Ło panie, tutaj jak na onecie Albo z nami albo przeciw nam, ja prdl ale trzeba mieć spraną banię
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Celem życia nie jest przeżycie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Atak bialorycerzowania
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- tomaszm
śmiechy ,chichy, pewnie dużo osób ma do dziś uśmiech na twarzy jak Przemo wkleił swój grafik(spokojnie i my od nas z kancelarii brechtaliśmy jak pojebani a znamy się jak łyse konie) .Popoiliśmy dobrze na grillu to też pewnie zamroczony wklejał na fb posty swojego grafiku gdzie jest manicure i kosmetyczki:D
Ale tak poważnie zarzuciłem temat już dawno do KO odnośnie reglamentacji stanu prawnego osób w śpiączkach, w katatonii. Ja ich reprezetuje i do dziś dryfuje po przepisach ,bo nie ma jednoznacznie czy to w kodeksie cywilnym czy rodzinnym jasnych postanowień. To sie musi zmienić.
Nie mogę też tak prawa naginać a jestem zmuszony obecnie.
Wolałbym pracować na obowiązujących przepisach a nie ,że sobie je sam interpretuje ,bo mnie sytuacja do tego zmusza. To jest bardzo niedobre.
Pracuje ja wraz z Kolegami i Koleżanki w oparciu o przepisy ,które mają oparcie w kodeksie rodzinnym ale my to naginamy na własne potrzeby:( Sami sobie interpretujemy przepisy.
Mały problem? Nie sądze- wytłumacz to rodziną gdzie prowadzę procesy odszkodowawcze ludziom w śpiączkach i w katatonii i jak kombinuję.
Zdecydowanie byłoby mi te procesy łatwiej prowadzić na kanwie jasno wytłumaczonych przepisów.
Ale tak poważnie zarzuciłem temat już dawno do KO odnośnie reglamentacji stanu prawnego osób w śpiączkach, w katatonii. Ja ich reprezetuje i do dziś dryfuje po przepisach ,bo nie ma jednoznacznie czy to w kodeksie cywilnym czy rodzinnym jasnych postanowień. To sie musi zmienić.
Nie mogę też tak prawa naginać a jestem zmuszony obecnie.
Wolałbym pracować na obowiązujących przepisach a nie ,że sobie je sam interpretuje ,bo mnie sytuacja do tego zmusza. To jest bardzo niedobre.
Pracuje ja wraz z Kolegami i Koleżanki w oparciu o przepisy ,które mają oparcie w kodeksie rodzinnym ale my to naginamy na własne potrzeby:( Sami sobie interpretujemy przepisy.
Mały problem? Nie sądze- wytłumacz to rodziną gdzie prowadzę procesy odszkodowawcze ludziom w śpiączkach i w katatonii i jak kombinuję.
Zdecydowanie byłoby mi te procesy łatwiej prowadzić na kanwie jasno wytłumaczonych przepisów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
ależ skąd
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i co teraz?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
Nic jak w po nikt nic nie wie
Kto to jest Janusz Korwin-Mikke ¿
Kto to jest Janusz Korwin-Mikke ¿
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Zamach na premiera Słowacji. Oberwał solidnie, stan ciężki
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A to nie z tego prorosyjskiego rzadu?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- uglak
Słowacka polityka jest chyba jeszcze bardziej pokręcona niż nasza, bo na początku wyglądało, że zamachowiec to taki ichni KODziarz, a tutaj okazuje się, że może jednak bardziej Kamrata... No, ale jak u władzy mają narodową lewicę to i reszta musi być pomieszana i słowacki Kamrata-terrorysta będzie liberałem
Guilty of being right
- trup
No brawo uglak. Piękny analiza.
Jprdl...
Jprdl...
-
- rozkręca się
Mulawa mial poglos
-
- rasowy masterfulowicz
Słowacja to ogólnie dzika kraina. Camorra, zabójstwa polityczne, na wschodzie dzikie plemiona cyganów. W dodatku jeśli chodzi o infrastrukturę jest bardzo słabo. Pamietam, jak przed wejściem do unii, zachwycałem się słowackimi drogamiuglak pisze: ↑15-05-2024, 20:38Słowacka polityka jest chyba jeszcze bardziej pokręcona niż nasza, bo na początku wyglądało, że zamachowiec to taki ichni KODziarz, a tutaj okazuje się, że może jednak bardziej Kamrata... No, ale jak u władzy mają narodową lewicę to i reszta musi być pomieszana i słowacki Kamrata-terrorysta będzie liberałem
KVLT lizania CZASZKI
- trup
karwasz twasz....
Mati drugi? Serio..??
Mati drugi? Serio..??
- trup
jebany katojebca z tego Kosiniaka... już kurwa uniki i gnieżdżenie kleru na kolejne lata... nosz kurwa....
https://wiadomosci.wp.pl/co-dalej-z-lek ... 835743744a
no ja pierdolę. Co to w ogóle ma być?
https://wiadomosci.wp.pl/co-dalej-z-lek ... 835743744a
czyli będą mają lepiej uczyć tej religii...(...)Tygodnik przypomniał, że Władysław Kosiniak-Kamysz stoi na czele Międzyresortowego Zespołu ds. Funduszu Kościelnego, który rozpoczął swoją działalność w lutym. Zwrócono się do niego z pytaniem, czy zdołano już wypracować jakiekolwiek propozycje dotyczące przyszłości tego funduszu.
