uważam, że tak, ale ze świadomością że to protoplasta sztuki komiksowej, która jest dostępna obecnie.
Co teraz czytacie? v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Co teraz czytacie? v.2
rzułf
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz

Póki co sto stron, ale nawet ordynator na obchodzie dziwił się, że wziąłem się za tak ciężką lekturę. Sto stron dzisiaj przeczytałem na chillku. Jest o tyle dobrze, że kolega od , którego pożyczyłem ta książkę zaznaczył ołówkiem najlepsze cytaty i czytając zwracam na nie większą uwagę. Mam poczucie obcowania z "wyższą literaturą". Kolegą będzie mi przywoził książki biblioteki na odwiedzinach. Poprosiłem Bastion S Kinga, Solaris Lema i Piknik na skraju drogi Strugackich. Szykuje się mocny czytelniczo maj
Stay clean! 

- Bolt
- weteran forumowych bitew

I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
I cyk 200 str pykło dzisiaj, nie mogłem się oderwać od lektury.Bonecrusher pisze: ↑16-05-2025, 10:53
Póki co sto stron, ale nawet ordynator na obchodzie dziwił się, że wziąłem się za tak ciężką lekturę. Sto stron dzisiaj przeczytałem na chillku. Jest o tyle dobrze, że kolega od , którego pożyczyłem ta książkę zaznaczył ołówkiem najlepsze cytaty i czytając zwracam na nie większą uwagę. Mam poczucie obcowania z "wyższą literaturą". Kolegą będzie mi przywoził książki biblioteki na odwiedzinach. Poprosiłem Bastion S Kinga, Solaris Lema i Piknik na skraju drogi Strugackich. Szykuje się mocny czytelniczo maj
Stay clean! 

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Zapytaj czy mają coś od pana, który zwie się Michel Houellebecq. Bardzo dobre powieści!!!
Ostatnio zmieniony 16-05-2025, 21:35 przez TheDude, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Panie Kolego, jak by Pan bardzo chciał, to mogę Panu w wolnej chwili wysłać w prezencie. Kupiłem za absolutnie nierozsądną cenę jako nie-fan Sapkowskiego. Przeczytałem, jakbym czytał Harlequina. Ot, takie tam pitu pitu. Można stracić te dwie czy trzy godziny, ale gdybym miał teraz retrospektywnie czytać wcześniejsze części cyklu, to bym się raczej nie zdecydował. Bardzo przeciętne. Bardzo, bardzo.bartwa pisze: ↑11-05-2025, 11:53Ha, zobaczę w takim razie, jak będzie w bibliotece, to wezmę, a jak nie, to nie będę szukał za wszelką cenę. Dzięki!Bolt pisze: ↑11-05-2025, 09:49
IMO gorzej, niż w przypadku "Sezonu burz" - pierwsze kilkadziesiąt stron sprawia wrażenie, jakby Sapek dopiero przypominał sobie, jak się pisze książki. Potem jest lepiej, ale bez szału. Niemniej jako niezobowiązującą rzecz, bez wygórowanych oczekiwań, można przeczytać - pewnie też co bardziej zagorzali fani docenią nieco objaśnienie paru kwestii w uniwersum czy możliwość zapoznania się z zupełnie początkującym Geraltem (choć patrząc na jego zachowanie i sposób wyrażania się w chwili rozpoczęcia "Rozdroża...", to dojść można do wniosku, że na szlak wyruszył mając góra 10 lat).
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Podobno świetna lektura. Idealna pod ferment powyborczy, przy założeniu, że nieformalny przegra. Przecież trumpizm jest ostatnio w modzie, należy się pobawić w PL też w tym smrodzie. Co, nie?

Od rzetelnego "dziennikarza", która ma aspiracje pod występy w kanaledno, biorąc pod uwagę zacięcie propagandzistynkwdzisty. Trochę pisowiec, trochę konfiarz, jak ten co lata tutaj z setkami wpisów o uchodźcach, czy bronił renegowanych onuc na forume xD

Od rzetelnego "dziennikarza", która ma aspiracje pod występy w kanaledno, biorąc pod uwagę zacięcie propagandzistynkwdzisty. Trochę pisowiec, trochę konfiarz, jak ten co lata tutaj z setkami wpisów o uchodźcach, czy bronił renegowanych onuc na forume xD

Poro
Dziękuję za ofertę, wierzę jednak, że faktycznie nie ma sensu. Tak jak nie słucham kiepskich płyt dobrych kapel, tak nie będę sobie psuł obrazu literatury Sapka, który sobie cenię. Raz jeszcze dzięki!Lukass pisze: ↑16-05-2025, 21:33
Panie Kolego, jak by Pan bardzo chciał, to mogę Panu w wolnej chwili wysłać w prezencie. Kupiłem za absolutnie nierozsądną cenę jako nie-fan Sapkowskiego. Przeczytałem, jakbym czytał Harlequina. Ot, takie tam pitu pitu. Można stracić te dwie czy trzy godziny, ale gdybym miał teraz retrospektywnie czytać wcześniejsze części cyklu, to bym się raczej nie zdecydował. Bardzo przeciętne. Bardzo, bardzo.
- Lukass
Dobre podejściebartwa pisze: ↑16-05-2025, 22:03Dziękuję za ofertę, wierzę jednak, że faktycznie nie ma sensu. Tak jak nie słucham kiepskich płyt dobrych kapel, tak nie będę sobie psuł obrazu literatury Sapka, który sobie cenię. Raz jeszcze dzięki!Lukass pisze: ↑16-05-2025, 21:33
Panie Kolego, jak by Pan bardzo chciał, to mogę Panu w wolnej chwili wysłać w prezencie. Kupiłem za absolutnie nierozsądną cenę jako nie-fan Sapkowskiego. Przeczytałem, jakbym czytał Harlequina. Ot, takie tam pitu pitu. Można stracić te dwie czy trzy godziny, ale gdybym miał teraz retrospektywnie czytać wcześniejsze części cyklu, to bym się raczej nie zdecydował. Bardzo przeciętne. Bardzo, bardzo.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Kilgore
Złota kolekcja Kajko i Kokosz, co za wydanie dla samych dodatków warto.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pokonało mnie niestety na całej linii... Muszę chyba zrobić jakiś kurs o DNA zanim spróbuję znowu...
Więc zmiana na coś dużo lżejszego.
Zakupione za 2,00 PLN w rzeszowskim sklepie przydworcowym.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Oki
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
^
On dużo nie pisze, więc lista jest skromna. Zacznij od pierwszej powieści i zobaczysz czy pasuje Tobie jego styl.
On dużo nie pisze, więc lista jest skromna. Zacznij od pierwszej powieści i zobaczysz czy pasuje Tobie jego styl.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Przed tym jak mnie zawinęli jesienią zacząłem czytać zieloną Milę. Teraz ponownie wpadła mi w ręce, a do tego Ręka Mistrza.
Stay clean! 

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
W czwartej klasie Szkoła Latania jest na liście lektur.
- Kilgore
Trudne pytanie, pewnie Dzień Śmiechały albo Zamach na Milusia? Generalnie nie lubię tylko Mirmił w opałach za łopatologiczne aluzje do ustroju minionego. No i oczywiście uwielbiam Kajtek i Koko w kosmosie
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Sgt. Barnes
Wielki Turniej, Szkoła Latania i Skarby Mirmiła.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.