Przy muzyce o sporcie v.3

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
HCDamage
zaczyna szaleć

Re: Przy muzyce o sporcie v.3

02-02-2025, 22:18

Jako że stadion przy którym się wychowałem i nauczyłem pić pierwsze jabole i inne wynalazki a pod prysznicami w owym obiekcie oglądałem/podglądałem pierwsze gołe baby na żywca przestał istnieć bo nie spełniał warunków 1 ligi to należy mu się na pamiątkę foto w tym temacie.

Obrazek

Zarówno piłka nożna jak i towarzystwo z którym tam szalałem nie miało na mnie takiego wpływu żebym chociaż trochę lubiał ten sport tak samo nie zostałem kibolem z ogolonym czajnikiem. Piłka nożna kompletnie mnie nie bawi i jest mi obojętne czy leci w TV w knajpie a Janusze drą japę do niego. Podejrzewam że z "przejedzenia" meczami czy tego chciałem czy nie, ja zawsze wolałem zapierdalać na czymś. No ale to temat rzeka. Za to towarzystwo stadionowe nauczyło mnie gdzie powinno się uderzać tak żeby przeciwnik padał jak kłoda że ślinotokiem bez wydawania dźwięku i że prawdziwy samiec powinien oglądać przygolonebobry bobry i łyse pierogi a nie pytać mamy kiedy obiad. Osobiście też miałem wkład w historię stadionowych wydarzeń ponieważ przerwałem mecz za pomocą deszczu cebuli z dachu najbliższego bloku. Cyrki które tam widziałem to moje i nie do zapomnienia jak jazda na rowerze. Zdjęcia ruin wklejał nie będę bo serce boli i kto chce to wyklika. Tak, chodzi o najstarszy klub piłkarski w tym kraju. Do zobaczenia Resovio Rzeszów po tym liftingu. Foto jebnięte z mojego balkonu.

Czemu ja nie śpię kurwa...
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-02-2025, 23:06

widok ładny ale chyba nie chciałbym mieszkać w pobliżu stadionu, no chyba aby Metallica grała co tydzień lub coś w ten deseń :jezyk:

dzisiaj żałoba w Manchesterze, obustronna :jezyk: ale do rzeczy ;)

Nottingham - Brighton 7:0
Bournemouth - Liverpool 0:2 :roll: 2x Salah, 178 goli w lidze, Lampard minięty ;)
Brendtord - Tottenham 0:2 ;)
United - Crystal Palace 0:2 :jezyk: w dodatku ciężka kontuzja Lisandro Martineza :roll:
Arsenal - City 5:1 :jezyk:

Espanyol - Real 1:0 :jezyk:
Barca - Alaves 1:0 ;) Lewy trafił :jezyk:
Valencia - Celta 2:1 :D
Betis - Bilbao 2:2

Juve - Empoli 4:1 ;)
Milan - Inter 1:1 ;) asysta Zalewskiego wypożyczonego z Romy ;)
Roma - Napoli 1:1 ;)

Legia - Korona 1:1 :jezyk: Kobylak (bramkarz) to jest matoł :jezyk: potem czerwona japońca + nie strzelony (Augustyniak) karny :jezyk: a to wszystko w pierwszej połowie :jezyk: no debile :jezyk:

Piątek hat-trick w kebabowni, chyba chce zostać królem kebabów :jezyk:
dzik pisze:
02-02-2025, 18:57
Donciciowi, Mavs i przede wszystkim Lakers życzę oczywiście jak najgorzej na nowej drodze :jezyk:
no jak bez Davisa to faktycznie mogą spierdalać :jezyk: Lebronek z synkiem z 2 lewymi łapami :jezyk:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

02-02-2025, 23:27

Tak czy siusiak, jest to bardzo dziwna wymiana. Podobno LD nic o niej nie wiedział ani nie domagał się transferu. Może to rozgrzewka przed przyjęciem do składu Mavericks Butlera? A może faktycznie łydka LD jest w opłakanym stanie i nie ma gwarancji, że ponownie utrzymałaby drużynę Mavericks w playoffach?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
HCDamage
zaczyna szaleć

03-02-2025, 03:37

Żułek pisze:
02-02-2025, 23:06
widok ładny ale chyba nie chciałbym mieszkać w pobliżu stadionu, no chyba aby Metallica grała co tydzień lub coś w ten deseń :jezyk:
Chyba kwestia czasu i przyzwyczajenia. Bajabongo to mają mieszkańcy obok Stali Rzeszów gdzie jest tor żużlowy. Drugi koniec miasta i słyszę z balkonu jak silniki nakurwiają, tam to muszą szklanki po szafkach latać. Ale oni pewnie mówią tak jak ja o nich.
Awatar użytkownika
Hatefire

