kacapy najechały. Tomaszm już tu kiedyś pisał, że by uciekał ze swoimi milionami w walizkach. Tacy to właśnie kurwa Ci nasi patrioci, póki kasa się zgadza i wódeczka z księdzem. A jak coś to histeria i spierdololo na dominikanę.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
@Trup
Stary prosto z Twojego formatu
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do- ... 67981.html
Nie jestem żadnym orędownikiem sczepien, wręcz przeciwnie- wytłumacz mi tylko ,prztypusczam że nie masz dzieci dleczago dzieci w przedszkolu łapią infekcje tak łatwy sposób spotykając się z dziećmi z Ukrainy? żebyś kurwa w swojej narracji zaraz ze mnie nie zrobił faszyste. Uważam ,że polskie dzieci nie powinny wychowywac się z ukraińskimi bo to nie służy.
Nie jestem żadnym orędownikiem sczepien, wręcz przeciwnie- wytłumacz mi tylko ,prztypusczam że nie masz dzieci dleczago dzieci w przedszkolu łapią infekcje tak łatwy sposób spotykając się z dziećmi z Ukrainy? żebyś kurwa w swojej narracji zaraz ze mnie nie zrobił faszyste. Uważam ,że polskie dzieci nie powinny wychowywac się z ukraińskimi bo to nie służy.
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 19:53 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
Oczywiście. Nikt nikomu nie zabroni, do momentu kiedy głoszenie „ruskich prawd” nie jest intencjonalne, z zamysłem dezinformacyjnym. Tomasz wierzy w to co pisze. Cóż. Te odpryski popacjentovoozobove to inna bajka. Tam nie dość, że wiara to jeszcze misja. Niebdb-olgims pisze: ↑14-11-2024, 19:45no cóż chce wierzyć w ruskie brednie niech wierzy, jego prawo. w usa 51% uwierzyło, tylko oni są po drugiej stronie oceanu. zresztą mam jeszcze jedna obserwacje - łatwo jest rzucać chujami w ukraincow, ale zastanawia mnie ile naszych rodaków by spierdolilo niemiecka granicą gdyby nas kacapy najechały. Tomaszm już tu kiedyś pisał, że by uciekał ze swoimi milionami w walizkach. Tacy to właśnie kurwa Ci nasi patrioci, póki kasa się zgadza i wódeczka z księdzem. A jak coś to histeria i spierdololo na dominikanę.
Dlaczego nie chce zrozumieć, że nie musiałby do Dubaju walić, jak Ukraińcy zostaną zmuszeni do kapitulacji, tego nie jestem w stanie pojąć. Za głupi na to jestem.
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 19:57 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
To powinieneś się czuć jak u siebie w domu - tutaj niemal każdy temat zasrywasz pisaniem ile zarobiłeś i z kim piłeś żeby to zarobić. Życzę ci tej nagrody Forbesa, tak szczerze, może choć trochę zaspokoi twoje rozjebane do granic możliwości ego i odpoczniemy tu od tego ciągłego smecenia o szelagach. W końcu to forum muzycznetomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36Bo na Ukrainie Trup wszystko się odbywa przez pryzmat pieniędzy.trup pisze: ↑14-11-2024, 19:28A skąd pewnie wiesz? Bo raczej pewnie nie wiesz. Masz wyrobione zdanie. Niekoniecznie słuszne, a raczej mylne.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:21
Trup ja Cię bardzo szanuję. Czasem mam wrażenie ,że gadam z córką z pierwszego małżeństwa- Ona też jest taka Trup ja Cię bardzo szanuję. Czasem mam wrażenie ,że gadam z córką z pierwszego małżeństwa- Ona też jest taka roszczekana i naiwna. Ukraina to totalnie inny mental od naszego. To są inni ludzie. W stosunku do nas. Naprawdę chciałbym napisać coś innego ale tak nie jest. Pewnie wiem o ukraińcach trochę więcej od Ciebie. Nie chodzi o żsadną licytację , to jest słabe, ale jeśli myślisz ,że oni traktują nas w kategriach w jakich mi ich traktujemy to jesteś w błędzie. Odbiją nam się czkawką.
