Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Heretyk, Nasum, Sybir, Gore_Obsessed, ultravox
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- Posty: 4458
- Rejestracja: 31-12-2001, 18:22
Re: Kącik Kulinarny v.2
Masarnia Baranów czy inna?
Znam ich tu sporo w okolicy wiec moge podzielic sie pikantniejszymi szczegolami, bo w czesci bylem osobiscie i widzialem proces uzdatniania
Znam ich tu sporo w okolicy wiec moge podzielic sie pikantniejszymi szczegolami, bo w czesci bylem osobiscie i widzialem proces uzdatniania
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 9678
- Rejestracja: 15-06-2012, 12:03
- Lokalizacja: ארץ ישראל
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- Posty: 4458
- Rejestracja: 31-12-2001, 18:22
Re: Kącik Kulinarny v.2
Roznie z tym jest.
Nastrzykiwanie i utrzymywacze wody z jednej strony, a z drugiej fanatycy tradycji albo po prostu ludzie lubiacy dobrze zjesc. Ale to od razu czuc od progu.
Nastrzykiwanie i utrzymywacze wody z jednej strony, a z drugiej fanatycy tradycji albo po prostu ludzie lubiacy dobrze zjesc. Ale to od razu czuc od progu.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16342
- Rejestracja: 10-01-2015, 15:54
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nie ma co czekać na gwiazkę, czy osiem gwiazdek.
Na start wykurwiste śledzie,
u których smaka robiła ta musztarda:
Na start wykurwiste śledzie,
u których smaka robiła ta musztarda:
13.04.2024
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15994
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nie Baranow xdNajprzewielebniejszy pisze: ↑24-12-2021, 00:27Masarnia Baranów czy inna?
Znam ich tu sporo w okolicy wiec moge podzielic sie pikantniejszymi szczegolami, bo w czesci bylem osobiscie i widzialem proces uzdatniania
Tymczasem trzeci element wlasnie wjechal i swieta mozna uznac za rozpoczete
woodpecker from space
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 17700
- Rejestracja: 12-12-2006, 09:30
Re: Kącik Kulinarny v.2
Sałatka jarzeniowa wyszła taka, że szok. Swojskie produkty zrobiły robotę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Posty: 3578
- Rejestracja: 21-12-2010, 15:52
- Lokalizacja: Połaniec
Re: Kącik Kulinarny v.2
O, czyli gdzieś całkiem blisko mnie.Triceratops pisze: ↑23-12-2021, 22:32dzik pisze: ↑23-12-2021, 20:27Wybornie to wygląda. I sałatka, i boczek. Smacznego.Triceratops pisze: ↑23-12-2021, 14:51Salatke tzo? Zrobiono. I wlasnie kurier z mojej ulubionej masarni pake mi przyniosl, paczta jaki tlusty boczuh, maSSa
Dziekuje, salatke dojebalem harissa i roznymi paprykami na oSStro. Masarnia wysylkowa gdzies pomiedzy Pulawami a Sandomierzem czy co. Maja chyba stoisko w Tesco w Stalowej Woli. Teraz swiezutki bimberek jutro wjedzie i zaczynam swieta xd
dobry kościół to kościół spalony
-
- w mackach Zła
- Posty: 680
- Rejestracja: 02-01-2011, 22:21
Re: Kącik Kulinarny v.2
No jak - masa po świętach zakończona sukcesem?
Dziś karty rozdaje kwaśnica z żebrami i słuszna porcją boczusia. Fakin deliszys. Niekwestionowaną królowa zupek
Dziś karty rozdaje kwaśnica z żebrami i słuszna porcją boczusia. Fakin deliszys. Niekwestionowaną królowa zupek
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15994
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
-
- w mackach Zła
- Posty: 680
- Rejestracja: 02-01-2011, 22:21
Re: Kącik Kulinarny v.2
U mnie zapas wczoraj zniknął i jest smuteczek.
