Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Noise Magazine
Najwyraźniej złuszczyła mu się istota szara...a ten wpis jest tego objawem.
all the monsters will break your heart
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Swoją drogą, byłem tydzień temu w Empiku w Toruniu. Leży tego gówna ze 20 egzemplarzy i nikt nie kupuje; miła pani z obsługi na moje pytanie "Jak schodzi?" odparła krótko, acz treściwie - "Słabo". Jednak trochę rozsądku ludzie w głowach mają, że nie dają się nabrać na jarmarczne numery i kabotyńskie zagrywki zramolałych impotentów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- pr0metheus
A to pierwszy raz pierdoli jak potłuczony? Ja tam sie przyzwyczailemnicram pisze:Najwyraźniej złuszczyła mu się istota szara...a ten wpis jest tego objawem.
niech to miejsce niebawem zniknie
- manieczki
Dwie sprawy:Plastek pisze:Swoją drogą, byłem tydzień temu w Empiku w Toruniu. Leży tego gówna ze 20 egzemplarzy i nikt nie kupuje; miła pani z obsługi na moje pytanie "Jak schodzi?" odparła krótko, acz treściwie - "Słabo". Jednak trochę rozsądku ludzie w głowach mają, że nie dają się nabrać na jarmarczne numery i kabotyńskie zagrywki zramolałych impotentów.
1) Zapytałeś się Pani ekspedientki o to SAM BEZ MAMY? Brawo, postępy!
2) Na jej miejscu na pytanie 'jak schodzi' odpowiedziałbym Ci 'tak jak skórka z twojego żołędzia. Czyli praktycznie wcale' :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To tak na serio? Jak tak, to nie mam pytań. Swoją drogą, zrobili karierę, jakby nie tylko w Polsce. Nie tylko intepretacja z dupy, ale i z faktami na bakier.[V] pisze:twoja_stara_trotzky pisze:generalnie to cały ten zespół się na nawóz nadaje...generalnie to chłopaki w naszym kraju zrobili taką karierę, bo idealnie pasowali do schematu polskiego metalowca sprzed 20 lat - brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Plastek
- Kontakt:
Wiesz, ja bardzo lubię stare płyty Slipknot, Dimmu Borgir i Cradle of Filth. Myślę więc, że możesz co najwyżej sprzątać moje balasy :)manieczki pisze:Dwie sprawy:Plastek pisze:Swoją drogą, byłem tydzień temu w Empiku w Toruniu. Leży tego gówna ze 20 egzemplarzy i nikt nie kupuje; miła pani z obsługi na moje pytanie "Jak schodzi?" odparła krótko, acz treściwie - "Słabo". Jednak trochę rozsądku ludzie w głowach mają, że nie dają się nabrać na jarmarczne numery i kabotyńskie zagrywki zramolałych impotentów.
1) Zapytałeś się Pani ekspedientki o to SAM BEZ MAMY? Brawo, postępy!
2) Na jej miejscu na pytanie 'jak schodzi' odpowiedziałbym Ci 'tak jak skórka z twojego żołędzia. Czyli praktycznie wcale' :)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
kiedyś tak napisał w temacie o Sepulturze ale nie będę mu więcej trupów z szafy wyciągał bo każdy tu kiedyś pierdolił głupoty;)Hatefire pisze:To tak na serio? Jak tak, to nie mam pytań. Swoją drogą, zrobili karierę, jakby nie tylko w Polsce. Nie tylko intepretacja z dupy, ale i z faktami na bakier.[V] pisze:twoja_stara_trotzky pisze:generalnie to cały ten zespół się na nawóz nadaje...generalnie to chłopaki w naszym kraju zrobili taką karierę, bo idealnie pasowali do schematu polskiego metalowca sprzed 20 lat - brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.
Ważne ,że chwali Chaos A.D i Roots a kuce przecierają oczy ze zdumienia i kręcą głowami w grymasie niedowierzania;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
Wiem, przecież wiem... Trudno nie zauważyć jak przebierasz się w te fikuśne ciuszki zaczynając odsłuch któregoś z wyżej wymienionych zespołów...Plastek pisze:Wiesz, ja bardzo lubię stare płyty Slipknot, Dimmu Borgir i Cradle of Filth.