Naiwne to jest mówienie, ze są inni. Irlandczycy są inni. Norwedzy są inni. Hiszpanie są inni. Włosi są inni. Amerykanie są inni. Egicpjanie są inni. Czy to oznacza, że "przeciętny Ukrainiec pierwszy wbije mi nóż w plecy?".
Czkawką może i się odbiją. Ale mów za siebie - skoro ich korumpowałeś.
-
Jak dostanę Forbesa Stary czuj się zaproszony. Nie wiem czy jestem na to gotowy w każdym bądż razie zapraszam Cię serdecznie. Pokłocimy się pewnie o parę tematów ale impreza będzie niezapomniana.
- nicram
Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Bo na Ukrainie Trup wszystko się odbywa przez pryzmat pieniędzy. Bylismy na iprezie to ukrainiec mi wciskał do łóżka swoją siostrę. Nie chcesz mojej siostry, pomacaj, fajne cycki. Serio? To nie są jakieś wyodrębnione historie. To są ludzie inni od nas. Zapytaj w pierwszym lepszym przedszkolu jak dzieci z Ukrainy przenoszą choroby. Weż jedz i kurwa zapytaj.
all the monsters will break your heart
-
A dziękuję serdecznie za zaproszenie i szczerze trzymam kciuki! Tomaszu ja już za stary jestem na kłótnie przy wódeczce, przy wódeczce to można na milion innych ciekawszych tematów pogawedzic
- SODOMOUSE
o kurwa Nicram, vvitam!!!nicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Bo na Ukrainie Trup wszystko się odbywa przez pryzmat pieniędzy. Bylismy na iprezie to ukrainiec mi wciskał do łóżka swoją siostrę. Nie chcesz mojej siostry, pomacaj, fajne cycki. Serio? To nie są jakieś wyodrębnione historie. To są ludzie inni od nas. Zapytaj w pierwszym lepszym przedszkolu jak dzieci z Ukrainy przenoszą choroby. Weż jedz i kurwa zapytaj.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Nicram ja nienawidzę przelewania krwi, To jest bez sensu. Po porstu jestem zdania ,że Ukraina nie wytrzyma naporu rosjan. Mam bardzod obrego Kolege- cześc chłopaków tu z forum Go zna doskonale co na froncie jest regularnie-amunicję Ukraincóm sprzedaje ,i te morlale jak rozmawia z ludżmi są bardzo nikłe. Oni sami nie wierzą w sukces. Nie lepiej zaczać się dogadywać?nicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Nawet kosztem pewnych ustępstw. Zeby już tego nie eskalować.
Wracając do meritum nienawidzę przemocy ,zawsze się pokrzywdza słabszych. Nie pasuje mi to do mojego spojrzenia na świat.
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 20:14 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ło żesz kurwa. Ostatnio nie udzielam się zbyt wiele, ale tu zareagować trzeba. Nie spodziewałem się kolegi. Dzieńdobereknicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
W zasadzie to nie wiem cz to komentować, czy już nie...tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:48@Trup
Powiedz mi taką rzecz, bo rozumiem, że od niedawna masz dzieci... jak nie było ukraińskich dzieci w przedszkolach, szkołach, na podwórkach, osiedlach.... to od kogo zarażały się polskie dzieci, które, jeśli nie wiesz, wxvj chorowały od zawsze i zawsze od innych dzieci, także polskich, zarażały się... A wiesz dlaczego? Bo polscy dumni rodzice, ukrywali że ich dziecko jest chore, bo coś z nim muszą zrobić i przyprowadzali i tak do przedszkola, szkoły.... i tak to się toczy od dziesiątek lat. Ale rozumiem, że teraz winne są dzieci z Ukrainy?
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 20:12 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
No. W końcu. Ile można było prosić. A, tak poważnie. Piąteczka, witaj!nicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Poro
- trup
Uszanowanie. Można powiedzieć, że taki zaskok na "Black Thursday Week"!nicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
- trup
dwa cytaty z "twojego" artykułu:tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:48@Trup
(...)drugi powód jest równie ważny i niebezpieczny: w Polsce z roku na rok przybywa dzieci, które nie przyjmują wszystkich szczepionek z obowiązkowego kalendarza.