03-02-2025, 07:28

Sybir pisze:
Tak czy siusiak, jest to bardzo dziwna wymiana. Podobno LD nic o niej nie wiedział ani nie domagał się transferu. Może to rozgrzewka przed przyjęciem do składu Mavericks Butlera? A może faktycznie łydka LD jest w opłakanym stanie i nie ma gwarancji, że ponownie utrzymałaby drużynę Mavericks w playoffach?
No i ponoć dojebał do 125 kg prawie. To chyba po prostu brak wiary już w niego w organizacji i przekonanie, że zacznie się zjazd.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

03-02-2025, 09:18

De'Aaron Fox do Spurs, Zach LaVine do Sacramento (plus po trzy wybory w pierwszej i drugiej rundzie draftu w najbliższych latach), trzech zawodników i wybór w tegorocznym drafcie dla Bulls.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pelson
rasowy masterfulowicz

03-02-2025, 10:54

Hatefire pisze:
Sybir pisze:
No i ponoć dojebał do 125 kg prawie. To chyba po prostu brak wiary już w niego w organizacji i przekonanie, że zacznie się zjazd.
Ja tam temu transferowi kibicuję. Luka to showmen, robi fajne cyferki, ale nie widze go jako motoru, pchającego organizację po mistrzostwo. Zeszłoroczny finał to więcej przypadku i układu drabinki niż konsekwencja rozwoju zespołu i samego Słoweńca. Do tego problemy z wagą, idącą w rejony Shaqa z dobrych czasów albo obecnie Ziona. Z tym powiązana jest jego podatność na urazy i dostępność do gry na poziomie 60 spotkań na sezon.
Sybir pisze:
De'Aaron Fox do Spurs, Zach LaVine do Sacramento (plus po trzy wybory w pierwszej i drugiej rundzie draftu w najbliższych latach), trzech zawodników i wybór w tegorocznym drafcie dla Bulls.
Oddycham z ulgą.
W końcu.
Bulls bez LeVine, który gra gdy mu się chce, czyli najcześciej wtedy, gdy jest do wynegocjowania kontrakt, albo zbliża się okres transferowy i trzeba podbić swoją wartość. Szkoda, że pozbyto się go za grosze, ale przynajmniej oszczędność dla klubowego budżetu będzie spora.
Fox w Spurs, przy obronionych wyborach w drafcie tychże- nieźle. Paka im się szykuje już nawet na tegoroczne playin, a ciągle mają czym handlować. Zachód to cztery młode zespoły na fali wznoszącej, OKL, HOU, MEM i SA własnie, plus DEN jadący na szczycie fali Jokica. I co najbardziej cieszy- te ekipy są budowane oddolnie, a nie jak PHX czy PHI- przez transferowe tworzenie superzespołów składających się z 2-3 gwiazdek na maksymalnych kontraktach + zadaniowcy zmieniani jak rękawiczki.
piotraz
weteran forumowych bitew

03-02-2025, 11:43

Luka- Luką, ale mam nadzieję Sybir, że byłeś wczoraj na trójce uciszającej tych wsioków z Włocławka:) na dogrywkę. Dla takich chwil warto oglądać i chodzić na PLK.
Awatar użytkownika
Sybir

03-02-2025, 11:54

Oczywiście, że byłem - podobno z synem byliśmy widoczni w tv. :D I to jeszcze Janari tę trójkę rzucił. Ogólnie, mecz był imho dobry, na pewno emocjonujący - zabrakło tylko wygranej Dzików.
piotraz
weteran forumowych bitew

03-02-2025, 12:03

Ja już ten sezon mam tylko na emocjach, bo ukulać to nic nie ukulamy z takim podejściem naszego zarządu, no i kasą.
Awatar użytkownika
Żułek