Tez nie przybyło mięcha, a wręcz ubywa.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
- Posty: 5306
- Rejestracja: 13-07-2012, 07:37
Re: Kącik Kulinarny v.2
jałowcowa - dla mnie najlepszy kiełbas. Smakuje bez żadnych dodatków, sama jest znakomita do fasolki po bretońsku czy bigosu. Uwielbiam!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 10148
- Rejestracja: 22-04-2017, 19:15
- Lokalizacja: Prag
Re: Kącik Kulinarny v.2
Oczywiste, ja jeszcze myśliwską suchą i żywiecką uwielbiam, ale z kilkanaście lat nie miałem okazji spróbować wartych podniebienia.Sgt. Barnes pisze: ↑05-01-2022, 09:05
jałowcowa - dla mnie najlepszy kiełbas. Smakuje bez żadnych dodatków, sama jest znakomita do fasolki po bretońsku czy bigosu. Uwielbiam!
Jedynie kindziuk litewski kupowany w sklepie blisko domu jarro katchkonena przy Wilsona dawał radę.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ozob
- zahartowany metalizator
- Posty: 6654
- Rejestracja: 19-02-2017, 22:50
Re: Kącik Kulinarny v.2
W chuju mam ten cały wpływy krowich pierdow na ocieplanie klimatu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- Posty: 4458
- Rejestracja: 31-12-2001, 18:22
Re: Kącik Kulinarny v.2
Jalowcowka sprzedawana wspolczesnie w polskich sklepach nie ma nic wspolnego z suszona kielbasa z jalowcem. Ma mnostwo cukru, sztucznego aromatu dymu wedzarniczego i jest z momu.Medard pisze: ↑05-01-2022, 18:46Oczywiste, ja jeszcze myśliwską suchą i żywiecką uwielbiam, ale z kilkanaście lat nie miałem okazji spróbować wartych podniebienia.Sgt. Barnes pisze: ↑05-01-2022, 09:05
jałowcowa - dla mnie najlepszy kiełbas. Smakuje bez żadnych dodatków, sama jest znakomita do fasolki po bretońsku czy bigosu. Uwielbiam!
Jedynie kindziuk litewski kupowany w sklepie blisko domu jarro katchkonena przy Wilsona dawał radę.
- Believer
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1786
- Rejestracja: 08-06-2013, 11:27
- Lokalizacja: cipsko twojego starego
-
- w mackach Zła
- Posty: 827
- Rejestracja: 17-02-2018, 23:11
Re: Kącik Kulinarny v.2
Jedziemy z koksem, będzie żarte wieczorkiem
Dojebałem
Do tego będzie pite szkockie sake
Dojebałem
Do tego będzie pite szkockie sake
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 10215
- Rejestracja: 21-12-2010, 12:19
- Lokalizacja: Katowice - miasto wielkich wydarzeń ;)
Re: Kącik Kulinarny v.2
Niedzielne śniadanie śląskiej klasy pracującej. Żymlok z cebulą
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Re: Kącik Kulinarny v.2
Pięknie. Jadłbym. Natomiast coś mi się tutaj w notatkach nie zgadza. Pisaliście, że pracujecie w jakimś biurze, a to przecież nie ma nic wspólnego z uczciwą , solidną robotą, a już tym bardziej z klasą pracującą. I to nie tylko ze śląską. Jak to jest z wami tak naprawdę, Hejtfajer? Kogo wy tu w trąbę chcecie zrobić?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 10215
- Rejestracja: 21-12-2010, 12:19
- Lokalizacja: Katowice - miasto wielkich wydarzeń ;)
Re: Kącik Kulinarny v.2
No przecież pracuję. Czy ciężko czy nie to rzecz względna i subiektywna535 pisze: ↑09-01-2022, 11:11Pięknie. Jadłbym. Natomiast coś mi się tutaj w notatkach nie zgadza. Pisaliście, że pracujecie w jakimś biurze, a to przecież nie ma nic wspólnego z uczciwą , solidną robotą, a już tym bardziej z klasą pracującą. I to nie tylko ze śląską. Jak to jest z wami tak naprawdę, Hejtfajer? Kogo wy tu w trąbę chcecie zrobić?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- devastator77
- zahartowany metalizator
- Posty: 6639
- Rejestracja: 04-09-2016, 10:26
Re: Kącik Kulinarny v.2
Przecież gryzipiórki/biurowcy też mogą lubić rzeczy które jada klasa robotnicza.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?