Polscy lekarze wielokrotnie zawracali jednak uwagę, że zamiast bać się migrantów, powinniśmy zrobić najlepsze, co możemy: zaszczepić siebie i swoich bliskich
"Szczepienia nas chronią, ale narastające w ostatnich latach ruchy antyszczepionkowe szerząc fałszywe informacje na temat szczepień niestety spowodowały, że mamy dzieci nieszczepione, a więc wrażliwe na zakażenie" - mówiła kilka dni temu Lidia Stopyra, pediatra i zakaźnik z krakowskiego szpitala im. Żeromskiego
- nicram
Siemanko. Nie wiem co mi odwaliło, chyba to, że jak ktoś pisze, że jakieś dzieci przenoszą choroby, to puściły mi wentyle. Nie mogę czytać czegoś takiego. Obrzydlistwo.
- nicram
Koledzy Ci pisali. Nie ma czegoś takiego jak rozejm czy jakieś umowy z kacapami. Nigdy ich nie dotrzymują. Tyle.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 20:08Nicram ja nienawidzę przelewania krwi, To jest bez sensu. Po porstu jestem zdania ,że Ukraina nie wytrzyma naporu rosjan. Mam bardzod obrego Kolege- cześc chłopaków tu z forum Go zna doskonale co na froncie jest regularnie-amunicję Ukraincóm sprzedaje ,i te morlale jak rozmawia z ludżmi są bardzo nikłe. Oni sami nie wierzą w sukces. Nie lepiej zaczać się dogadywać?nicram pisze: ↑14-11-2024, 20:00Dzień dobry. Przepraszam, że wpadłem. Wiewiórki mi powiedziały, że jedna ruska onuca została stąd poproszona o odejście. Czemu Tomaszu wchodzisz w jej buty i powielasz ruską propagandę? I czemu odczłowieczasz ofiary? Tak trudno rozpoznać kto jest zły, a kto dobry? Wiadomo, trudne czasy, ale jednak resztki czegoś takiego jak człowieczeństwo warto zachować.tomaszm pisze: ↑14-11-2024, 19:36
Nawet kosztem pewnych ustępstw. Zeby już tego nie eskalować.
Wracając do meritum nienawidzę przemocy ,zawsze się pokrzywdza słabszych. Nie pasuje mi to do mojego spojrzenia na świat.
-
Czyli napierdalamy się do samego końca. Bez względu na liczbę ofiar cywilnych i zniszczone terytoria?
Ja jestem ciekawy czy byłaby ta narracja w Polsce jakby ludzie zobaczyli jakie wojna sieje spustoszenie.
I lle tych orędwników by pitło z kraju .
Wojna wymusza pewne poza behawioralne zachowania. Mi jest cięzko sobie wyobrazić zabicie człowieka chcociaż z zwierzętami nie mam tego problemu. Tu się wszystko zmienia podczas wojny. Strzelanie do zwierząt a zabicie człowieka to jest coś totalnie innego. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego ciężaru.
Nie wiem czy byłbym w stanie to udźwignąć. Pewnie nie,
Tu już trzeba psychikę przesterować. NIe byłby w stanie strzelić do drugiego człowieka. Nie umiałbym tej bariery psychologicznej pokonać.
Tak po prostu po ludzku.
Ja jestem ciekawy czy byłaby ta narracja w Polsce jakby ludzie zobaczyli jakie wojna sieje spustoszenie.
I lle tych orędwników by pitło z kraju .
Wojna wymusza pewne poza behawioralne zachowania. Mi jest cięzko sobie wyobrazić zabicie człowieka chcociaż z zwierzętami nie mam tego problemu. Tu się wszystko zmienia podczas wojny. Strzelanie do zwierząt a zabicie człowieka to jest coś totalnie innego. Nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego ciężaru.
Nie wiem czy byłbym w stanie to udźwignąć. Pewnie nie,
Tu już trzeba psychikę przesterować. NIe byłby w stanie strzelić do drugiego człowieka. Nie umiałbym tej bariery psychologicznej pokonać.
Tak po prostu po ludzku.
Ostatnio zmieniony 14-11-2024, 20:38 przez tomaszm, łącznie zmieniany 5 razy.