Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
zakończyłem oglądanie po pierwszym odcinku bo już było zbyt grubo xd
-
- weteran forumowych bitew
American Primeval - obejrzałem 3 odcinki - i dawno tak dobrego westernu nie widziałem. Reżyseria, fabuła (wymieszana z prawdziwymi postaciami i wydarzeniami), gra aktorska i kinematografia to poziom Revenant (ten sam scenarzysta). Srogi klimat, religijni fanatycy, łowcy nagród, armia przeciwko mormonom, bandyci, indianie, polityczne tło, indywidualne dramaty, przemoc, gwałty, porwania, samobójstwa, egzekucje, francuskie inbreedy i akcja cały czas zapierdala. w takim klimacie wyobrażam sobie ekranizacje Blood Meridian.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- mistrz forumowej ceremonii
Outer Range. Obejrzałem pierwszy sezon i jprdl, mój mózg założył mi sprawę o odszkodowanie. Dziwię się, że taki aktor jak Brolin dał się namówić na takie coś. Nie wiem, może dla beki obejrzę drugi sezon. I tak już po pierwszym mogę zaliczyć się do umysłowo upośledzonych XD
-
- w mackach Zła
Kupiles mine tym pstatnim zdaniem. Gdzie to Monza ogladac?olgims pisze: ↑10-01-2025, 15:34American Primeval - obejrzałem 3 odcinki - i dawno tak dobrego westernu nie widziałem. Reżyseria, fabuła (wymieszana z prawdziwymi postaciami i wydarzeniami), gra aktorska i kinematografia to poziom Revenant (ten sam scenarzysta). Srogi klimat, religijni fanatycy, łowcy nagród, armia przeciwko mormonom, bandyci, indianie, polityczne tło, indywidualne dramaty, przemoc, gwałty, porwania, samobójstwa, egzekucje, francuskie inbreedy i akcja cały czas zapierdala. w takim klimacie wyobrażam sobie ekranizacje Blood Meridian.
Poza tym ja zawsze mam faze na te nowe westerny, i robiac przerwe prized 4 sezonem doskonalego Yellowstone rozpoczalem ten nowt serialik westernowy Netflixa - Terytorium, nie jest zle.
Wczoraj zaliczylem tez Wzgorza Psow na motywach prozy Zulczyka - take se, dobra rola Wieckiewicza liczylem na poziom Slepnac od swiatel i sie przeliczylem. Ale tea 5 odcinkow da rade obejrzec bez nadmiernego ziewania.
-
- weteran forumowych bitew
Na netflixie się pojawił wczoraj, polski tytuł "amerykański świt" bodajże. Dodam jeszcze, że zamknięta mini-seria, 6 odcinków, całość reżyseruje Peter Berg odpowiedzialny za kilka całkiem udanych filmów.
Seein' me is def not repeated or done twice
-
- w mackach Zła
Ok, nice skojarzylem pl tytulu z oryginalnym. Zaplanowalem to juz wczesniej, po zachecajacej recenzji.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
rzułf
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
„Wzgorze psów” da się oglądać choć klisza goni kliszę ale nie jest to taka padaka jak „Idź przodem bracie”. Książki nie czytałem i pewnie już nie przeczytam . główny bohater na samym początku 1odc. paraduje w papie i koszulce
dobry band, grali kiedyś w polszy.
dobry band, grali kiedyś w polszy.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ta. Dodatkowo pojawia się T-shirt Witchmaster i Kampfar, ale już nie na głównym bohaterze.
support music, not rumors
- Sgt. Barnes
I Metallica Kill'em All
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Rattlehead
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Bdb
- Sgt. Barnes
^ Potwierdzam, świetny klimat ma ten serial.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajne, bez rewelacji ale fajne, duzo zjebów, Michelle Monaghan śliczna, Scott Glenn myślałem że nie żyje a ten dziad ma 85 lat i się całkiem niezle trzyma, Vince troche za dużo gada i troche to za długie jest
cdn bo 2 sezon zamówili
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
dobra, dałem się nabrać. „wzgórze psów” da się oglądać do połowy, od 4odc wszystko leci na łeb na szyję. zakończenie żenujące wręcz. strata czasu.
- Żułek
zajebiste
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
uff troszke się zbiegło w czasie
że niby coś o Zjawie było ? no więc to nawet koło Zjawy nie stało
religijne pojeby, głupia baba i oskaplowany debil, do tego efekty (śnieg) jak z PS3
nadrabiało to troche aktorstwem (Taylor Kitsch i Shea Whigham) i brutalnością ale sama historyjka co najwyżej średnia
za tydzień nic z tego nie bede pamiętał, w przeciwieństwie do Zjawy
3 finałowy (na szczeście) sezon
kurwa Chucky w białym domu no nie moge
durne i pocieszne to jednocześnie jest, im więcej Chucky`ego tym lepiej ale jak wchodzą te 2 pedały to
w dodatku powinni zadzwonić po Ghostbusters bo pełno tam duchów
sezon 1
dużo zachwytów słyszałem o tym ale jakoś ich nie widze ale będe próbować, może się uda
że niby coś o Zjawie było ? no więc to nawet koło Zjawy nie stało
religijne pojeby, głupia baba i oskaplowany debil, do tego efekty (śnieg) jak z PS3
nadrabiało to troche aktorstwem (Taylor Kitsch i Shea Whigham) i brutalnością ale sama historyjka co najwyżej średnia
za tydzień nic z tego nie bede pamiętał, w przeciwieństwie do Zjawy
3 finałowy (na szczeście) sezon
kurwa Chucky w białym domu no nie moge
durne i pocieszne to jednocześnie jest, im więcej Chucky`ego tym lepiej ale jak wchodzą te 2 pedały to
w dodatku powinni zadzwonić po Ghostbusters bo pełno tam duchów
sezon 1
dużo zachwytów słyszałem o tym ale jakoś ich nie widze ale będe próbować, może się uda
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja pierdole znakomity
sezon 1 był dobry ale sezon 2 toć to mistrzostwo świata. Tam jest wszystko ujęte-przede wszystkim chore ludzkie korelacje.
Gdzie do chuja mogę 3 sezon zobaczyć?
sezon 1 był dobry ale sezon 2 toć to mistrzostwo świata. Tam jest wszystko ujęte-przede wszystkim chore ludzkie korelacje.
Gdzie do chuja mogę 3 sezon zobaczyć?
-
- w mackach Zła
Tez mi sis bardzo ten serialik podobal, mowie o I sezonie.
Wszystkie trzy dostepne na C+online
Wszystkie trzy dostepne na C+online