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Plastek, wiesz, że Cię bardzo lubię - prawda? Wiem też, że dzień zaczynasz około godziny siódmej(7) rano, a o ósmej(8) jesteś już na forumiku.
Także trzymaj cumplu:
[youtube][/youtube]
Część, która Cię zainteresuję zaczyna się około 5:30. I tzo teraz? Pisałeś ostatnio, że magazyn praktycznie nie schodzi (tak Ci powiedziała pani zza lady w Empiku). Będzie odszczekiwanie?
I gratisowo dla reszty paniczy:
[youtube][/youtube]
Z fartem, elo.
Także trzymaj cumplu:
[youtube][/youtube]
Część, która Cię zainteresuję zaczyna się około 5:30. I tzo teraz? Pisałeś ostatnio, że magazyn praktycznie nie schodzi (tak Ci powiedziała pani zza lady w Empiku). Będzie odszczekiwanie?
I gratisowo dla reszty paniczy:
[youtube][/youtube]
Z fartem, elo.
- manieczki
Plastek - odszczekujesz czy nie?
- Plastek
- Kontakt:
Nie, zresztą nie chciało mi się oglądać tego coś tu przedstawił.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
" onclick="window.open(this.href);return false;
wow
wow
-
- zaczyna szaleć

Nowy numer Noise Magazine dostępny w salonach Empik od 3.09.2015, a w sprzedaży wysyłkowej już od dzisiaj pod adresem http://noisemagazine.8merch.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Okładka: Zbigniew M. Bielak (Ghost, Paradise Lost, Watain)
Cover story: Slayer (wywiad z Kerrym Kingiem!)
A w środku: Steve Von Till, Jarboe, Ghost, Rimbaud - Jacaszek Budzyński Trzaska, Kinsky, Author & Punisher, Myrkur, Gnaw Their Tongues, Tau Cross, Uncle Acid and the Deadbeats, Kadavar, Boyd Rice / Non, Current 93, Mutwil/Rumiński, S.O.D., Seasick Steve, Kurt Ballou, Frank Carter & The Rattlesnakes, Szymon Siech, Turnip Farm, KEN mode, METZ, Nowe Sytuacje, Winylmania Dawid Ryski | talkseek.com, felietony, 40 recenzji płytowych.
Bierzcie i czytajcie z tego wszyscy.
- maciek z klanu
skonczylem kupowac po nr 2.. leci to w dol, do tego te wywiady zajmujace tylko 30% strony to smiech :) wydali 5 numerow i znow ghost...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nie licząc Slayer i ewentualnie pana z Neurosis, nic ciekawego dla mnie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- longinus696
Kolejny felieton Orbitowskiego o niczym. To jest tragedia, te jego wynurzenia. Co mnie kurwa obchodzi, że według niego interesowanie się przemocą w pewnym wieku jest niestosowne, albo, że otrzewienie przyszło wraz z zetknięciem się z prawdziwą śmiercią, która została udokumentowana w aktach sądowych? Ja widziałem na własne oczy kilka sekcji zwłok i na przykład mam zupełnie inne przemyślenia. W życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby to ludziom serwować. Stracona strona, stracony czas - po raz kolejny.
No i znów od cholery materiału dla sierściuchów: Slayer, Ghost, Myrkur, Tau Cross, Kurt Ballou, S.O.D. masa recenzji itp.
Normanie widać jak na dłoni, że robią ten magazyn metaluchy z odrobinę szerszymi horyzontami. Jednocześnie czuje się jak bardzo ograniczona jest ich oferta i że daleko się nie rozglądają w poszukiwaniu tego tytułowego noizu.
To moje największe zarzuty. Poza tym, wciąż mam nadzieję i kupuję.
No i znów od cholery materiału dla sierściuchów: Slayer, Ghost, Myrkur, Tau Cross, Kurt Ballou, S.O.D. masa recenzji itp.
Normanie widać jak na dłoni, że robią ten magazyn metaluchy z odrobinę szerszymi horyzontami. Jednocześnie czuje się jak bardzo ograniczona jest ich oferta i że daleko się nie rozglądają w poszukiwaniu tego tytułowego noizu.
To moje największe zarzuty. Poza tym, wciąż mam nadzieję i kupuję.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
Zmarnowałem kasę i czas na dwa pierwsze numery. Gówno totalne, farsa i żenada. Ciekawsze są już ulotki z Lidla i Biedronki. Joł i elo i tyle.
- longinus696
Takiego przesadzania w drugą stronę też nie kumam. Na pewno lepsze niż nudy z Metal Hammer i Mystic razem wzięte. Dla mnnie osobiście również znacznie ciekawsze niż 7 Gates.TheDude pisze:Zmarnowałem kasę i czas na dwa pierwsze numery. Gówno totalne, farsa i żenada. Ciekawsze są już ulotki z Lidla i Biedronki. Joł i elo i tyle.
Właściwie największym problemem jest zbyt duża ilość wywiadów i metalowe ukierunkowanie. Trochę też szata graficzna zbyt schludna i nudna. Poza tym wciąz trafiają się tam rzeczy, o których chcę poczytać, więc na razie jeszcze mam powód, żeby kupować.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- manieczki

-
świetne wywiady z SLAYER i GHOST w nowym numerze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior