A myślałem, że czytasz czasem moje posty, chodziło mi o dubbing nagrany przez siebie samego :]byrgh pisze:A konkretniej to nowy serial twórców Simpsonów :) Mam już na dysku parę odcinków z dubbingiem, ale czekam na coś sensowniejszego.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
za dużo spamu więc czytam co drugi ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
Zgadzam się. Też niedawno oglądałem i się podobał.Maro pisze:mówiłem ;)Heretyk pisze:ale miazga. serial perełkaHeretyk pisze:
dobry kościół to kościół spalony
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
zajebiste to było. klimatAscetic pisze:
b. OK
- uglak
- Ascetic
został mi jeszcze jeden finałowy.Heretyk pisze:zajebiste to było. klimatAscetic pisze:
b. OK
jak nie spierdolą jakimś chłamerykańskim hepiendem to bę∂e mógł uznać, że dobre kino było to. racja. klimat. klimat i jeszcze raz klimat.
i nawet obyło się bez wątku alko-policmajstra napierdalającego swoją żonę w przypływach miłości (tak, tak HSVV znasz się tak na scandi-criminal jak ja na kuśnierstwie).
lys på slutten av lys
- HSVV
- w mackach Zła
ja się tak naprawdę na niczym nie znam, ja tylko wchodzę w tematy żeby dramatyzować, taki cel mojego istnienia, tak zostałem zaprogramowany.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Żułek
troche chlip :( bo nadal świetne ale 12 sezonów to jednak sporo więc chyba już pora póki nie zabrakło pomysłówCBS ogłosiło, że serial komediowy "Teoria wielkiego podrywu" dobiegnie końca. Dwunasty sezon będzie ostatnim.
Informacja jest zaskakując z co najmniej dwóch powodów. Po pierwsze jeszcze w ubiegłym tygodniu szefostwo CBS Entertaiment deklarowało, że prowadzone są rozmowy w sprawie realizacji kolejnych dwóch sezonów. Najwyraźniej nic z nich nie wyszło. Przyczyny nie są znane. Deadline sugeruje, że powodem mógł być brak kontraktów z gwiazdami serialu. Nie było więc pewne, czy cała siódemka aktorów byłaby skłonna na udział w sitcomie przez kolejne dwa lata. Szczególnie problematyczny był status dwóch aktorek, które dołączyły do obsady później i mają niższe gaże za odcinek niż milion dolarów, który otrzymuje oryginalna piątka.
Po drugie "Teoria wielkiego podrywu" wciąż cieszy się niesłabnącą popularnością. Średnia widownia 11. sezonu wynosiła w USA 18,9 mln. Był to drugi najchętniej oglądany serial (numerem jeden była "Roseanne") w okresie jesień 2017/wiosna 2018.
Twórcy serialu zapewniają, że ostatni odcinek będzie prawdziwie epicki, ale szczegółów 12. sezonu nie zdradzają.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
byrgh
Nie histeruj, historyku
- Żułek
nie rozkazuj mi ;)
- Ascetic
odcinek finałowy rozczarowujący. słabe zapętlenie. szkoda.Ascetic pisze:został mi jeszcze jeden finałowy.Heretyk pisze:zajebiste to było. klimatAscetic pisze:
b. OK
jak nie spierdolą jakimś chłamerykańskim hepiendem to bę∂e mógł uznać, że dobre kino było to. racja. klimat. klimat i jeszcze raz klimat.
i nawet obyło się bez wątku alko-policmajstra napierdalającego swoją żonę w przypływach miłości (tak, tak HSVV znasz się tak na scandi-criminal jak ja na kuśnierstwie).
teraz:

lys på slutten av lys
-
Heretyk
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Siódmy odcinek "Castle Rock" mnie wygniótł. Świetny!
-
byrgh

No to popaczmy, co tam poleca Madga Gesler.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

absolutnie zajebisty
-
Heretyk
dobry, w porywach do bdbyossarian84 pisze:
absolutnie zajebisty
pierwszy sezon? chętnie bym skonfrontował opiniębyrgh pisze:
No to popaczmy, co tam poleca Madga Gesler.
-
byrgh
Lepiej powiedz, czy warto oglądać cały ten sezon, bo trochę trwa, a propozycji sporo ;)
-
Heretyk
obejrzałem pierwszy i drugi i tak sobie myślę, że chyba wystarczy. niby spoko i nawet wciąga, ale ten popierdolony amerykański humor.... czy ja wiem. zdaje się, że istnieje 1874 lepszych seriali do obejrzenia
-
byrgh
Po pierwszym odcinku wrażenie spoko, ale bez szału. Już klaruje mi się obraz fajniejszych postaci (i bardzo wkurwiającej bohaterki), ale z drugiej strony jest to chyba jednak jakaś wypadkowa American Pie, to raz, a dwa, mam wrażenie, że epatowanie golizną, wulgarnością (niby więzienie, ale) ma służyć zatuszowaniu braków i niedoróbek.
Sezon pewnie skończę, bo nie lubię pozostawiać rzeczy bez odpowiedzi, ale przez zatrzęsienie filmów, seriali, a brak czasu i poprawny pilot wstępnie nie wróżę sobie długiej przyszłości z tą produkcją. Ale co będzie, to będzie.
Sezon pewnie skończę, bo nie lubię pozostawiać rzeczy bez odpowiedzi, ale przez zatrzęsienie filmów, seriali, a brak czasu i poprawny pilot wstępnie nie wróżę sobie długiej przyszłości z tą produkcją. Ale co będzie, to będzie.
- Żułek
na American Pie bym akurat nie wpadł :P
tej golizmy to tylko troche na początku jest, potem dali se spokój, widocznie doszli że nie ma na co patrzeć :P
tej golizmy to tylko troche na początku jest, potem dali se spokój, widocznie doszli że nie ma na co patrzeć :P