- Mam nadzieję, że w czerwcu uda się nam wypracować wspólne wstępne rozwiązanie. Liczę, że w czasie wakacji zaczniemy o nim rozmawiać z przedstawicielami Kościołów i związków wyznaniowych. Dialog dotyczący przygotowywanych ustaw jest bardzo ważny - dodał Kosiniak-Kamysz.
Nauka religii w szkołach. "Mogą nie mieć takiej możliwości"
Szef MON mówił także m.in. na temat nauczania religii w szkołach. Tygodnik zadał mu pytanie o najstarsze dziecko, które za dwa lata rozpocznie naukę w szkole oraz o to, czy powinno ono mieć możliwość uczenia się w niej religii.(...)
Nauka religii w szkołach. "Mogą nie mieć takiej możliwości"
Szef MON mówił także m.in. na temat nauczania religii w szkołach. Tygodnik zadał mu pytanie o najstarsze dziecko, które za dwa lata rozpocznie naukę w szkole oraz o to, czy powinno ono mieć możliwość uczenia się w niej religii.
- Oczywiście. Ale może nie mieć takiej możliwości, ponieważ minister edukacji narodowej Barbara Nowacka uważa, że w szkole w ogóle nie powinno być lekcji religii. Już przedstawiła propozycję, aby od 1 września br. była tylko jedna godzina w tygodniu - powiedział. Jak dodał, "nie ma mowy o likwidacji lekcji religii w szkole, zresztą jest ona zapisana w konkordacie".
- Uważam, że problemem nie jest to, gdzie odbywają się lekcje religii, tylko to, że w wielu miejscach są bardzo słabe. Ten problem zgłaszają rodzice, jest to też często powód rezygnacji dzieci z tych lekcji - przekazał Kosiniak-Kamysz.
no ja pierdolę. Co to w ogóle ma być?
-
- weteran forumowych bitew
uśmiechajmy się szeroko i jeszcze szerzej kurwa szerzej
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Heh, kilkanaście lat temu jechałem wschodnią częścią kraju w stronę Węgier. Jakieś wyludnione miejscowości, stacje benzynowe, które wyglądały na takie, z których już nie wyjdziesz i kręta asfaltowa droga, która bez żadnego znaku, ostrzeżenia kończy się uskokiem i półmetrowym wybraniem podłoża na jednym z "pasów", akurat tym, na którym jedziesz.Pan_Kimono pisze: ↑16-05-2024, 10:57Słowacja to ogólnie dzika kraina. Camorra, zabójstwa polityczne, na wschodzie dzikie plemiona cyganów. W dodatku jeśli chodzi o infrastrukturę jest bardzo słabo. Pamietam, jak przed wejściem do unii, zachwycałem się słowackimi drogamiuglak pisze: ↑15-05-2024, 20:38Słowacka polityka jest chyba jeszcze bardziej pokręcona niż nasza, bo na początku wyglądało, że zamachowiec to taki ichni KODziarz, a tutaj okazuje się, że może jednak bardziej Kamrata... No, ale jak u władzy mają narodową lewicę to i reszta musi być pomieszana i słowacki Kamrata-terrorysta będzie liberałem
Ale za to piękne pola słoneczników XD
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Kosiniak in, Czaskoski out!
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/ ... -st7921430
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/ ... -st7921430
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
no ale to było kilkanaście lat temu. obecnie drogi we wschodniej Słowacji w kierunku Węgier bdb , od Bardejova przez Presov, Koszyce po granicę z Węgrami. w ogóle obecnie główne trasy północ-południe, wschód-zachód kraju są eleganckie więc chyba dawno nie byliście.est pisze: ↑16-05-2024, 13:01Heh, kilkanaście lat temu jechałem wschodnią częścią kraju w stronę Węgier. Jakieś wyludnione miejscowości, stacje benzynowe, które wyglądały na takie, z których już nie wyjdziesz i kręta asfaltowa droga, która bez żadnego znaku, ostrzeżenia kończy się uskokiem i półmetrowym wybraniem podłoża na jednym z "pasów", akurat tym, na którym jedziesz.Pan_Kimono pisze: ↑16-05-2024, 10:57Słowacja to ogólnie dzika kraina. Camorra, zabójstwa polityczne, na wschodzie dzikie plemiona cyganów. W dodatku jeśli chodzi o infrastrukturę jest bardzo słabo. Pamietam, jak przed wejściem do unii, zachwycałem się słowackimi drogamiuglak pisze: ↑15-05-2024, 20:38Słowacka polityka jest chyba jeszcze bardziej pokręcona niż nasza, bo na początku wyglądało, że zamachowiec to taki ichni KODziarz, a tutaj okazuje się, że może jednak bardziej Kamrata... No, ale jak u władzy mają narodową lewicę to i reszta musi być pomieszana i słowacki Kamrata-terrorysta będzie liberałem
Ale za to piękne pola słoneczników XD
tragedia to jeszcze niedawno była od granicy slowacko-węgierskiej do Miskolca ale Węgrzy też już to ładnie ogarnęli i od granicy do autostrady w Miskolcu śmiga się całkiem sprawnie.
Ostatnio zmieniony 19-05-2024, 17:05 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No tak. Od tamtego czasu nie byłem w tamtej części kraju.