kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
Na chuj komu płyty. Lepiej słuchać Aion z kasety i wsadzać pustą butelkę miłosława w zarośnięte piździsko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
AdrianSmith
- w mackach Zła
nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole
zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym
a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMI
-
bartwa
No tak, czyli klasyczny pozer. I to nawet starszy ode mnie.AdrianSmith pisze: ↑23-11-2023, 18:18nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci![]()
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie)
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole![]()
zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym![]()
a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMIco sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
A poważnie, na te audycje człowiek czekał cały tydzień, to były czasy!
- ozob
- zahartowany metalizator
Wszyscy jesteśmy dorośli, mamy pracę, obowiązki, więc ten tego. XDAdrianSmith pisze: ↑23-11-2023, 18:18nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci![]()
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie)
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole![]()
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym![]()
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMIco sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Żebyś widział, mnie zdarzyło się kilka razy stanąć w szranki z A....h podczas łowów na allegro na początku lat 2000, nigdy nie wygrałem, nie brano jeńców.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-11-2023, 17:08Devastator nie ma żadnej płyty, bo Adrian wszystkie wykupił jak wuj Sknerus.uglak pisze: ↑23-11-2023, 15:38Ja to widzę tak, że jak devastator77 puszcza sobie jakąś płytę, żeby pocieszyć się muzyką to zza szafy wyskakuje miniaturowy AdrianSmith w czerwonej, szpiczastej czapeczce, rekwiruje płytę mrucząc pod nosem "nie no kurwa, tego wydania to jeszcze nie mam, wiem gdzie je postawię!" i znika za szafą. Co prawda wszystko dzieje się w głowie devastatora77, ale radość ze słuchania muzyki znika![]()
- Najprzewielebniejszy
Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
- Believer
- weteran forumowych bitew
- devastator77
Dziękuję za te wszystkie miłe i sympatyczne słowa do mnie i wasze ogromne wsparcie w mojej walce z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,wiedźminami i kociarzami.
Nie poddam się,będę walczył do końca,do krwi ostatniej,a dzięki waszej pomocy i wsparciu wygram,święcie wierzę w to,tym bardziej,że ma potężne wsparcie w postaci naszego ukochanego jana pawła II.
Nie poddam się,będę walczył do końca,do krwi ostatniej,a dzięki waszej pomocy i wsparciu wygram,święcie wierzę w to,tym bardziej,że ma potężne wsparcie w postaci naszego ukochanego jana pawła II.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie poddawaj się, walcz, aż cię stąd wypierdolą!
Find your flow
-
est
Ja proponuję osobną tablicę na tematy kol. Devastraktora. Można ją nazwać Skansen osobliwości.
-
AdrianSmith
- w mackach Zła
no i dogadana sprawa .
kolekcje uzupełnia 45 vinyli - hard & heavy Europa starsze rzeczy . konkretne wydania - kupa kasy
21 105 na liczniku
zdrowia
kolekcje uzupełnia 45 vinyli - hard & heavy Europa starsze rzeczy . konkretne wydania - kupa kasy
21 105 na liczniku
zdrowia
- Triceratops
Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek heheNajprzewielebniejszy pisze: ↑24-11-2023, 06:31Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
woodpecker from space
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Triceratops pisze: ↑24-11-2023, 16:44Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek heheNajprzewielebniejszy pisze: ↑24-11-2023, 06:31Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
- devastator77
Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
Murzyństwo może jutro otwierać różne trunki z tej okazji.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
est
Ojejku, a ja to z sympatii napisałem. W każdym razie - żegnaj!
[*] Maciowakrze
[*] Maciowakrze
- Sybir
OK, w takim razie w akcie miłosierdzia Twoje posty zacznę wywalać od jutra.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
fugazi
- w mackach Zła
Panie Kolego, przestań Pan pierdolić! To, że kilku wrażliwców się oburzyło nie znaczy, że nie ma w tym co opisywałeś przynajmniej części prawdy. Sam jestem wielokrotnym murzynem, i stwierdzam, że postanowiłem owo murzyństwo w jakiś sposób zweryfikować. Skoro chociaż jeden murzyn złapał co pisałeś, to chyba jednak nie przegrałeś. Poza tym, brakowałoby tutaj zdjęć w wiadomym temacie. Lepsze to niż trzepanie kapucyna do zdjęć plastikowych lal. Ale co kto lubi. Zatem, jebaj to i zweryfikuj postanowienie o wylogowaniu. Powodzeniadevastator77 pisze: ↑25-11-2023, 12:33Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
-
est
Oczywiście, że ma rację, że zbieractwo to problem natury psychologicznej. Tak samo jak oglądanie każdego chujowego filmu i śledzenie programu tv. To wszystko zaburzenia ze spekteum OCD. Ale nie śmiećmy już w tym temacie.
- Believer
- weteran forumowych bitew
Nie pierdol, jesteś chociaż wyrazisty i lubię czytać Twoje wpisydevastator77 pisze: ↑25-11-2023, 12:33Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.