Co się dziwisz. Mają małpie rozumki to robią podsmiechujki.987654321k pisze: ↑27-05-2022, 09:21Śmiejecie się z małpiej ospy ale jak was wypryszczy to nie będzie wam do śmiechu.
Zaorać te tematy. Nikomu już się nie chce pisać z ruskimi onucami.
Moderator: Gore_Obsessed
Co się dziwisz. Mają małpie rozumki to robią podsmiechujki.987654321k pisze: ↑27-05-2022, 09:21Śmiejecie się z małpiej ospy ale jak was wypryszczy to nie będzie wam do śmiechu.
I już Cię mają, myślisz tak jak chcą menadżerowie nowej pandemii. Nikt nie śmieje się z tej choroby, ale z akcji promocyjnej i interesu jaki tu zostanie zrobiony.987654321k pisze: ↑27-05-2022, 09:21Śmiejecie się z małpiej ospy ale jak was wypryszczy to nie będzie wam do śmiechu.
Ty wszędzie widzisz spisek?Pacjent pisze: ↑27-05-2022, 09:55I już Cię mają, myślisz tak jak chcą menadżerowie nowej pandemii. Nikt nie śmieje się z tej choroby, ale z akcji promocyjnej i interesu jaki tu zostanie zrobiony.987654321k pisze: ↑27-05-2022, 09:21Śmiejecie się z małpiej ospy ale jak was wypryszczy to nie będzie wam do śmiechu.
Nie załapałeś ironii, zaczyna się weekend, proponuję jakiś luźny temat np. ten przykuł dziś moją uwagę:Pacjent pisze: ↑27-05-2022, 09:55I już Cię mają, myślisz tak jak chcą menadżerowie nowej pandemii. Nikt nie śmieje się z tej choroby, ale z akcji promocyjnej i interesu jaki tu zostanie zrobiony.987654321k pisze: ↑27-05-2022, 09:21Śmiejecie się z małpiej ospy ale jak was wypryszczy to nie będzie wam do śmiechu.
Znamy tych od "ruskich onucy".
Tematy światopoglądowe są ważniejsze od muzyki. Muzyką się jeszcze nikt nie najadł. Worek kartofli, cebuli i oleju nie wypadnie ci z szafki z płytami metalowymi i nie zjesz obiadu, a wojna, ceny płodów rolnych, owoców i warzyw ma wpływ na codzienne życie. Jestem za tym rzeby poszerzać tematy nie muzyczne.
To prawda, proponuje dzial „rolnik szuka zony”, bedziemy tak wklejac zdjecia bab z psitamiMariusz Wędliniarz pisze: ↑27-05-2022, 15:28Tematy światopoglądowe są ważniejsze od muzyki. Muzyką się jeszcze nikt nie najadł. Worek kartofli, cebuli i oleju nie wypadnie ci z szafki z płytami metalowymi i nie zjesz obiadu, a wojna, ceny płodów rolnych, owoców i warzyw ma wpływ na codzienne życie. Jestem za tym rzeby poszerzać tematy nie muzyczne.
Mobilny sklep 2 razy w tygodniu był to kult .[V] pisze: ↑27-05-2022, 18:51Mariusz załóż temat :życie na wsi. Bdb pomysł. Jak przejeżdżam przez wsie małe gdzieś w Polsce i już wyjdą jakieś ludzie na ulice to gapią się na auto jakby zobaczyli ufo. Odprowadzają rydwan wzrokiem aż po horyzont. Zawsze podobało mi się to zjawisko. Wieś kojarzy mi się z bliskością lasu, zbieraniem jego darów, alkoholizmem, ogniskami, black metalem, łowieniem ryb, karmieniem świń, zbieraniem jaj, barszczem z ziemniakami, autobusem - sklepem który przyjeżdża do wsi i można w nim zrobić zakupy.. Mieszkałem na wsi do 8 roku życia, to był najlepszy czas. Teraz jebany kołchoz miejski pełen żałosnych tiktokowych kreatur, plastikowych dzieci bunnyhoppingu.
Nie będziesz dobrze jodł to wyrośniesz na taką wywłoke jak nicram.