THORGAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: THORGAL
Zapuscilem sie i jestem troche do tylu z Thorgalem, ufam ze jak z zinem skoncze juz na 100% to bedzie na to czas.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
trzewiki vikingów!
Pierwsze na świecie buty THORGAL!
Z dumą prezentuję wyjątkowy projekt, który łączy moją pasję do Thorgala z unikalnym stylem! Buty, które widzicie, to prawdziwe dzieło sztuki, stworzone przez utalentowaną artystkę Weronikę Mertyn. Każdy detal oddaje charakter tej legendarnej postaci – od dynamicznej postawy po precyzyjnie odwzorowaną broń.
Dziękuję twórcom za współpracę i za to, że mogliśmy razem stworzyć coś, co zachwyca!
Projekt: Facebook Custom Shoes Creator
Malowanie: Weronika Mertyn
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mimo że jestem fanem Thorgala, to takich butow bym nie kupił.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Eeee... Jak on trzyma ten łuk?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
powinien zamiast łuku trzymać bumerang, pasowałoby do logówki Nike
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Jestem świeżo po lekturze ostatnich dwóch wydawnictw. "Wareg Ozur" właściwie nic specjalnego nie wnosi do głównej sagi, jeśli nie liczyć bardzo nonszalanckiego traktowania osi czasu przez pana scenarzystę (chodzi o brata Gandalfa). Wątek babskiego konfliktu rodzinnego można było z pewnością poprowadzić jakoś ciekawiej. "Shaigan" to z kolei dość zachowawcza w swoim charakterze historia - zarówno, jeśli chodzi o fabułę, jak i o rysunek. Tym razem Yann wybrał schemat: Masz Tu Questa Żeby Zdobyć Legendary Mythic Artifact +1 i dostać +2 do Wiedzy i 40 XP. Nic oryginalnego, ale przynajmniej trzyma się to kupy i czyta się zdecydowanie przyjemniej, niż "Wareg Ozur" - a obie historie tego samego autora. Album o losach Shaigana to, podobnie, jak "Wendigo", wypełnienie pewnej luki w oryginalnej sadze - czy bardzo potrzebne? Raczej nie. Czy da się przeczytać z przyjemnością? Raczej tak.