04-02-2025, 13:22

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

mocny2_3
rasowy masterfulowicz

06-02-2025, 23:13

Pelson pisze:
Hatefire pisze:
Sybir pisze:
Ja tam temu transferowi kibicuję. Luka to showmen, robi fajne cyferki, ale nie widze go jako motoru, pchającego organizację po mistrzostwo. Zeszłoroczny finał to więcej przypadku i układu drabinki niż konsekwencja rozwoju zespołu i samego Słoweńca. Do tego problemy z wagą, idącą w rejony Shaqa z dobrych czasów albo obecnie Ziona. Z tym powiązana jest jego podatność na urazy i dostępność do gry na poziomie 60 spotkań na sezon.
Sybir pisze:
Oddycham z ulgą.
W końcu.
Bulls bez LeVine, który gra gdy mu się chce, czyli najcześciej wtedy, gdy jest do wynegocjowania kontrakt, albo zbliża się okres transferowy i trzeba podbić swoją wartość. Szkoda, że pozbyto się go za grosze, ale przynajmniej oszczędność dla klubowego budżetu będzie spora.
Fox w Spurs, przy obronionych wyborach w drafcie tychże- nieźle. Paka im się szykuje już nawet na tegoroczne playin, a ciągle mają czym handlować. Zachód to cztery młode zespoły na fali wznoszącej, OKL, HOU, MEM i SA własnie, plus DEN jadący na szczycie fali Jokica. I co najbardziej cieszy- te ekipy są budowane oddolnie, a nie jak PHX czy PHI- przez transferowe tworzenie superzespołów składających się z 2-3 gwiazdek na maksymalnych kontraktach + zadaniowcy zmieniani jak rękawiczki.
Luka to nie jest szołmen tylko poprostu inteligentny gracz, słowo szołmen to słowa dobrane przez jankesów a to poprostu normalny biały chłopak który IQ demoluje resztę małp z ligi.Trafił w miejsce gdzie szoł sie sprzedaje i to bardzo dobrze, dla mnie to jest pierwszy element pod odbudowę świetności LA.Nad obroną popracuje, nad kondycją też bo jest ambitny i jego celem w nba nie jest nabijanie potrójnych linijek tylko mistrzostwo.Schudnie, jestem tego pewny i tatuś lebron pokaże mu co to znaczy etyka pracy, na parkiecie i poza nim.Dla mnie klocek na lata, na dobre lata.Mówie to jako antyfan lakers
Awatar użytkownika
Żułek

07-02-2025, 00:30

z poniedziałku:
Chelsea - West Ham 2:1 :roll:

1/2 pucharu ligi:

Newcastle - Arsenal 2:0 :jezyk:
Liverpool - Tottenham 4:0 :roll:

w finale trzymam kciuci za Newcastle ;)

Helik strzelił swojaka w Champioship :jezyk:

w pucharze króla bez niespodziewanek chociaż Real się męczył a Barca znowu znala Valencie (bez Lewego) :roll:

zaległy:
Fiorentina - Inter 3:0 :roll:

a w NBA Butler za Wigginsa jeszcze wymianka była szachu machu, srala lala ;)

Pelson
rasowy masterfulowicz

07-02-2025, 13:37

mocny2_3 pisze:
06-02-2025, 23:13
Pelson pisze:
Hatefire pisze:

Sybir pisze:
Oddycham z ulgą.
W końcu.
Luka to nie jest szołmen tylko poprostu inteligentny gracz, słowo szołmen to słowa dobrane przez jankesów a to poprostu normalny biały chłopak który IQ demoluje resztę małp z ligi.Trafił w miejsce gdzie szoł sie sprzedaje i to bardzo dobrze, dla mnie to jest pierwszy element pod odbudowę świetności LA.Nad obroną popracuje, nad kondycją też bo jest ambitny i jego celem w nba nie jest nabijanie potrójnych linijek tylko mistrzostwo.Schudnie, jestem tego pewny i tatuś lebron pokaże mu co to znaczy etyka pracy, na parkiecie i poza nim.Dla mnie klocek na lata, na dobre lata.Mówie to jako antyfan lakers
No, jak LeFlop pokaże mu swoja etyke pracy na parkiecie i zwłaszcza poza nim, to jestem jakos dziwnie spokojny o wynik.
piotraz
weteran forumowych bitew

08-02-2025, 18:20

Udało się wczoraj z tymi Dzikami wygrać, aż szkoda że teraz czeka nas przerwa bo nawet, nawet to wyglądało.
Awatar użytkownika
Sybir

08-02-2025, 19:01

Ach, szkoda strzępić ryja. :/
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

08-02-2025, 23:22

mocny2_3
rasowy masterfulowicz

08-02-2025, 23:58

upadek z wysokości rozjebał mi beret, uwielbiam tego autentycznego świra
Awatar użytkownika
Żułek

09-02-2025, 23:09

w tym tygodniu grało FA Cup i nie wszystko poszło zgodnie z planem :jezyk:

z ciekawszych
United - Lester 2:1 :jezyk: na farcie ale jest :jezyk:
Święci - Burnley 1:2
Brighton - Chelsea 2:1 :jezyk:
Plymouth - Liverpool 1:0 Obrazek przestraszyli sie Puchacza Obrazek
Aston Villa - Tottenham 2:1 ;)

derby Madrytu na remis ;) 1:1 ;)
Valencia - Leganes 2:0 :D
Sevilla - Barca 1:4 :jezyk: Lewy trafił ;)

Como - Juve 1:2 ;)
Verona - Atalanta 0:5
Empoli - Milan 0:2
Napoli - Udinese 1:1 ;)
Inter jutro rewanż za mecz zaległy ;)

w naszej syfklasie wszyscy się zmówili i przegrali :jezyk: mistrza nie będzie Obrazek

Szymański (w końcu) gol w kebabowni ;)

Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

10-02-2025, 10:25

Tak dla formalności, bo pewnie wszyscy oglądali. Orły górą.

Obrazek
support music, not rumors
ODPOWIEDZ