Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
I żeby nie było wątpliwości - lubię japoński, ale angielski uwielbiam, dla mnie to jeden z najlepszych zespołów w gatunku. Mam jednak nadzieję, że płyty wydawać nie będą, mimo że po powrocie na zywo nadal potrafią przypierdolić. [/quote]
Mnie japoński nigdy jakoś nie ruszył bardzo. Zaś angielski to inna sprawa - BODZY! Po prostu niedościgniony poziom. Chętnie bym zobaczył jak kosza na żywca, ale też liczę, że nie wydadzą żadnej nowej płyty. "History..." oraz "Dreamweaver" mi w zupełności wystarczą do końca mojego życia
I żeby nie było wątpliwości - lubię japoński, ale angielski uwielbiam, dla mnie to jeden z najlepszych zespołów w gatunku. Mam jednak nadzieję, że płyty wydawać nie będą, mimo że po powrocie na zywo nadal potrafią przypierdolić. [/quote]
Mnie japoński nigdy jakoś nie ruszył bardzo. Zaś angielski to inna sprawa - BODZY! Po prostu niedościgniony poziom. Chętnie bym zobaczył jak kosza na żywca, ale też liczę, że nie wydadzą żadnej nowej płyty. "History..." oraz "Dreamweaver" mi w zupełności wystarczą do końca mojego życia

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
[quote][i]Wysłane przez Zenek[/i]
no fakt, inna klasa
Motorhead>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>skośnooki Sabbat [/quote]
raczej metal > pozerskie nazywanie siebie rokendrolowcem słuchając jednej kapeli r'n'r [/quote]
Nic nie rozumiem z takiego bełkotu.
[quote][i]Wysłane przez Zenek[/i]
no fakt, inna klasa
Motorhead>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>skośnooki Sabbat [/quote]
raczej metal > pozerskie nazywanie siebie rokendrolowcem słuchając jednej kapeli r'n'r [/quote]
Nic nie rozumiem z takiego bełkotu.
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rock_and_roll
Czesław, czyżbyś słuchał Chucka Berry'ego ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rock_and_roll
Czesław, czyżbyś słuchał Chucka Berry'ego ?

- Husar
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!